Lady Gaga's nieuwe single 'Million Reasons' van 'Joanne'

Inhoud

Lady Gaga's nieuwe single 'Million Reasons' van 'Joanne' Lady Gaga's nieuwe single 'Million Reasons' van haar vijfde studioalbum 'Joanne' is een krachtige en emotionele ballad. Lees verder voor meer informatie over het lied en de betekenis ervan.

Lady Gaga's nieuwe single 'Million Reasons' van haar vijfde studioalbum 'Joanne' is een krachtige en emotionele ballad. Het nummer is geschreven door Gaga en songwriter Hillary Lindsey uit Nashville en geproduceerd door Mark Ronson en BloodPop. Het werd op 18 oktober 2016 uitgebracht als de tweede single van het album.

Lady Gaga's nieuwe single 'Million Reasons' van haar album Joanne is een krachtige en emotionele ballad die spreekt over de veerkracht van de menselijke geest. Het nummer gaat over het vinden van kracht in het aangezicht van tegenspoed en nooit opgeven. Gaga's krachtige zang en oprechte teksten maken dit nummer tot een must-listening. Gaga's boodschap van hoop en veerkracht is er een die veel mensen aanspreekt, en dit nummer zal zeker een hit worden. Kijk voor meer inspirerende muziek Beyonce's Savage-remix En Drake's Love All met Jay-Z .lady gaga miljoen redenen luister single joanne

De betekenis achter het lied

Het nummer gaat over de kracht van liefde en de kracht die het ons kan geven om door te gaan, zelfs als de dingen hopeloos lijken. Gaga heeft gezegd dat het nummer gaat over haar eigen worstelingen en hoe ze kracht vond in haar relatie met haar vriend, Taylor Kinney. Ze heeft ook gezegd dat het nummer gaat over haar relatie met haar fans en hoe zij haar bron van kracht en inspiratie zijn geweest.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Million Reasons' werd uitgebracht op 4 november 2016. De video werd geregisseerd door Jonas ├ůkerlund en toont Gaga in verschillende omgevingen, waaronder een woestijn, een bos en een strand. De video toont ook Gaga's vriend, Taylor Kinney, en haar vader, Joe Germanotta. De video heeft een droomachtige kwaliteit en is gevuld met symboliek, waaronder een wit paard, een duif en een vlinder.

De kritische ontvangst

Het nummer kreeg positieve recensies van critici. Rolling Stone noemde het 'een zwevende, soulvolle ballad' en prees Gaga's vocale optreden. Billboard beschreef het als 'een krachtige, emotionele ballad' en prees de productie van het nummer. Het nummer wordt ook geprezen om zijn teksten, die zijn beschreven als 'aangrijpend' en 'oprecht'.

De grafiekprestaties

Het nummer is een commercieel succes geweest en bereikte de top 10 in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. In de VS piekte het nummer op nummer vier in de Billboard Hot 100 en werd het Gaga's tiende top 10-single. In het VK piekte het nummer op nummer zeven op de Official Singles Chart.

De live-optredens

Gaga heeft het nummer verschillende keren live uitgevoerd, onder meer tijdens de American Music Awards 2016 en de Super Bowl LI halftime-show in 2017. Ze zong het nummer ook tijdens haar Joanne World Tour, waar ze op het podium werd vergezeld door haar vader, Joe Germanotta, en haar vriend, Taylor Kinney.

Conclusie

Lady Gaga's nieuwe single 'Million Reasons' van haar vijfde studioalbum 'Joanne' is een krachtige en emotionele ballad. Het nummer werd geprezen om zijn tekst en productie, en was een commercieel succes en bereikte de top 10 in verschillende landen. Gaga heeft het nummer ook verschillende keren live uitgevoerd, onder meer tijdens de American Music Awards 2016 en de Super Bowl LI halftime-show in 2017.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Million Reasons'?
    A: Het nummer is geschreven door Lady Gaga en songwriter Hillary Lindsey uit Nashville.
  • Q: Wat is de betekenis achter het lied?
    A: Het nummer gaat over de kracht van liefde en de kracht die het ons kan geven om door te gaan, zelfs als de dingen hopeloos lijken.
  • Q: Welke hitlijsten heeft het nummer bereikt?
    A: Het nummer heeft de top 10 bereikt in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Grafiekprestaties

Land Positie van de kaart
Verenigde Staten 4
Canada 7
Verenigd Koninkrijk 7

Lees voor meer informatie over Lady Gaga's nieuwe single 'Million Reasons' van 'Joanne' Dit artikel van Rolling Stone en Dit artikel van Billboard.

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geïnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder