Kendrick Lamar brengt album 'Untitled Unmastered' uit (recensie)

Inhoud

Kendrick Lamar heeft zijn nieuwste album 'Untitled Unmastered' uitgebracht, een verzameling van 8 nummers die niet eerder zijn uitgebracht. Het album is een vervolg op zijn veelgeprezen album 'To Pimp a Butterfly', en er is veel verwachting van zowel fans als critici. In deze recensie bekijken we wat dit album zo bijzonder maakt.

Kendrick Lamar heeft zijn nieuwe album 'Untitled Unmastered' uitgebracht, en het is een must-listening voor elke fan van hiphop. Het album bevat acht nummers, die allemaal door Lamar zelf zijn geproduceerd. Het album is een mix van klassieke hiphopbeats en moderne productie, en de teksten van Lamar zijn scherper dan ooit. Het album is een geweldige aanvulling op Lamars toch al indrukwekkende discografie, en het zal zeker een hit worden bij fans. Als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends, bekijk dan het album 'Untitled Unmastered' van Kendrick Lamar. Je zult niet teleurgesteld zijn. een punk song betekenis , meisjes cardi b songteksten .

Albumhoes van

De muziek

De muziek op ‘Untitled Unmastered’ is een mix van jazz, hiphop en soul. De teksten van Lamar zijn net zo scherp en tot nadenken stemmend als altijd, en de productie is van topklasse. Het album bevat gastoptredens van onder andere Cee-Lo Green, Thundercat en Bilal. De tracks variëren van het vrolijke ‘Untitled 02’ tot het meer introspectieve ‘Untitled 07’. Al met al is het album een ​​goede luisteraar en een waardige opvolger van ‘To Pimp a Butterfly’.

De productie

De productie op ‘Untitled Unmastered’ is top. De beats zijn strak en de samples goed gekozen. Het album is geproduceerd door verschillende producers, waaronder Sounwave, Terrace Martin en Flying Lotus. De productie is een perfecte aanvulling op de songteksten van Lamar en helpt om het hele album een ​​samenhangend geluid te creëren.

De liedjestekst

Zoals altijd vormen de teksten van Lamar het hoogtepunt van het album. Hij behandelt uiteenlopende onderwerpen, van racisme en politiegeweld tot liefde en relaties. Zijn teksten zijn attent en tot nadenken stemmend, en ze zullen je zeker aan het denken zetten. De flow van Lamar is ook goed, en hij kan zijn levering aanpassen aan de sfeer van elk nummer.

De algehele ervaring

Al met al is ‘Untitled Unmastered’ een prima album. De productie is van topklasse, de teksten zijn doordacht en tot nadenken stemmend, en de gastoptredens zijn een leuke bijkomstigheid. Het album is een waardig vervolg op ‘To Pimp a Butterfly’ en zal fans van Lamars muziek zeker bekoren.

Conclusie

Kendrick Lamars ‘Untitled Unmastered’ is een geweldig album. De productie is van topklasse, de teksten zijn doordacht en tot nadenken stemmend, en de gastoptredens zijn een leuke bijkomstigheid. Het album is een waardig vervolg op ‘To Pimp a Butterfly’ en zal fans van Lamars muziek zeker bekoren.

FAQ

  • Q: Wie produceerde 'Untitled Unmastered'?
    A: Het album is geproduceerd door verschillende producers, waaronder Sounwave, Terrace Martin en Flying Lotus.
  • Q: Wie zijn de gastoptredens op het album?
    A: Het album bevat gastoptredens van onder andere Cee-Lo Green, Thundercat en Bilal.
  • Q: Welke onderwerpen behandelt Kendrick Lamar op het album?
    A: Lamar behandelt uiteenlopende onderwerpen, van racisme en politiegeweld tot liefde en relaties.

Tracklijst

Spoor Lengte
Zonder titel 01 3:45
Zonder titel 02 3:45
Zonder titel 03 3:45
Zonder titel 04 3:45
Zonder titel 05 3:45
Zonder titel 06 3:45
Zonder titel 07 3:45
Zonder titel 08 3:45

Kendrick Lamar's 'Untitled Unmastered' is een geweldig album dat fans van Lamar's muziek zeker zal bekoren. De productie is van topklasse, de teksten zijn doordacht en tot nadenken stemmend, en de gastoptredens zijn een leuke bijkomstigheid. Als je een fan bent van de muziek van Lamar, dan is dit album een ​​must-listening.

Ga naar voor meer informatie over Kendrick Lamar en zijn muziek KendrickLamar. com , Rolling Stones review , En Pitchfork's recensie .

Eminem's Kamikaze: songtekstenoverzicht en songbetekenis

Eminem's Kamikaze: songtekstenoverzicht en songbetekenis

Eminem's Kamikaze is een rapalbum dat in 2018 is uitgebracht. Het was zijn tiende studioalbum en kreeg lovende kritieken. Het album werd geprezen om zijn lyrische inhoud en de betekenis van het nummer, en veel fans en critici merkten op dat het een terugkeer naar vorm was voor Eminem. In dit artikel bekijken we de songteksten en onderzoeken we de diepere betekenis achter de nummers.

Lees Verder
Grimes - Shinigami Eyes: Songtekst Betekenis uitgelegd

Grimes - Shinigami Eyes: Songtekst Betekenis uitgelegd

Het nummer gaat over een relatie die is beëindigd en de verteller reflecteert op de herinneringen aan het verleden. De teksten zijn gevuld met beelden van dood en sterfelijkheid, terwijl de verteller worstelt om het einde van de relatie te accepteren. Het refrein van het lied is bijzonder aangrijpend, aangezien de verteller zingt:

Lees Verder