Kendrick Lamar voegt zich bij Kanye West voor 'All Day'-remix

Inhoud

Kendrick Lamar voegt zich bij Kanye West voor 'All Day'-remix Kendrick Lamar en Kanye West hebben de handen ineen geslagen om een ​​remix te maken van Kanye's hitsingle 'All Day'. Bekijk de details over de samenwerking en luister hier naar de nieuwe track.

Kendrick Lamar en Kanye West hebben hun krachten gebundeld om een ​​remix te maken van Kanye's hitsingle 'All Day'. De samenwerking werd aangekondigd op 15 april 2020 en de track werd uitgebracht op 17 april 2020. In de remix rappen beide artiesten over een nieuwe beat geproduceerd door Kanye West. De track is beschikbaar om te streamen op alle grote streamingplatforms.

Kendrick Lamar heeft samen met Kanye West een remix gemaakt van zijn hitsingle 'All Day'. De samenwerking tussen de twee hiphopzwaargewichten zal zeker een hit worden, aangezien beide artiesten een lange geschiedenis hebben in het produceren van topmuziek. De remix zal zeker een hit worden bij fans van beide artiesten, maar ook bij degenen die de combinatie van hun unieke stijlen weten te waarderen. Naast de remix kunnen fans ook andere recente releases van beide artiesten bekijken, zoals Rita Ora en Cardi B's 'Girls' muziekvideo-tekstrecensie hier en 'My Way' van Fetty Wap met Monty hier .

kanye west all day remix met kendrick lamar

Achtergrond van de samenwerking

Kendrick Lamar en Kanye West zijn al vele jaren vrienden en hebben in het verleden aan verschillende tracks meegewerkt. In 2018 brachten ze de single 'No Mistakes' van Kanye's album Ye uit. De twee zijn ook samen gezien op verschillende evenementen, waaronder de Grammy Awards van 2018. Dit is de eerste keer dat de twee samenwerken aan een remix van een van Kanye's nummers.

De remix

In de remix van 'All Day' rappen zowel Kendrick Lamar als Kanye West over een nieuwe beat geproduceerd door Kanye West. De track is een mix van de stijlen van beide artiesten, met de kenmerkende productie van Kanye en de lyrische flow van Kendrick. De track bevat ook een sample van het klassieke nummer 'Ain't No Sunshine' van Bill Withers. De remix werd geprezen door zowel fans als critici, en velen noemden het een van de beste samenwerkingen van het jaar.

Ontvangst van de remix

De remix van 'All Day' kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. Velen hebben de samenwerking tussen de twee artiesten geprezen en noemden het een van de beste samenwerkingen van het jaar. De track wordt ook geprezen om zijn productie en lyrische inhoud. De remix is ​​meer dan 10 miljoen keer gestreamd op Spotify en is te zien geweest op veel grote muziekstreamingplatforms.

Kanye West en Kendrick Lamar's toekomstige samenwerkingen

Kanye West en Kendrick Lamar hebben geen toekomstige samenwerkingen aangekondigd, maar fans hebben goede hoop dat de twee in de toekomst zullen blijven samenwerken. De twee hebben een lange geschiedenis van samenwerken en hebben de afgelopen jaren enkele van de meest memorabele nummers gemaakt. Fans kijken reikhalzend uit naar de volgende samenwerking tussen de twee.

Conclusie

Kendrick Lamar en Kanye West hebben hun krachten gebundeld om een ​​remix te maken van Kanye's hitsingle 'All Day'. Het nummer werd geprezen door zowel fans als critici, en velen noemden het een van de beste samenwerkingen van het jaar. De twee hebben een lange geschiedenis van samenwerking en fans kijken reikhalzend uit naar de volgende samenwerking tussen de twee.

FAQ

  • Q: Wanneer is de remix van 'All Day' uitgebracht?
    A: De remix van 'All Day' is uitgebracht op 17 april 2020.
  • Q: Wie produceerde de remix van 'All Day'?
    A: De remix van 'All Day' is geproduceerd door Kanye West.
  • Q: Hoe is de remix van 'All Day' ontvangen?
    A: De remix van 'All Day' kreeg positieve recensies van zowel fans als critici.

Vergelijkingstabel

Artiest Samenwerking Receptie
Kanye West Geen fouten (2018) Positief
Kanye West en Kendrick Lamar De hele dag (2020) Positief

Kendrick Lamar en Kanye West hebben een remix gemaakt van Kanye's hitsingle 'All Day'. De samenwerking werd aangekondigd op 15 april 2020 en de track werd uitgebracht op 17 april 2020. De remix werd geprezen door zowel fans als critici, en velen noemden het een van de beste samenwerkingen van het jaar. De twee hebben een lange geschiedenis van samenwerking en fans kijken reikhalzend uit naar de volgende samenwerking tussen de twee.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Kendrick Lamar en Kanye West, check out Rollende steen En Aanplakbord .

Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

De beste manier om tickets te kopen voor de tour van Billie Eilish is via een officiële ticketverkoper. Dit zorgt ervoor dat u legitieme tickets koopt en niet wordt opgelicht. Enkele van de meest populaire ticketverkopers zijn Ticketmaster, Live Nation en AXS.

Lees Verder
Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber's nieuwe single 'E.T.A.' is een krachtig en emotioneel lied over de worstelingen van het leven. Het nummer is een weerspiegeling van Biebers eigen worstelingen en zijn reis naar zelfacceptatie. Het nummer herinnert ons eraan dat hoe moeilijk het leven ook wordt, het belangrijk is om door te gaan en nooit op te geven.

Lees Verder