Liam Payne - Ondeugende lijst Ft. Dixie D'Amelio | Lied recensie

Inhoud

| Liam Payne, Dixie D'Amelio, Naughty List,, Lyrics Betekenis

Liam Payne en Dixie D'Amelio hebben hun nieuwe single 'Naughty List' uitgebracht. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en is een leuk, vrolijk nummer over op de ondeugende lijst staan. In deze recensie bekijken we de songtekst, de betekenis en de recensie.

De nieuwe single van Liam Payne, 'Naughty List' met Dixie D'Amelio, is een leuke en vrolijke track die je zeker in de vakantiestemming brengt. Het nummer is een pakkend pop-rock deuntje met een pakkend refrein en een geweldige beat. De teksten gaan over ondeugend zijn en plezier maken, en in de videoclip danst Dixie D'Amelio rond in een feestelijk winterwonderland. Het nummer wordt zeker een hit deze feestdagen en is een geweldige manier om in de stemming van het seizoen te komen. Bekijk hier het nummer en de videoclip en kijk wat je ervan vindt!

Als je op zoek bent naar meer vakantiemuziek, bekijk dan de songtekst en betekenis van Kygo's 'Stranger Things' hier , of Maroon 5's 'Girls Like You' muziekvideo deel 2 recensie hier .

liam payne ondeugende lijst dixie d

Songtekst Betekenis & recensie

Het nummer begint met Liam Payne die zingt over het feit dat hij op de ondeugende lijst staat. Hij zingt over hoe hij stout is geweest en hoe hij heeft geprobeerd goed te zijn, maar het lukt niet. Vervolgens zingt hij over hoe hij zijn fouten probeert goed te maken, maar het is niet genoeg. Het refrein wordt gezongen door Dixie D'Amelio en gaat over hoe zij ook op de ondeugende lijst staat en hoe ze allebei proberen hun fouten goed te maken.

Het nummer is een leuk, vrolijk nummer dat zeker in je hoofd blijft hangen. De teksten zijn catchy en de beat werkt aanstekelijk. Het nummer gaat over op de ondeugende lijst staan ​​en proberen je fouten goed te maken. Het is een geweldig nummer om naar te luisteren als je je down voelt en een oppepper nodig hebt.

Songtekst Betekenis &

De tekst van 'Naughty List' gaat over op de stoute lijst staan ​​en proberen je fouten goed te maken. Het nummer gaat over het accepteren van de verantwoordelijkheid voor je daden en het proberen goed te maken. Het refrein wordt gezongen door Dixie D'Amelio en gaat over hoe zij ook op de ondeugende lijst staat en hoe ze allebei proberen hun fouten goed te maken. Het nummer is een geweldige herinnering dat iedereen fouten maakt en dat het belangrijk is om de verantwoordelijkheid ervoor te nemen en te proberen ze goed te maken.

Het nummer is een leuk, vrolijk nummer dat zeker in je hoofd blijft hangen. De teksten zijn catchy en de beat werkt aanstekelijk. Het nummer gaat over op de ondeugende lijst staan ​​en proberen je fouten goed te maken. Het is een geweldig nummer om naar te luisteren als je je down voelt en een oppepper nodig hebt.

Conclusie

Liam Payne en Dixie D'Amelio's 'Naughty List' is een leuk, vrolijk nummer over op de stoute lijst staan ​​en proberen je fouten goed te maken. De teksten zijn catchy en de beat werkt aanstekelijk. Het nummer is een geweldige herinnering dat iedereen fouten maakt en dat het belangrijk is om de verantwoordelijkheid ervoor te nemen en te proberen ze goed te maken. Als je op zoek bent naar een leuk, vrolijk nummer om naar te luisteren, dan is 'Naughty List' een goede keuze.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Naughty List'?
    A: Het nummer is geschreven door Liam Payne en Dixie D'Amelio.
  • Q: Waar gaat het nummer 'Naughty List' over?
    A: Het nummer gaat over op de ondeugende lijst staan ​​en proberen je fouten goed te maken.
  • Q: Wie zingt het refrein van 'Naughty List'?
    A: Het refrein wordt gezongen door Dixie D'Amelio.

Tafel

Artiest Liedje
Liam Payne Stoute lijst
Dixie D'Amelio Stoute lijst

Liam Payne en Dixie D'Amelio's 'Naughty List' is een geweldig nummer om naar te luisteren als je je down voelt en een oppepper nodig hebt. Het lied herinnert ons eraan dat iedereen fouten maakt en dat het belangrijk is om de verantwoordelijkheid ervoor te nemen en te proberen ze goed te maken. Als je op zoek bent naar een leuk, vrolijk nummer om naar te luisteren, dan is 'Naughty List' een goede keuze.

Kijk voor meer informatie over het nummer 'Naughty List'. de officiële videoclip En de teksten op Genius .

Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

'Slide' is een nummer van Calvin Harris, Frank Ocean en Migos. Het werd uitgebracht in 2017 en werd al snel een hit. Het nummer is een mix van hiphop en elektronische muziek, met een pakkende beat en een vloeiende flow. De tekst van het nummer gaat over het leven ten volle leven en genieten van het moment.

Lees Verder
Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

De muziekvideo 'Zero' werd uitgebracht in 2018 en werd geregisseerd door Mark Pellington. De video volgt het verhaal van een jong meisje dat worstelt met haar identiteit en haar plek in de wereld probeert te vinden. Ze wordt meegenomen op een reis door een post-apocalyptische wereld, waar ze verschillende personages ontmoet die haar helpen haar ware zelf te vinden.

Lees Verder