Lijst met muziekvideo's met meer dan 1 miljard weergaven op YouTube

Inhoud

YouTube is 's werelds populairste videostreamingplatform en het is geen verrassing dat enkele van de meest populaire muziekvideo's meer dan 1 miljard keer zijn bekeken. Van Wiz Khalifa's 'See You Again' tot Ed Sheerans 'Shape of You', deze video's zijn enkele van de meest iconische muziekvideo's aller tijden geworden. Hier is een lijst met alle muziekvideo's met meer dan 1 miljard views op YouTube, vanaf maart 2020.

muziekvideo

Wiz Khalifa – “Tot ziens” ft. Charlie Puth

Wiz Khalifa's 'See You Again' is de meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 5,9 miljard views. Het nummer werd in 2015 uitgebracht als onderdeel van de soundtrack van de film Woedend 7 , en het werd al snel een wereldwijde hit. In de video zingen Wiz Khalifa en Charlie Puth het lied in een opnamestudio, en het is een volkslied geworden voor degenen die dierbaren hebben verloren.

Ed Sheeran - 'Vorm van jou'

'Shape of You' van Ed Sheeran is de op een na meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 5,3 miljard views. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van Sheerans derde studioalbum, ÷ , en het werd al snel een wereldwijde hit. In de video zingt Sheeran het lied in een opnamestudio, en het is een volkslied geworden voor verliefden.

De lijst met muziekvideo's met meer dan 1 miljard views op YouTube is indrukwekkend. Het bevat enkele van de meest populaire nummers aller tijden, zoals 'Despacito' van Luis Fonsi en Daddy Yankee, 'Shape of You' van Ed Sheeran en 'Gangnam Style' van Psy. Andere populaire nummers op de lijst zijn 'See You Again' van Wiz Khalifa en Charlie Puth, 'Uptown Funk' van Mark Ronson en Bruno Mars en 'The Reaper' van The Chainsmokers met Amy Shark. Al deze nummers zijn iconisch geworden en miljarden keren bekeken. Als je op zoek bent naar een geweldig nummer om naar te luisteren, kijk dan eens het maaierslied of oceaanogen billie eilish .

Luis Fonsi – “Langzaam” ft. papa yankee

Luis Fonsi's 'Despacito' is de derde meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 5,2 miljard views. Het nummer kwam uit in 2017 en werd al snel een wereldwijde hit. De video toont Fonsi en Daddy Yankee die het lied zingen in een opnamestudio, en het is een volkslied geworden voor liefhebbers van Latijns-Amerikaanse muziek.

Mark Ronson – “Uptown Funk” met Bruno Mars

'Uptown Funk' van Mark Ronson is de vierde meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 4,3 miljard views. Het nummer werd in 2014 uitgebracht als onderdeel van Ronsons vierde studioalbum, Uptown-special , en het werd al snel een wereldwijde hit. De video toont Ronson en Bruno Mars die het nummer zingen in een opnamestudio, en het is een volkslied geworden voor liefhebbers van funkmuziek.

Taylor Swift - 'Lege ruimte'

Taylor Swift's 'Blank Space' is de vijfde meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 3,2 miljard views. Het nummer werd in 2014 uitgebracht als onderdeel van Swifts vijfde studioalbum, 1989 , en het werd al snel een wereldwijde hit. In de video zingt Swift het nummer in een opnamestudio en het is een volkslied geworden voor liefhebbers van popmuziek.

De rest van de lijst

Het volgende is een lijst van alle muziekvideo's met meer dan 1 miljard views op YouTube, vanaf maart 2020:

Artiest Liedje Keer bekeken
Wiz Khalifa 'Tot ziens' met Charlie Puth 5,9 miljard
Ed Sheeran 'Vorm van jou' 5,3 miljard
Luis Fonsi 'Langzaam' ft. papa yankee 5,2 miljard
Mark Ronson “Uptown Funk” met Bruno Mars 4,3 miljard
Taylor Snel 'Lege ruimte' 3,2 miljard
Kastanjebruin 5 'Suiker' 3,1 miljard
Katy Perry 'Brullen' 2,9 miljard
Justin Bieber 'Sorry' 2,8 miljard
Enrique Iglesias 'Dansen' ft. Descemer Bueno & Gente de Zona 2,7 miljard
Adèle 'Hallo' 2,6 miljard
Majoor Lazer “Lean On” ft. MØ & DJ Snake 2,5 miljard
Shakira 'Waka Waka (Deze keer voor Afrika)' ft. Freshlyground 2,4 miljard
PSY 'Gangnam stijl' 2,3 miljard
Justin Bieber 'Baby ft. Ludacris 2,2 miljard
Katy Perry “Dark Horse” met Juicy J 2,1 miljard
Taylor Snel 'Schud het af' 2,1 miljard

Deze muziekvideo's zijn enkele van de meest iconische muziekvideo's aller tijden geworden, en ze hebben allemaal de ongelooflijke prestatie bereikt om meer dan 1 miljard views op YouTube te bereiken. Het is geen verrassing dat deze video's enkele van de meest populaire muziekvideo's aller tijden zijn geworden.

Conclusie

YouTube is 's werelds populairste videostreamingplatform en het is geen verrassing dat enkele van de meest populaire muziekvideo's meer dan 1 miljard keer zijn bekeken. Van Wiz Khalifa's 'See You Again' tot Ed Sheerans 'Shape of You', deze video's zijn enkele van de meest iconische muziekvideo's aller tijden geworden. Deze lijst bevat de beste nummers van artiesten als Wiz Khalifa, Ed Sheeran en Taylor Swift.

Ga naar voor meer informatie over de populairste muziekvideo's op YouTube Dit artikel van Statista en Dit artikel van Digital Music News.

FAQ

 • Q: Wat is de meest bekeken muziekvideo op YouTube?
  A: Wiz Khalifa's 'See You Again' is de meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 5,9 miljard views.
 • Q: Wat is de op een na meest bekeken muziekvideo op YouTube?
  A: 'Shape of You' van Ed Sheeran is de op een na meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 5,3 miljard views.
 • Q: Wat is de derde meest bekeken muziekvideo op YouTube?
  A: Luis Fonsi's 'Despacito' is de derde meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 5,2 miljard views.
 • Q: Wat is de vierde meest bekeken muziekvideo op YouTube?
  A: 'Uptown Funk' van Mark Ronson is de vierde meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 4,3 miljard views.
 • Q: Wat is de vijfde meest bekeken muziekvideo op YouTube?
  A: Taylor Swift's 'Blank Space' is de vijfde meest bekeken muziekvideo op YouTube, met meer dan 3,2 miljard views.
Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde's nummer 'Oceanic Feeling' is een krachtige en suggestieve verkenning van liefde, verlangen en nostalgie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van haar album Melodrama en werd al snel een favoriet bij fans. De teksten zitten vol beelden en emoties en ze vertellen een verhaal over liefde, verlies en verlangen.

Lees Verder
Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californië. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Lees Verder