Lil Pump's 'Butterfly Doors' muziekvideo: meisjes twerken op Lambo's

Inhoud

Lil Pump's 'Butterfly Doors' muziekvideo: meisjes twerken op Lambo's In de nieuwe videoclip van Lil Pump voor 'Butterfly Doors' zie je veel meisjes twerken op Lambo's. Lees meer over de video, de ontvangst en de controverse eromheen.

De nieuwe videoclip van Lil Pump voor 'Butterfly Doors' heeft sinds de release furore gemaakt. De video bevat veel meisjes die twerken op Lambo's, en kreeg zowel lof als kritiek. In dit artikel bekijken we de video, de ontvangst en de controverse eromheen.

De muziekvideo 'Butterfly Doors' van Lil Pump met meisjes die twerken op Lambo's is meteen een hit geworden. De video, die in december 2018 werd uitgebracht, is al meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube. De video toont Lil Pump en zijn vrienden die rondrijden in luxe auto's, terwijl meisjes op de motorkappen van de auto's twerken. De video bevat ook cameo's van beroemde rappers zoals 6ix9ine en Gucci Mane. Het nummer is een hit geworden onder fans van rapmuziek en wordt geprezen om zijn aanstekelijke beat en teksten. Als je op zoek bent naar meer rapmuziek, ga dan eens kijken abc eff jij En six9ine nieuw nummer .lil pump vlinder deuren muziekvideo

De video

De video voor 'Butterfly Doors' werd uitgebracht op 11 oktober 2019. Het werd geregisseerd door Ben Griffin en bevat Lil Pump en veel meisjes die twerken op Lambo's. De video heeft een heldere, kleurrijke esthetiek en bevat veel flitsende auto's en sieraden. Het is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube.

De receptie

De video kreeg zowel lof als kritiek. Veel mensen hebben de video geprezen om zijn flitsende beelden en pakkende beat. Anderen hebben het bekritiseerd vanwege de objectivering van vrouwen en de bevordering van materialisme. De video is ook bekritiseerd vanwege het gebrek aan originaliteit, aangezien hij dezelfde formule volgt als veel andere rapvideo's.

De controverse

De video is ook het onderwerp geweest van controverse. Veel mensen hebben Lil Pump ervan beschuldigd vrouwen uit te buiten omwille van zijn videoclip. Anderen hebben hem ervan beschuldigd een levensstijl van materialisme en overdaad te promoten. De video is ook bekritiseerd vanwege het gebrek aan originaliteit en het vertrouwen op stereotypen.

Conclusie

De nieuwe videoclip van Lil Pump voor 'Butterfly Doors' kreeg zowel lof als kritiek. De video werd geprezen om zijn flitsende beelden en pakkende beat, maar werd ook bekritiseerd vanwege de objectivering van vrouwen en het promoten van materialisme. De video is ook het onderwerp geweest van controverse, waarbij velen Lil Pump ervan beschuldigden vrouwen uit te buiten en een levensstijl van overdaad te promoten.

FAQ

  • Q: Wat is de nieuwe videoclip van Lil Pump?
    A: De nieuwe videoclip van Lil Pump is voor het nummer 'Butterfly Doors'.
  • Q: Wat is de ontvangst van de video?
    A: De video kreeg zowel lof als kritiek.
  • Q: Wat is de controverse rond de video?
    A: De video is bekritiseerd vanwege de objectivering van vrouwen en de bevordering van materialisme.

Tafel

Video Receptie Controverse
Flitsende beelden en pakkende beats Lof en kritiek Objectivering van vrouwen en bevordering van materialisme

Tot slot, de nieuwe videoclip van Lil Pump voor 'Butterfly Doors' is met zowel lof als kritiek ontvangen. De video werd geprezen om zijn flitsende beelden en pakkende beat, maar werd ook bekritiseerd vanwege de objectivering van vrouwen en het promoten van materialisme. De video is ook het onderwerp geweest van controverse, waarbij velen Lil Pump ervan beschuldigden vrouwen uit te buiten en een levensstijl van overdaad te promoten.

Ga voor meer informatie over de nieuwe videoclip van Lil Pump naar Dit artikel van Rolling Stone, Dit artikel van The Fader, en Dit artikel van Complex.

Morgan Wallen – 7 zomers | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Morgan Wallen – 7 zomers | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'7 Summers' van Morgan Wallen is een lied over het verstrijken van de tijd en de herinneringen aan een verloren liefde. Het nummer werd uitgebracht in 2020 en is de eerste single van zijn tweede studioalbum, Dangerous: The Double Album. Het nummer is geschreven door Wallen, Ernest K. Smith en Ryan Vojtesak. Het is een midtempo countrynummer met een nostalgische inslag.

Lees Verder
Taylor Swift rockt haar navel en bikinilichaam in Maui

Taylor Swift rockt haar navel en bikinilichaam in Maui

Taylor Swift werd gespot in Maui in een zwart tweedelig zwempak met een hoog getailleerd broekje en een driehoekig topje. De zangeres verfraaide haar look met een zonnebril en een zwarte hoed. Ze droeg ook een paar zwarte sandalen en een gouden ketting.

Lees Verder