Kesha - Raising Hell: recensie van songteksten en betekenis van het nummer

Inhoud

Kesha's nieuwe single 'Raising Hell' featuring Big Freedia is een krachtig volkslied over opkomen voor jezelf en vechten voor waar je in gelooft. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en betekenis.

Kesha's nieuwe single 'Raising Hell' featuring Big Freedia is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en vechten voor waar je in gelooft. Het nummer is een samenwerking tussen Kesha en Big Freedia, een in New Orleans gevestigde rapper en zanger die bekend staat om haar werk in het bounce-muziekgenre. In dit artikel bekijken we de tekst en de betekenis van 'Raising Hell' en bespreken we het nummer.

Inhoud

 • Invoering
 • Songtekst recensie
 • Lied Betekenis
 • Conclusie
 • FAQ

Invoering

Kesha's nieuwe single 'Raising Hell' is een krachtig anthem over voor jezelf opkomen en vechten voor waar je in gelooft. Het nummer is een samenwerking tussen Kesha en Big Freedia, een in New Orleans gevestigde rapper en zangeres die bekend staat om haar werk in het bounce-muziekgenre. In dit artikel bekijken we de tekst en de betekenis van 'Raising Hell' en bespreken we het nummer.Songtekst recensie

Het nummer begint met een krachtig refrein dat de toon zet voor de rest van het nummer:

'Verhooging van de hel, verhoging van de hel
Ik ga de hel opwerpen
Het verhogen van de hel, het verhogen van de hel
Ik ga wat hel opwerpen'

Kesha's nieuwe single 'Raising Hell' is een krachtig anthem over voor jezelf opkomen en je door niemand naar beneden laten halen. De tekst zit vol krachtige boodschappen en het nummer heeft een aanstekelijke beat die je in een mum van tijd zal laten meezingen. Het nummer is een geweldige herinnering om trouw te blijven aan jezelf en nooit op te geven. Kesha's boodschap is er een die iedereen ter harte zou moeten nemen en het is een geweldige herinnering dat we allemaal de macht hebben om een ​​verschil te maken. Bekijk de g eenheid ep En hemel is over betekenis voor meer inspirerende songteksten en songbetekenissen.

Het refrein is een oproep tot wapens en spoort de luisteraar aan om voor zichzelf op te komen en te vechten voor waar ze in geloven. De teksten zijn krachtig en inspirerend, en het refrein is pakkend en gedenkwaardig.

De coupletten van het nummer zijn even krachtig, met Kesha die zingt over voor jezelf opkomen en je door niemand laten duwen:

'Ik pik het niet meer
Ik ga opstaan ​​en vechten
Ik ga vanavond een hel veroorzaken'

De teksten zijn een volkslied voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat ze werden rondgeduwd of misbruikt. Het nummer is een oproep tot wapens en spoort de luisteraar aan om voor zichzelf op te komen en te vechten voor waar ze in geloven.

Lied Betekenis

Het nummer gaat over voor jezelf opkomen en vechten voor waar je in gelooft. De teksten zijn krachtig en inspirerend, en het refrein is pakkend en gedenkwaardig. Het nummer is een oproep tot wapens en spoort de luisteraar aan om voor zichzelf op te komen en te vechten voor waar ze in geloven.

Het nummer gaat er ook over dat niemand je laat ronddwalen of misbruik van je maakt. De tekst herinnert je eraan dat je de kracht hebt om voor jezelf op te komen en te vechten voor waar je in gelooft. Het nummer is een krachtig volkslied over opkomen voor jezelf en vechten voor waar je in gelooft.

Conclusie

Kesha's nieuwe single 'Raising Hell' featuring Big Freedia is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en vechten voor waar je in gelooft. ze geloven in. De teksten zijn pakkend en gedenkwaardig, en het nummer zal zeker een hit worden.

FAQ

 • Q: Wie is Grote Freedia?
  A: Big Freedia is een in New Orleans gevestigde rapper en zangeres die bekend staat om haar werk in het bounce-muziekgenre.
 • Q: Wat is de betekenis van het nummer 'Raising Hell'?
  A: Het nummer gaat over voor jezelf opkomen en vechten voor waar je in gelooft.
 • Q: Is het liedje pakkend?
  A: Ja, het refrein is pakkend en gedenkwaardig.

Bronnen

Bij de totstandkoming van dit artikel zijn de volgende bronnen gebruikt:

Tafel

Artiest Liedje Genre
Kesha De hel verhogen Knal
Grote Freedia De hel verhogen Stuiteren

Kesha's nieuwe single 'Raising Hell' featuring Big Freedia is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en vechten voor waar je in gelooft. ze geloven in. De teksten zijn pakkend en gedenkwaardig, en het nummer zal zeker een hit worden.

Ed Sheeran - Cross Me Ft. Chance The Rapper en PnB Rock (tekstrecensie en songbetekenis)

Ed Sheeran - Cross Me Ft. Chance The Rapper en PnB Rock (tekstrecensie en songbetekenis)

Het nummer begint met Ed Sheeran die zingt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij zingt: 'Ik heb niemand nodig om me te vertellen hoe ik me moet voelen/ Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ Ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

Lees Verder
Denace - Little Nicky (Nick Cannon Diss): recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Denace - Little Nicky (Nick Cannon Diss): recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Het nummer begint met Denace die rapt over zijn succes en hoe hij dit heeft kunnen bereiken zonder de hulp van Nick Cannon. Hij maakt ook foto's van Nick's carrière en zegt dat hij al jaren 'op dezelfde plek vastzit'. Denace vertelt vervolgens hoe hij naam heeft kunnen maken zonder de hulp van Nick Cannon of iemand anders. Hij maakt ook foto's van het persoonlijke leven van Nick en zegt dat hij al jaren 'op dezelfde plek vastzit'.

Lees Verder