Katy Perry wint BB Match Geïnspireerd door Nicki Minaj in muziekvideo 'Swish Swish'.

Inhoud

Katy Perry's videoclip voor haar hitsingle 'Swish Swish' is uitgebracht en bevat een basketbalwedstrijd tussen haar team en het team van Nicki Minaj. De video is een leuke en luchtige kijk op de rivaliteit tussen de twee popsterren. Dus wie heeft de wedstrijd gewonnen? Lees verder om erachter te komen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Swish Swish' is een leuke en luchtige kijk op de rivaliteit tussen Katy Perry en Nicki Minaj. De video toont een basketbalwedstrijd tussen de twee teams, waarbij het team van Katy Perry roze draagt ​​en het team van Nicki Minaj blauw. De video bevat ook een aantal cameo's van beroemdheden, waaronder Terry Crews, Gaten Matarazzo en Bill Walton.

Katy Perry heeft onlangs haar videoclip uitgebracht voor 'Swish Swish', met een basketbalwedstrijd tussen haar team en een team geïnspireerd door Nicki Minaj. De video was een enorm succes en het team van Katy Perry won de wedstrijd. De video bevatte ook cameo's van een aantal beroemdheden, waaronder Terry Crews, Bill Walton en Hafþór Júlíus Björnsson. De video was een geweldige manier om Katy Perry's speelse kant te laten zien, en het was een geweldige manier om haar waardering voor Nicki Minaj te tonen. Fans van beide artiesten kunnen de video en de teksten naar Brazilië En zie de betekenis om het lied beter te begrijpen.

De wedstrijd

De wedstrijd tussen de twee teams is spannend, waarbij beide teams hard spelen en alles geven. Uiteindelijk komt het team van Katy Perry als beste uit de bus en wint de wedstrijd en het opscheppen. De video eindigt met Katy Perry en Nicki Minaj die elkaar de hand schudden en elkaar omhelzen in een show van sportiviteit.

De betekenis achter de video

De video voor 'Swish Swish' is een speelse kijk op de rivaliteit tussen Katy Perry en Nicki Minaj. De video herinnert ons eraan dat, ook al hebben de twee hun verschillen, ze nog steeds samen kunnen komen en plezier kunnen hebben. De video herinnert er ook aan dat, hoewel er concurrentie tussen twee mensen kan zijn, dit niet al te serieus hoeft te worden genomen.

De receptie

De video voor 'Swish Swish' kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. Velen hebben de video geprezen vanwege de luchtige kijk op de rivaliteit tussen Katy Perry en Nicki Minaj. De video wordt ook geprezen om zijn cameo's met beroemdheden en de boodschap van sportiviteit.

Conclusie

Katy Perry's videoclip voor haar hitsingle 'Swish Swish' is een leuke en luchtige kijk op de rivaliteit tussen haar en Nicki Minaj. De video toont een basketbalwedstrijd tussen de twee teams, waarbij het team van Katy Perry als beste uit de bus komt. De video kreeg positieve recensies van zowel fans als critici en herinnert eraan dat, ook al is er concurrentie tussen twee mensen, dit niet al te serieus hoeft te worden genomen.

FAQ

  • Q: Wie heeft de basketbalwedstrijd in de muziekvideo 'Swish Swish' gewonnen?
    A: Het team van Katy Perry won de wedstrijd.
  • Q: Wat is de boodschap van de muziekvideo 'Swish Swish'?
    A: De boodschap van de video is dat, ook al is er concurrentie tussen twee mensen, dit niet al te serieus hoeft te worden genomen.
  • Q: Wie zijn enkele cameo's van beroemdheden in de muziekvideo 'Swish Swish'?
    A: Enkele van de cameo's van beroemdheden in de video zijn Terry Crews, Gaten Matarazzo en Bill Walton.

Referenties

Bron Koppeling
Katy Perry - Swish Swish (officieel) ft. Nicki Minaj https://www.youtube.com/watch?v=KlyXNRrsk4A
Katy Perry's 'Swish Swish' muziekvideo: alles wat je moet weten https://www.billboard.com/articles/columns/pop/7948862/katy-perry-swish-swish-music-video-everything-you-need-to-know
Katy Perry's 'Swish Swish'-muziekvideo: wat het allemaal betekent https://www.thecut.com/2017/08/katy-perrys-swish-swish-music-video-what-it-all-means.html

De videoclip voor 'Swish Swish' is een leuke en luchtige kijk op de rivaliteit tussen Katy Perry en Nicki Minaj. De video toont een basketbalwedstrijd tussen de twee teams, waarbij het team van Katy Perry als beste uit de bus komt. De video kreeg positieve recensies van zowel fans als critici en herinnert eraan dat, ook al is er concurrentie tussen twee mensen, dit niet al te serieus hoeft te worden genomen.

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Valerie' vertelt het verhaal van een vrouw die verliefd is op een man die haar gevoelens niet beantwoordt. Het lied is een pleidooi voor de man om ook van haar te houden, terwijl Winehouse zingt: 'Won't you come on over, stop met me belachelijk te maken'. Het refrein van het nummer is een pleidooi voor de man om 'Valerie, be true to me'.

Lees Verder
Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem's 'Not Afraid' is een lied over het overwinnen van angst en tegenspoed. Het nummer werd in 2010 uitgebracht als de eerste single van zijn zevende studioalbum, Recovery. Het nummer was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Billboard Hot 100 en werd de zesde nummer één single van Eminem in de Verenigde Staten. Het nummer werd ook genomineerd voor twee Grammy Awards, waaronder Best Rap Solo Performance en Best Rap Song.

Lees Verder