Kid Ink brengt muziekvideo in première voor 'Ride Out' van Furious 7 Movie

Inhoud

Kid Ink heeft de videoclip uitgebracht voor zijn nummer 'Ride Out' uit de film Furious 7. De video bevat fragmenten uit de film en toont de cast van de film in actie. Het nummer is een samenwerking tussen Kid Ink, Tyga, Wale, YG en Rich Homie Quan. De video is uitgebracht op 3 april 2015 en is al meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Kid Ink heeft zojuist de videoclip uitgebracht voor zijn nummer 'Ride Out' uit de film Furious 7. De video bevat een snelle achtervolging en enkele van de meest intense actiescènes uit de film. Het nummer past perfect bij de film, omdat het een stuwende beat en een aanstekelijk refrein heeft. De video bevat ook cameo's van enkele sterren uit de film, waaronder Vin Diesel en Dwayne Johnson. Fans van de film en Kid Ink zullen deze video zeker willen bekijken. mama teksten engels , bonte crue betekenis zin .



Kid Ink Ride Out Furious 7 themalied

Over het lied

'Ride Out' is een hiphopnummer dat is geschreven door Kid Ink, Tyga, Wale, YG en Rich Homie Quan. Het nummer is geproduceerd door DJ Mustard en bevat een sample van het nummer 'Ride Out' van The Game. Het nummer werd op 17 maart 2015 als single uitgebracht en was te zien in de film Furious 7.

Over de film

Furious 7 is het zevende deel in de Fast and Furious-franchise. De film werd uitgebracht op 3 april 2015 en sterren Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson en Jason Statham. De film volgt de bemanning terwijl ze een gevaarlijke missie ondernemen om een ​​terroristische organisatie neer te halen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Ride Out' werd uitgebracht op 3 april 2015 en bevat clips uit de film. De video toont de cast van de film in actie terwijl ze de missie op zich nemen. De video bevat ook de artiesten die het nummer uitvoeren in een studio-omgeving. De video is al meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Receptie

Het nummer en de videoclip zijn goed ontvangen door zowel fans als critici. Het nummer wordt geprezen om zijn aanstekelijke beat en de video wordt geprezen om zijn visuals. Het nummer is ook te zien in de film en wordt geprezen om zijn opname in de film.

Conclusie

Kid Ink heeft de videoclip uitgebracht voor zijn nummer 'Ride Out' uit de film Furious 7. De video bevat fragmenten uit de film en toont de cast van de film in actie. Het nummer wordt geprezen om zijn aanstekelijke beat en de video wordt geprezen om zijn visuals. Het nummer is ook te zien in de film en wordt geprezen om zijn opname in de film.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Ride Out'?
    A: Het nummer is geschreven door Kid Ink, Tyga, Wale, YG en Rich Homie Quan.
  • Q: Wanneer is de videoclip uitgebracht?
    A: De videoclip werd uitgebracht op 3 april 2015.
  • Q: Waar gaat de film Furious 7 over?
    A: Furious 7 is het zevende deel in de Fast and Furious-franchise. De film volgt de bemanning terwijl ze een gevaarlijke missie ondernemen om een ​​terroristische organisatie neer te halen.

Referenties

1. Kid Ink - Ride Out [Officiële video] ft. Tyga, Wale, YG, Rich Homie Quan
2. Woedend 7 - Wikipedia
3. Woedend 7 (2015) - IMDb

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's 'Girl is a Gun' is een krachtig volkslied over vrouwelijke empowerment. Het nummer is een viering van vrouwelijke kracht en veerkracht, en het moedigt vrouwen aan om hun kracht te omarmen en te gebruiken om te vechten voor waar ze in geloven. Het nummer werd in 2019 uitgebracht als onderdeel van Halsey's derde studioalbum, Manic.

Lees Verder
Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Het nummer begint met een zachte pianomelodie die zich opbouwt naar een krachtig refrein. Het refrein wordt aangedreven door een sterke beat en bevat de krachtige zang van James Arthur. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de track heeft een positieve boodschap. De productie is van topklasse en de track heeft veel energie.

Lees Verder