Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

Inhoud

De genomineerden voor de Kids Choice Awards 2015 zijn bekend gemaakt en omvatten enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Sam Smith, Taylor Swift en Katy Perry. De prijsuitreiking vindt plaats op 28 maart 2015 en wordt live uitgezonden op Nickelodeon. Lees verder voor meer informatie over de genomineerden en de awards.

De genomineerden voor de Kids Choice Awards 2015 zijn Sam Smith, Taylor Swift en Katy Perry. Alle drie deze artiesten hebben een enorme impact gehad op de muziekindustrie en zijn genomineerd voor talloze prijzen. Sam Smith is een Britse singer-songwriter die vier Grammy Awards heeft gewonnen en is genomineerd voor zes Brit Awards. Taylor Swift is een Amerikaanse singer-songwriter die 10 Grammy Awards heeft gewonnen en is genomineerd voor 23 Billboard Music Awards. Katy Perry is een Amerikaanse singer-songwriter die vijf American Music Awards heeft gewonnen en is genomineerd voor 13 Grammy Awards. Alle drie deze artiesten hebben een enorme impact gehad op de muziekindustrie en zijn genomineerd voor talloze prijzen. Beyonce Texas-teksten En Stiefvader liedjes zijn ook populair bij muziekliefhebbers.

Lijst met genomineerden voor de 28e Kids Choice Awards 2015

Over de Kids Choice Awards

De Kids Choice Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die live wordt uitgezonden op Nickelodeon. Het is een van de meest populaire prijsuitreikingen voor kinderen en jonge volwassenen en er wordt op gestemd door de kijkers. De prijzen worden uitgereikt in verschillende categorieƫn, waaronder muziek, films, televisie, sport en meer.

Sam Smith

Sam Smith is een Britse singer-songwriter die genomineerd is voor twee Kids Choice Awards in 2015. Hij is genomineerd voor Favorite Male Singer en Favorite Song voor zijn hitsingle 'Stay With Me'. Smith heeft een succesvol jaar achter de rug, met zijn debuutalbum In het eenzame uur bovenaan de hitlijsten in het VK en de VS.

Taylor Snel

Taylor Swift is een Amerikaanse singer-songwriter die genomineerd is voor drie Kids Choice Awards in 2015. Ze is genomineerd voor Favorite Female Singer, Favorite Song voor haar hitsingle 'Shake It Off' en Favorite Music Group voor haar samenwerking met de band HAIM . Swift heeft een succesvol jaar achter de rug, met haar vijfde studioalbum 1989 bovenaan de hitlijsten in de VS en het VK.

Katy Perry

Katy Perry is een Amerikaanse singer-songwriter die is genomineerd voor twee Kids Choice Awards in 2015. Ze is genomineerd voor Favoriete Zangeres en Favoriete Muziekgroep voor haar samenwerking met de band HAIM. Perry heeft een succesvol jaar achter de rug, met haar vierde studioalbum Prisma bovenaan de hitlijsten in de VS en het VK.

Andere genomineerden

Naast Sam Smith, Taylor Swift en Katy Perry zijn er nog een aantal andere genomineerden voor de Kids Choice Awards 2015. Dit zijn onder andere Ariana Grande, Ed Sheeran, One Direction, Nicki Minaj, Maroon 5, Pharrell Williams en meer.

stemmen

Stemmen voor de Kids Choice Awards 2015 is nu geopend en kijkers kunnen hun stem online of via de Nickelodeon-app uitbrengen. De prijsuitreiking vindt plaats op 28 maart 2015 en wordt live uitgezonden op Nickelodeon.

Conclusie

De genomineerden voor de Kids Choice Awards 2015 zijn bekend gemaakt en omvatten enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Sam Smith, Taylor Swift en Katy Perry. De prijsuitreiking vindt plaats op 28 maart 2015 en wordt live uitgezonden op Nickelodeon. Stemmen is nu mogelijk en kijkers kunnen hun stem online of via de Nickelodeon-app uitbrengen.

FAQ

  • Q: Wanneer zijn de Kids Choice Awards 2015?
    A: De Kids Choice Awards 2015 worden gehouden op 28 maart 2015.
  • Q: Wie zijn de genomineerden voor de Kids Choice Awards 2015?
    A: Tot de genomineerden voor de Kids Choice Awards 2015 behoren Sam Smith, Taylor Swift, Katy Perry, Ariana Grande, Ed Sheeran, One Direction, Nicki Minaj, Maroon 5 en Pharrell Williams.
  • Q: Hoe kan ik stemmen voor de Kids Choice Awards 2015?
    A: Stemmen voor de Kids Choice Awards 2015 kan online of via de Nickelodeon app.

Genomineerden Tafel

Naam Categorie
Sam Smith Favoriete mannelijke zanger, favoriete nummer ('Stay With Me')
Taylor Snel Favoriete zangeres, favoriete nummer ('Shake It Off'), favoriete muziekgroep (met HAIM)
Katy Perry Favoriete zangeres, favoriete muziekgroep (met HAIM)

Ga voor meer informatie over de Kids Choice Awards 2015 naar nick.com of stem nu .

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde's nummer 'Oceanic Feeling' is een krachtige en suggestieve verkenning van liefde, verlangen en nostalgie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van haar album Melodrama en werd al snel een favoriet bij fans. De teksten zitten vol beelden en emoties en ze vertellen een verhaal over liefde, verlies en verlangen.

Lees Verder
Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californiƫ. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Lees Verder