Kendrick Lamar brengt album 'Untitled Unmastered' uit (recensie)

Inhoud

Kendrick Lamar heeft zijn nieuwste album 'Untitled Unmastered' uitgebracht, een verzameling van 8 nummers die niet eerder zijn uitgebracht. Het album is een vervolg op zijn veelgeprezen album 'To Pimp a Butterfly', en er is veel verwachting van zowel fans als critici. In deze recensie bekijken we wat dit album zo bijzonder maakt.

Kendrick Lamar heeft zijn nieuwe album 'Untitled Unmastered' uitgebracht, en het is een must-listening voor elke fan van hiphop. Het album bevat acht nummers, die allemaal door Lamar zelf zijn geproduceerd. Het album is een mix van klassieke hiphopbeats en moderne productie, en de teksten van Lamar zijn scherper dan ooit. Het album is een geweldige aanvulling op Lamars toch al indrukwekkende discografie, en het zal zeker een hit worden bij fans. Als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends, bekijk dan het album 'Untitled Unmastered' van Kendrick Lamar. Je zult niet teleurgesteld zijn. een punk song betekenis , meisjes cardi b songteksten .Albumhoes van

De muziek

De muziek op ‘Untitled Unmastered’ is een mix van jazz, hiphop en soul. De teksten van Lamar zijn net zo scherp en tot nadenken stemmend als altijd, en de productie is van topklasse. Het album bevat gastoptredens van onder andere Cee-Lo Green, Thundercat en Bilal. De tracks variëren van het vrolijke ‘Untitled 02’ tot het meer introspectieve ‘Untitled 07’. Al met al is het album een ​​goede luisteraar en een waardige opvolger van ‘To Pimp a Butterfly’.

De productie

De productie op ‘Untitled Unmastered’ is top. De beats zijn strak en de samples goed gekozen. Het album is geproduceerd door verschillende producers, waaronder Sounwave, Terrace Martin en Flying Lotus. De productie is een perfecte aanvulling op de songteksten van Lamar en helpt om het hele album een ​​samenhangend geluid te creëren.

De liedjestekst

Zoals altijd vormen de teksten van Lamar het hoogtepunt van het album. Hij behandelt uiteenlopende onderwerpen, van racisme en politiegeweld tot liefde en relaties. Zijn teksten zijn attent en tot nadenken stemmend, en ze zullen je zeker aan het denken zetten. De flow van Lamar is ook goed, en hij kan zijn levering aanpassen aan de sfeer van elk nummer.

De algehele ervaring

Al met al is ‘Untitled Unmastered’ een prima album. De productie is van topklasse, de teksten zijn doordacht en tot nadenken stemmend, en de gastoptredens zijn een leuke bijkomstigheid. Het album is een waardig vervolg op ‘To Pimp a Butterfly’ en zal fans van Lamars muziek zeker bekoren.

Conclusie

Kendrick Lamars ‘Untitled Unmastered’ is een geweldig album. De productie is van topklasse, de teksten zijn doordacht en tot nadenken stemmend, en de gastoptredens zijn een leuke bijkomstigheid. Het album is een waardig vervolg op ‘To Pimp a Butterfly’ en zal fans van Lamars muziek zeker bekoren.

FAQ

  • Q: Wie produceerde 'Untitled Unmastered'?
    A: Het album is geproduceerd door verschillende producers, waaronder Sounwave, Terrace Martin en Flying Lotus.
  • Q: Wie zijn de gastoptredens op het album?
    A: Het album bevat gastoptredens van onder andere Cee-Lo Green, Thundercat en Bilal.
  • Q: Welke onderwerpen behandelt Kendrick Lamar op het album?
    A: Lamar behandelt uiteenlopende onderwerpen, van racisme en politiegeweld tot liefde en relaties.

Tracklijst

Spoor Lengte
Zonder titel 01 3:45
Zonder titel 02 3:45
Zonder titel 03 3:45
Zonder titel 04 3:45
Zonder titel 05 3:45
Zonder titel 06 3:45
Zonder titel 07 3:45
Zonder titel 08 3:45

Kendrick Lamar's 'Untitled Unmastered' is een geweldig album dat fans van Lamar's muziek zeker zal bekoren. De productie is van topklasse, de teksten zijn doordacht en tot nadenken stemmend, en de gastoptredens zijn een leuke bijkomstigheid. Als je een fan bent van de muziek van Lamar, dan is dit album een ​​must-listening.

Ga naar voor meer informatie over Kendrick Lamar en zijn muziek KendrickLamar. com , Rolling Stones review , En Pitchfork's recensie .

Michael Jackson - Genees de wereld | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Michael Jackson - Genees de wereld | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De songtekst van het lied is een oproep tot actie voor mensen om samen te komen en te werken aan een betere wereld. Jackson zingt over de noodzaak om 'de wereld te genezen' en 'er een betere plek van te maken voor jou en voor mij'. Hij spreekt ook over de noodzaak om 'elkaar lief te hebben' en 'er een betere plek van te maken voor jou en voor mij'.

Lees Verder
Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Eminem is genomineerd voor zijn nummer 'Phenomenal' uit de film Southpaw. Het nummer werd uitgebracht in juli 2015 en is geschreven door Eminem en Luis Resto. Het is een motiverend lied over het overwinnen van obstakels en het behalen van succes. Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en is een hit bij fans.

Lees Verder