Liam Payne brengt nieuw nummer 'Bedroom Floor' in première (Lyrics Review en betekenis)

Inhoud

Liam Payne's nieuwe nummer 'Bedroom Floor' - Tekstoverzicht en betekenis Het nieuwe nummer 'Bedroom Floor' van Liam Payne is een hartverscheurende ballad over een verbroken relatie. Lees onze recensie en analyse van de tekst en de betekenis van het nummer.

Liam Payne heeft zijn nieuwe single 'Bedroom Floor' uitgebracht, een hartverscheurende ballad over een verbroken relatie. Het nummer is een vervolg op zijn debuut soloalbum uit 2017, 'LP1'. Lees onze recensie en analyse van de tekst en de betekenis van het nummer.

Liam Payne slaapkamer vloer songtekst betekenis

Inhoud

 • Invoering
 • Lyrics recensie en betekenis
 • Thema's en symbolen
 • Videoclip
 • Conclusie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

Liam Payne is een Engelse zanger en songwriter die bekendheid verwierf als lid van de boyband One Direction. Sindsdien heeft hij een succesvolle solocarrière en bracht hij in 2017 zijn debuut soloalbum 'LP1' uit. Zijn nieuwste single 'Bedroom Floor' is een hartverscheurende ballad over een verbroken relatie.

Liam Payne heeft zojuist zijn nieuwe single 'Bedroom Floor' uitgebracht en hij maakt al furore. Het nummer is een midtempo popnummer met een pakkend refrein en een herkenbare boodschap. De teksten vertellen het verhaal van een relatie die op de klippen loopt en de strijd van de verteller om verder te gaan. Het nummer is een goed voorbeeld van Payne's songwritingvaardigheden en zijn vermogen om een ​​pakkend popnummer te maken. Als je op zoek bent naar een nummer om je door een moeilijke relatiebreuk te loodsen, dan is 'Bedroom Floor' de perfecte keuze. Bekijk de songtekstrecensie en de betekenis van het nummer van 'Bedroom Floor' en kijk wat je ervan vindt.

Als je op zoek bent naar meer geweldige songtekstrecensies en songbetekenissen, bekijk dan onze recensies van Eminem's 'Fall' eminem herfst songteksten en Rita Ora en Cardi B's 'Girls' meisjes cardi b songteksten .

Lyrics recensie en betekenis

Het nummer begint met de tekst: 'Ik draai, ik draai, ik draai uit de hand / ik probeer, ik probeer, ik probeer los te laten'. Deze songteksten zetten de toon voor het nummer, omdat ze het gevoel beschrijven van een relatie die uit de hand loopt. Het refrein van het nummer is bijzonder aangrijpend, terwijl Payne zingt: 'Ik lig op de slaapkamer vloer / Ik huil, ik huil, ik schreeuw om meer / Ik ga dood, ik ga dood, ik wil heel graag weten hoe het is / Om bemind te worden, bemind te worden, bemind te worden voor de rest van mijn leven'. Deze teksten schetsen een levendig beeld van een relatie die zijn breekpunt heeft bereikt, en de wanhoop om bemind te willen worden.

Thema's en symbolen

Het nummer is gevuld met thema's van liefdesverdriet en verlangen. Payne zingt over bemind willen worden, maar het niet kunnen vinden in de relatie waarin hij zich bevindt. Hij zingt ook over de pijn van het hebben van een relatie die uit de hand loopt, en de wanhoop van bemind willen worden. Het nummer bevat ook symbolen van hoop, zoals de regel 'Ik probeer, ik probeer, ik probeer los te laten', wat suggereert dat Payne probeert verder te gaan met de relatie.

Videoclip

De videoclip voor 'Bedroom Floor' werd uitgebracht op 20 oktober 2017. De video toont Payne in verschillende omgevingen, waaronder een slaapkamer, een strand en een nachtclub. De video bevat ook een verscheidenheid aan symbolen, zoals een gebroken hart en een draaiende plaat, die de thema's liefdesverdriet en verlangen in het nummer vertegenwoordigen.

Conclusie

Liam Payne's nieuwe single 'Bedroom Floor' is een hartverscheurende ballad over een verbroken relatie. Het nummer is gevuld met thema's van liefdesverdriet en verlangen, en de videoclip bevat een verscheidenheid aan symbolen die deze thema's vertegenwoordigen. Het nummer is een krachtige herinnering aan de pijn van het hebben van een relatie die uit de hand loopt, en de wanhoop om bemind te willen worden.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wie schreef het nummer 'Bedroom Floor'?
  A: Het nummer is geschreven door Liam Payne, Ed Sheeran, Steve Mac en Ammar Malik.
 • Q: Wat is de betekenis van het nummer 'Bedroom Floor'?
  A: Het nummer gaat over een verbroken relatie en de pijn om bemind te willen worden.
 • Q: Wanneer is de videoclip voor 'Bedroom Floor' uitgebracht?
  A: De videoclip werd uitgebracht op 20 oktober 2017.

Referenties

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani. Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani.

Lees Verder
Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD en SUGA's samenwerking 'Girl Of My Dreams' is een oprecht lied over liefde en verlangen. De twee kunstenaars onderzoeken het idee van een perfecte liefde en de strijd om die te vinden. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van het postume album van Juice WRLD, Legends Never Die. Lees verder voor meer informatie over de tekst en de betekenis achter dit nummer.

Lees Verder