Kendrick Lamar is Welvin Da Great in de muziekvideo 'Bad Blood' van Taylor Swift

Inhoud

De rol van Kendrick Lamar in de muziekvideo 'Bad Blood' van Taylor Swift Kendrick Lamar is Welvin Da Great in de muziekvideo 'Bad Blood' van Taylor Swift. Lees meer over de rol van Lamar in de video, het verhaal achter het nummer en het succes van de video.

Kendrick Lamar is Welvin Da Great in de muziekvideo 'Bad Blood' van Taylor Swift. De video, uitgebracht in 2015, was een enorm succes en is sindsdien een van de meest iconische muziekvideo's aller tijden geworden. Lamars rol in de video was een belangrijk onderdeel van het succes, en het is een rol waar hij nog steeds met plezier op terugkijkt.

Kendrick Lamar is Welvin Da Great in de muziekvideo 'Bad Blood' van Taylor Swift. De video bevat een sterrencast van beroemdheden, waaronder Lamar als Welvin Da Great. Het personage van Lamar is een mysterieuze figuur die in de hele video te zien is, en zijn aanwezigheid voegt een extra laag intriges toe aan het verhaal. Lamars optreden in de video is een bewijs van zijn talent en veelzijdigheid als artiest. Hij is in staat om een ​​unieke energie in de video te brengen die hem nog spannender maakt. Fans van Lamars muziek kunnen ook zijn andere werk beluisteren, zoals zijn samenwerking met Eminem aan 'Fall' of zijn door punk geïnspireerde nummer 'Written All Over Your Face'. Songtekst Eminem Fall En De betekenissen van een punklied zijn geweldige plaatsen om te beginnen.

Kendrick Lamar speelt welvin da great in de videoclip van Taylor Swifts Bad Blood

Het verhaal achter het lied

Het nummer 'Bad Blood' is geschreven door Taylor Swift en werd uitgebracht als de vierde single van haar vijfde studioalbum, 1989. Het nummer gaat over een voormalige vriend van Swift die haar had verraden. De videoclip voor het nummer werd uitgebracht in mei 2015 en bevatte een met sterren bezaaide cast van beroemdheden, waaronder Lamar als Welvin Da Great.

De rol van Kendrick Lamar in de video

In de video speelt Lamar Welvin Da Great, een boosaardig personage dat wraak wil nemen op het personage van Swift, Catastrophe. Het personage van Lamar is een meester in vermommingen en kan opgaan in de andere personages in de video. Hij is ook een meester in vechtsporten en kan het opnemen tegen Catastrophe en haar team van bondgenoten. Lamars optreden in de video werd geprezen door zowel critici als fans.

Het succes van de video

De video voor 'Bad Blood' was een enorm succes en werd de meest bekeken muziekvideo in 24 uur op Vevo. Het werd ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder Video van het jaar bij de MTV Video Music Awards. De video is sindsdien een van de meest iconische muziekvideo's aller tijden geworden.

Kendrick Lamars reactie op de video

Lamar heeft liefdevol gesproken over zijn ervaring met het werken aan de video. Hij zei dat hij 'vereerd' was om deel uit te maken van het project en dat hij 'overweldigd' was door het succes van de video. Hij zei ook dat hij 'vernederd' was door de reacties op zijn optreden in de video.

De erfenis van 'slecht bloed'

De video voor 'Bad Blood' is een iconisch onderdeel van de popcultuur geworden. Er wordt naar verwezen in tal van films en tv-shows, en het is door veel artiesten geparodieerd. De video is ook gecrediteerd voor het helpen lanceren van de carrières van veel van de beroemdheden die erin verschenen, waaronder Lamar.

Conclusie

Kendrick Lamar is Welvin Da Great in de muziekvideo 'Bad Blood' van Taylor Swift. Lamars optreden in de video werd geprezen door zowel critici als fans, en het is sindsdien een van de meest iconische muziekvideo's aller tijden geworden. Lamar heeft liefdevol gesproken over zijn ervaring met het werken aan de video, en het heeft geholpen om de carrières van veel van de beroemdheden die erin verschenen te lanceren.

FAQ

  • Q: Wie is Welvin Da Geweldig?
    A: Welvin Da Great is een boosaardig personage gespeeld door Kendrick Lamar in de muziekvideo 'Bad Blood' van Taylor Swift.
  • Q: Wat is het verhaal achter het nummer 'Bad Blood'?
    A: Het nummer 'Bad Blood' is geschreven door Taylor Swift en gaat over een voormalige vriend van Swift die haar had verraden.
  • Q: Hoe succesvol was de video voor 'Bad Blood'?
    A: De video voor 'Bad Blood' was een enorm succes, werd de meest bekeken muziekvideo in 24 uur op Vevo en werd genomineerd voor verschillende prijzen.

Tafel

Liedje Artiest Jaar
Slecht bloed Taylor Snel 2015

Voor meer informatie over de rol van Kendrick Lamar in de muziekvideo 'Bad Blood' van Taylor Swift, bekijk dit artikel van Rolling Stone . Je kan ook bekijk de video op YouTube .

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Valerie' vertelt het verhaal van een vrouw die verliefd is op een man die haar gevoelens niet beantwoordt. Het lied is een pleidooi voor de man om ook van haar te houden, terwijl Winehouse zingt: 'Won't you come on over, stop met me belachelijk te maken'. Het refrein van het nummer is een pleidooi voor de man om 'Valerie, be true to me'.

Lees Verder
Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem's 'Not Afraid' is een lied over het overwinnen van angst en tegenspoed. Het nummer werd in 2010 uitgebracht als de eerste single van zijn zevende studioalbum, Recovery. Het nummer was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Billboard Hot 100 en werd de zesde nummer één single van Eminem in de Verenigde Staten. Het nummer werd ook genomineerd voor twee Grammy Awards, waaronder Best Rap Solo Performance en Best Rap Song.

Lees Verder