Karol G en Anuel Aa brengen nieuwe single en video 'Culpables' uit

Inhoud

Karol G en Anuel Aa brengen nieuwe single en video 'Culpables' uit Karol G en Anuel Aa hebben hun nieuwe single en video 'Culpables' uitgebracht, een nummer over geen schuldgevoel in de liefde. Lees verder voor meer informatie over het nummer en de video.

Karol G en Anuel Aa hebben hun nieuwe single en video 'Culpables' uitgebracht, een nummer over geen schuldgevoel in de liefde. Het nummer is een samenwerking tussen twee van de grootste sterren van de Latijns-Amerikaanse muziek en het wordt zeker een hit. De video is geregisseerd door de Colombiaanse regisseur Simón Brand en toont de twee zangers in verschillende romantische scènes. Lees verder voor meer informatie over het nummer en de video.

Karol G en Anuel Aa hebben hun nieuwe single en video 'Culpables' uitgebracht. Het nummer is een romantische ballad die spreekt over de schuld van een stel dat uit elkaar is gegaan. De video toont de twee zangers in een prachtige setting, terwijl ze naar hartenlust zingen. Het nummer is al een hit geworden, met fans over de hele wereld die meezingen. Ook op YouTube is de video miljoenen keren bekeken. Fans van zowel Karol G als Anuel Aa kunnen de tekst en de betekenis van het nummer bekijken hier . Als je op zoek bent naar meer muziek van Karol G en Anuel Aa, kun je ook hun andere hitsingle 'Tiimmy Turner' eens bekijken hier .karol g anuel aa schuldigen songtekst muziekvideo

Over het lied

Het nummer 'Culpables' is een romantische ballad over twee mensen die verliefd zijn en zich daar niet schuldig over voelen. De teksten gaan over het omarmen van liefde en je er niet voor schamen. Het nummer is een duet tussen Karol G en Anuel Aa, en bevat hun beide unieke stijlen. Het nummer is geschreven door Karol G, Anuel Aa en producer Ovy On The Drums.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Culpables' werd geregisseerd door de Colombiaanse regisseur Simón Brand. De video bevat Karol G en Anuel Aa in verschillende romantische scènes. De video is opgenomen in Miami en toont de twee zangers in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een nachtclub. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en gesplitste schermen.

Receptie

Het nummer en de video zijn goed ontvangen door zowel fans als critici. Het nummer wordt geprezen om zijn pakkende melodie en romantische teksten. De video wordt geprezen om zijn visuals en speciale effecten. Het nummer en de video zijn miljoenen keren bekeken op YouTube en zijn trending op sociale media.

De zangers

Karol G is een Colombiaanse zangeres en songwriter die sinds 2011 muziek maakt. Ze heeft verschillende albums en singles uitgebracht en ze heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder J Balvin, Bad Bunny en Ozuna. Anuel Aa is een Puerto Ricaanse zanger en songwriter die sinds 2013 muziek maakt. Hij heeft verschillende albums en singles uitgebracht en heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Daddy Yankee, Ozuna en Bad Bunny.

Conclusie

Karol G en Anuel Aa hebben hun nieuwe single en video 'Culpables' uitgebracht, een nummer over geen schuldgevoel in de liefde. Het nummer is een samenwerking tussen twee van de grootste sterren van de Latijns-Amerikaanse muziek en het wordt zeker een hit. De video is geregisseerd door de Colombiaanse regisseur Simón Brand en toont de twee zangers in verschillende romantische scènes. Het nummer en de video zijn goed ontvangen door zowel fans als critici.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Culpables'?
    A: Het nummer is geschreven door Karol G, Anuel Aa en producer Ovy On The Drums.
  • Q: Wie regisseerde de video voor 'Culpables'?
    A: De video is geregisseerd door de Colombiaanse regisseur Simón Brand.
  • Q: Wie zijn Karol G en Anuel Aa?
    A: Karol G is een Colombiaanse zanger en songwriter die sinds 2011 muziek maakt. Anuel Aa is een Puerto Ricaanse zanger en songwriter die sinds 2013 muziek maakt.

Tafel

Artiest Land Jaren actief
Karol G Colombia 2011-heden
Anuel Aa Puerto Rico 2013-heden

Karol G en Anuel Aa hebben hun nieuwe single en video 'Culpables' uitgebracht, een nummer over geen schuldgevoel in de liefde. Het nummer is een samenwerking tussen twee van de grootste sterren van de Latijns-Amerikaanse muziek en het wordt zeker een hit. Ga naar voor meer informatie over het nummer en de video Aanplakbord En Rollende steen .

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geïnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder