Luister naar Taylor Swift en Zayn's 'I Don't Wanna Live Forever'

Inhoud

Luister naar Taylor Swift en Zayn's 'I Don't Wanna Live Forever' Luister naar de nieuwe samenwerking tussen Taylor Swift en Zayn Malik, 'I Don't Wanna Live Forever' van de soundtrack van Fifty Shades Darker. Lees hier het volledige verhaal.

Taylor Swift en Zayn Malik werken samen voor een nieuwe samenwerking, 'I Don't Wanna Live Forever', van de soundtrack van Fifty Shades Darker. Het nummer is een angstaanjagend mooi duet dat de pijn van een gebroken hart vastlegt. Lees hier het volledige verhaal.

Luister naar 'I Don't Wanna Live Forever' van Taylor Swift en Zayn en laat je betoveren door de prachtige samenwerking van twee van de grootste namen in de muziek. Dit nummer is een perfecte mix van Taylor's kenmerkende popgeluid en Zayn's soulvolle R&B-stijl. De teksten zitten vol emotie en verlangen, waardoor het een perfect nummer is voor een romantische nacht. Bekijk de stijl muziekvideo om een ​​glimp op te vangen van de prachtige beelden die bij dit nummer horen. Als je op zoek bent naar iets vrolijkers, bekijk dan Taylor's nieuwste single 'The Man' of Zayn's het kamerlied .taylor swift zayn i don

Het verhaal achter het lied

Het nummer is geschreven door Swift en Malik, samen met Jack Antonoff en Sam Dew. Het werd geproduceerd door Antonoff en Swift. Het nummer gaat over de pijn van een gebroken hart en het verlangen naar een verloren liefde. De teksten zijn rauw en emotioneel, en de melodie is angstaanjagend mooi. Het nummer legt de pijn van een gebroken hart vast op een manier die alleen Swift en Malik kunnen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'I Don't Wanna Live Forever' werd uitgebracht op 27 januari 2017. De video werd geregisseerd door Grant Singer en sterren Swift en Malik. De video speelt zich af in een donkere en mysterieuze wereld en geeft de emotie van het nummer perfect weer. De video is al meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube.

De soundtrack

Het nummer staat op de soundtrack van de film Fifty Shades Darker. De soundtrack bevat ook nummers van artiesten als Sia, John Legend en The Weeknd. De soundtrack werd uitgebracht op 10 februari 2017.

De receptie

Het nummer kreeg positieve recensies van zowel critici als fans. Het wordt geprezen om zijn emotionele teksten en mooie melodie. Het nummer heeft de top 10 van de Billboard Hot 100-hitlijst al bereikt en zal naar verwachting blijven stijgen.

De toekomst

Het is onduidelijk wat de toekomst in petto heeft voor Swift en Malik. Het is echter duidelijk dat hun samenwerking op 'I Don't Wanna Live Forever' een succes is geweest. Het nummer is geprezen door zowel critici als fans, en het zal zeker nog jaren een hit worden.

Conclusie

Taylor Swift en Zayn Malik werken samen voor een prachtige samenwerking, 'I Don't Wanna Live Forever', van de soundtrack van Fifty Shades Darker. Het nummer wordt geprezen om zijn emotionele teksten en mooie melodie. De videoclip is al meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube en het nummer heeft de top 10 van de Billboard Hot 100-hitlijst bereikt. Het is duidelijk dat deze samenwerking een succes is, en dat het zeker nog jaren een hit zal worden.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'I Don't Wanna Live Forever'?
    A: Het nummer is geschreven door Taylor Swift, Zayn Malik, Jack Antonoff en Sam Dew.
  • Q: Wanneer is de videoclip uitgebracht?
    A: De videoclip werd uitgebracht op 27 januari 2017.
  • Q: Welke andere artiesten staan ​​op de soundtrack van Fifty Shades Darker?
    A: De soundtrack bevat ook nummers van artiesten als Sia, John Legend en The Weeknd.

Tafel

Liedje Artiest
Ik wil niet eeuwig leven Taylor Swift en Zayn Malik
Het weekend Verdiende het
John legende Een vrouw man
Is Helium

De samenwerking van Taylor Swift en Zayn Malik aan 'I Don't Wanna Live Forever' is een succes geweest. Het nummer wordt geprezen om zijn emotionele tekst en prachtige melodie, en de videoclip is al meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer heeft de top 10 van de Billboard Hot 100-hitlijst bereikt en het zal zeker nog jaren een hit worden. Kijk voor meer informatie op Rollende steen En Aanplakbord .

Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylans 'Knockin' On Heaven's Door' is een van de meest iconische nummers aller tijden. Het nummer, geschreven in 1973, is gecoverd door talloze artiesten en is een tijdloze klassieker geworden. Maar wat is de diepere betekenis achter de teksten? Lees verder om erachter te komen.

Lees Verder
Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

De teksten van Deck the Halls zijn eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. Het nummer bestaat uit twee coupletten en een refrein. Het eerste couplet gaat over het versieren van het huis voor de kerstperiode. Het tweede couplet gaat over het vieren van de vreugde van het seizoen met vrienden en familie. Het refrein is een oproep om te zingen en je te verheugen in de geest van het seizoen.

Lees Verder