Luister naar Wiz Khalifa's Stoner-remix van 'Closer'

Inhoud

Luister naar Wiz Khalifa's Stoner-remix van 'Closer' Luister naar Wiz Khalifa's Stoner Remix van 'Closer' en geniet van de pakkende teksten. Leer de betekenis achter het nummer kennen en kom meer te weten over de muziek van Wiz Khalifa.

Wiz Khalifa is een populaire Amerikaanse rapper en songwriter die in de loop der jaren verschillende hits heeft uitgebracht. Zijn nieuwste single 'Closer' is door de artiest zelf geremixed en is nu verkrijgbaar als Stoner Remix. Het nummer heeft een aanstekelijke beat en een aantal geweldige teksten die je in een mum van tijd zullen laten meezingen. Lees verder om meer te weten te komen over het lied en de betekenis ervan.

Wiz Khalifa heeft een stoner-remix uitgebracht van de hit 'Closer' van The Chainsmokers. De remix bevat de kenmerkende relaxte flow van Wiz en een aanstekelijke beat waardoor je binnen de kortste keren met je hoofd zult knikken. Als je op zoek bent naar een chill nummer om aan je afspeellijst toe te voegen, dan is dit het. Check Wiz Khalifa's Stoner Remix van 'Closer' en maak je klaar om te grooven!

Naast Wiz Khalifa's Stoner Remix van 'Closer' kun je ook andere geweldige muziek beluisteren zoals Taylor Swift's Christmas Tree Farm-tekst En De nieuwe nummers van Elvis Presley .

wiz khalifa close remix songteksten review

Wat is de betekenis achter het lied?

Het nummer gaat over een relatie die op zijn einde loopt. De teksten gaan over hoe de twee betrokken mensen uit elkaar groeien en hoe ze allebei proberen verder te gaan. Het nummer herinnert ons eraan dat, hoewel dingen misschien niet lukken, het belangrijk is om de goede tijden te onthouden en de herinneringen te koesteren.

Wat is de Stoner-remix?

De Stoner Remix van 'Closer' is een remix van het originele nummer dat is geproduceerd door Wiz Khalifa zelf. De remix heeft een vrolijker tempo en een meer ontspannen sfeer. De teksten zijn nog steeds hetzelfde, maar de beat is relaxter en zachter. De remix is ​​perfect voor degenen die willen ontspannen en van het nummer willen genieten.

Wat zijn de teksten van het lied?

De tekst van het lied is als volgt:

 • Vroeger waren we dichterbij dan dit
 • Maar nu is het alsof we niet bestaan
 • Vroeger waren we dichterbij dan dit
 • Maar nu is het alsof we niet bestaan
 • Vroeger waren we dichterbij dan dit
 • Maar nu is het alsof we niet bestaan
 • Vroeger waren we dichterbij dan dit
 • Maar nu is het alsof we niet bestaan

Hoe ziet de muziekvideo eruit?

De videoclip voor de Stoner Remix van 'Closer' is simpel. Het bevat Wiz Khalifa en zijn vrienden op verschillende locaties, waaronder een strand, een park en een club. De video is opgenomen in een ontspannen en relaxte stijl, die perfect past bij de sfeer van het nummer.

Waar kan ik naar het nummer luisteren?

De Stoner-remix van 'Closer' is beschikbaar op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes en andere digitale muziekwinkels.

FAQ

 • Q: Wat is de betekenis achter het lied?
  A: Het nummer gaat over een relatie die op zijn einde loopt. De teksten gaan over hoe de twee betrokken mensen uit elkaar groeien en hoe ze allebei proberen verder te gaan.
 • Q: Wat is de Stoner-remix?
  A: De Stoner Remix van 'Closer' is een remix van het originele nummer dat is geproduceerd door Wiz Khalifa zelf. De remix heeft een vrolijker tempo en een meer ontspannen sfeer.
 • Q: Wat is de tekst van het lied?
  A: De tekst van het nummer is als volgt: 'We waren vroeger dichterbij dan dit/Maar nu is het alsof we niet bestaan/We waren vroeger dichterbij dan dit/Maar nu is het alsof we niet bestaan.'
 • Q: Waar kan ik het nummer beluisteren?
  A: De Stoner-remix van 'Closer' is beschikbaar op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes en andere digitale muziekwinkels.

Inhoudsopgave

Sectie Beschrijving
Wat is de betekenis achter het lied? Het nummer gaat over een relatie die op zijn einde loopt.
Wat is de Stoner-remix? De Stoner Remix van 'Closer' is een remix van het originele nummer.
Wat zijn de teksten van het lied? De tekst van het nummer is als volgt: 'We waren vroeger hechter dan dit/Maar nu is het alsof we niet bestaan.'
Hoe ziet de muziekvideo eruit? De videoclip voor de Stoner Remix van 'Closer' is simpel.
Waar kan ik naar het nummer luisteren? De Stoner Remix van 'Closer' is beschikbaar op alle grote streamingplatforms.
FAQ Vragen en antwoorden over het lied en de betekenis ervan.

Wiz Khalifa's Stoner Remix van 'Closer' is een geweldig nummer met een aanstekelijke beat en geweldige teksten. Het nummer gaat over een relatie die ten einde loopt en herinnert eraan dat, ook al komt het misschien niet goed, het belangrijk is om de goede tijden te onthouden en de herinneringen te koesteren. De Stoner-remix van het nummer heeft een vrolijker tempo en een meer ontspannen sfeer. Het nummer is beschikbaar op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube Music. Als je op zoek bent naar een lekker nummer om bij te ontspannen, dan is de Stoner Remix van 'Closer' zeker de moeite waard.

Ga naar voor meer informatie over Wiz Khalifa en zijn muziek zijn officiële website , zijn YouTube-kanaal , En zijn Instagram-pagina .

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen meer te weten te komen over Wiz Khalifa's Stoner Remix van 'Closer' en de betekenis ervan. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze achterlaten in de opmerkingen hieronder.

Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

De beste manier om tickets te kopen voor de tour van Billie Eilish is via een officiële ticketverkoper. Dit zorgt ervoor dat u legitieme tickets koopt en niet wordt opgelicht. Enkele van de meest populaire ticketverkopers zijn Ticketmaster, Live Nation en AXS.

Lees Verder
Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber's nieuwe single 'E.T.A.' is een krachtig en emotioneel lied over de worstelingen van het leven. Het nummer is een weerspiegeling van Biebers eigen worstelingen en zijn reis naar zelfacceptatie. Het nummer herinnert ons eraan dat hoe moeilijk het leven ook wordt, het belangrijk is om door te gaan en nooit op te geven.

Lees Verder