Khalid kondigt ‘Free Spirit World Tour’ aan

Inhoud

De voor een Grammy genomineerde artiest Khalid heeft zijn aanstaande ‘Free Spirit World Tour’ aangekondigd, die in juni 2019 in Europa van start gaat. Tijdens de tour zullen speciale gasten Clairo en Jeremy Zucker aanwezig zijn. Bekijk hier alle details over de tourdata, locaties en ticketinformatie.

Tourdata en -locaties

De 'Free Spirit World Tour' begint op 20 juni in Amsterdam, Nederland en stopt in steden in heel Europa, waaronder Londen, Parijs, Berlijn en Stockholm. De tour zal dan verhuizen naar Noord-Amerika, met shows in steden als Toronto, Chicago en Los Angeles. De tour eindigt op 17 augustus in Vancouver, Canada.

Khalid heeft zijn aanstaande ‘Free Spirit World Tour’ aangekondigd, die in juni 2019 van start gaat. De tour brengt hem naar steden in de VS, Canada, Europa en Australië. Fans kunnen de hits van Khalid van zijn debuutalbum ‘American Teen’ verwachten, evenals zijn nieuwste single ‘Talk’. Khalid wordt tijdens de tour vergezeld door speciale gasten Clairo en Jessie Reyez. Fans kunnen vanaf 5 april kaartjes kopen voor de tour.

Naast de touraankondiging heeft Khalid ook de videoclip voor zijn nieuwste single ‘Bunny Ranch’ uitgebracht. De video laat zien hoe Khalid en zijn vrienden een wild avondje uit hebben in Las Vegas. Het nummer is een pakkende pop-raptrack met teksten die het idee van het leven ten volle verkennen. Fans kunnen de bunny ranch teksten om het lied beter te begrijpen.

Khalid zal ook verschijnen op de aankomende TobyMac-single ‘21 Years’. Het nummer is een eerbetoon aan de overleden zoon Truett van TobyMac en bevat de soulvolle zang van Khalid. Fans kunnen de songtekst toby mac om het lied beter te begrijpen.

Ticket informatie

Tickets voor de ‘Free Spirit World Tour’ gaan op 5 april in de verkoop. Fans kunnen tickets kopen via de officiële Khalid-website of via Ticketmaster. Er zijn ook VIP-pakketten beschikbaar, inclusief exclusieve merchandise en toegang tot een pre-show soundcheck.

Ondersteunende acts

Khalid wordt tijdens de tour vergezeld door speciale gasten Clairo en Jeremy Zucker. Clairo is een opkomende singer-songwriter uit Massachusetts die een grote aanhang heeft gekregen op streamingdiensten zoals Spotify en Apple Music. Jeremy Zucker is een indie-popartiest uit New Jersey die verschillende succesvolle singles heeft uitgebracht.

Setlijst

Khalid zal nummers ten gehore brengen van zijn nieuwste album ‘Free Spirit’, evenals fanfavorieten van zijn debuutalbum ‘American Teen’. Hij zal ook enkele van zijn meest populaire samenwerkingen ten gehore brengen, zoals 'Love Lies' met Normani en 'Eastside' met Benny Blanco en Halsey.

Receptie

De aankondiging van de 'Free Spirit World Tour' is met enthousiasme ontvangen door fans over de hele wereld. Khalid is een van de meest populaire artiesten van de afgelopen jaren geworden en zijn liveshows worden geprezen om hun energie en emotie. Fans kunnen een onvergetelijke ervaring verwachten wanneer de tour in juni van start gaat.

Conclusie

Khalid's 'Free Spirit World Tour' wordt zeker een van de meest verwachte tours van het jaar. Met speciale gasten Clairo en Jeremy Zucker, en een setlist vol fanfavorieten, wordt deze tour zeker een onvergetelijke ervaring. Kaarten gaan op 5 april in de verkoop, dus zorg dat je er bij bent voordat ze uitverkocht zijn!

FAQ

  • Q: Wanneer begint de ‘Free Spirit World Tour’?
    A: De tour begint op 20 juni in Amsterdam, Nederland.
  • Q: Wie zijn de speciale gasten op de tour?
    A: Tijdens de tour zullen speciale gasten Clairo en Jeremy Zucker aanwezig zijn.
  • Q: Wanneer gaan de tickets in de verkoop?
    A: Kaarten gaan op 5 april in de verkoop.

Prijs van kaartjes

Tickettype Prijs
Algemene toelating $ 50
VIP-pakket $ 150

Voor meer informatie over Khalid's 'Free Spirit World Tour', bezoek Khalids officiële website of Ticketmaster .

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder