Little Mix covert Rihanna's 'Love On The Brain' live op iHeartRadio

Inhoud

Little Mix covert Rihanna's 'Love On The Brain' live op iHeartRadio Little Mix coverde onlangs Rihanna's hitsingle 'Love On The Brain' live op iHeartRadio. Lees verder om meer te weten te komen over de uitvoering en het nummer.

Little Mix coverde onlangs Rihanna's hitsingle 'Love On The Brain' live op iHeartRadio. De voorstelling was onderdeel van die van de groep Confetti albumlanceringsevenement, en het was een verbluffende vertolking van het nummer. De vocale harmonieën en energie van de groep maakten het optreden echt speciaal, en het was een geweldige manier om de release van hun nieuwe album te vieren.

Little Mix coverde onlangs Rihanna's hitsingle 'Love On The Brain' live op iHeartRadio. De krachtige vocalen en soulvolle harmonieën van de groep gaven een unieke draai aan het nummer, waardoor het hun eigen werd. Fans waren verheugd om te horen hoe de meiden het klassieke nummer opnamen, en het was een geweldige manier om te pronken met hun vocale vaardigheden. Het nummer is een geweldige herinnering aan de kracht van liefde, en het is een perfecte manier om te pronken met het talent van Little Mix. Bekijk voor meer geweldige liefdesliedjes onze recensies van 'Love Song' van Lana Del Rey en 'Here With Me' van Marshmello & CHVRCHES.

little mix love on the brain cover rihanna

Over Kleine Mix

Little Mix is ​​een Britse meidengroep die in 2011 is opgericht. De groep bestaat uit leden Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jesy Nelson. Ze werden beroemd na het winnen van de achtste serie van de Britse versie van The X Factor in 2011. Sindsdien hebben ze zes studioalbums uitgebracht en talloze prijzen en onderscheidingen behaald.

Over 'Love On The Brain'

'Love On The Brain' is een nummer van de Barbadiaanse zangeres Rihanna van haar achtste studioalbum, Anti . Het nummer verscheen in 2016 als vierde single van het album. Het is een soulvolle ballad over de kracht van liefde en de pijn die het kan veroorzaken. Het nummer wordt geprezen om zijn emotionele teksten en de krachtige vocale prestaties van Rihanna.

Prestaties van Little Mix

Little Mix's uitvoering van 'Love On The Brain' maakte deel uit van hun Confetti albumlanceringsevenement. De vocale harmonieën en energie van de groep maakten het optreden echt speciaal. Ze waren in staat om de emotie van het nummer vast te leggen en tot leven te brengen op een manier die zowel krachtig als mooi was. Het optreden was een geweldige manier om de release van hun nieuwe album te vieren.

Receptie

Het optreden kreeg veel lof van zowel fans als critici. Velen prezen de vocale harmonieën en energie van de groep, evenals hun vermogen om de emotie van het nummer vast te leggen. Het optreden was een geweldige manier om de release van hun nieuwe album te vieren, en het was een verbluffende vertolking van het nummer.

Conclusie

Little Mix coverde onlangs Rihanna's hitsingle 'Love On The Brain' live op iHeartRadio. De voorstelling was onderdeel van die van de groep Confetti albumlanceringsevenement, en het was een verbluffende vertolking van het nummer. De vocale harmonieën en energie van de groep maakten het optreden echt speciaal, en het was een geweldige manier om de release van hun nieuwe album te vieren. Het optreden werd alom geprezen door zowel fans als critici, en het was een geweldige manier om het talent van de groep te laten zien.

FAQ

  • Q: Wie is Kleine Mix? A: Little Mix is ​​een Britse meidengroep die in 2011 is opgericht. De groep bestaat uit leden Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jesy Nelson.
  • Q: Wat is 'Liefde op de hersenen'? A: 'Love On The Brain' is een nummer van de Barbadiaanse zangeres Rihanna van haar achtste studioalbum, Anti . Het nummer werd uitgebracht als de vierde single van het album in 2016.
  • Q: Hoe werd het optreden van Little Mix ontvangen? A: Het optreden kreeg veel lof van zowel fans als critici. Velen prezen de vocale harmonieën en energie van de groep, evenals hun vermogen om de emotie van het nummer vast te leggen.

Tafel

Artiest Liedje
Kleine mix 'Liefde op de hersenen'
Rihanna 'Liefde op de hersenen'

Little Mix's uitvoering van 'Love On The Brain' was een geweldige manier om het talent van de groep te laten zien en de release van hun nieuwe album te vieren. Voor meer informatie over Little Mix en hun prestaties, ga naar iHeartRadio En Rollende steen .

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder