Karen Gillan's prachtige cover van 'Chandelier' op 'Selfie'

Inhoud

Karen Gillan is een actrice die vooral bekend staat om haar rollen in Doctor Who en Guardians of the Galaxy. Ze maakte onlangs een prachtige cover van Sia's 'Chandelier' in de ABC-show 'Selfie'. De hoes was een hit bij fans en werd geprezen om zijn prachtige vertolking van het nummer. Lees verder voor meer informatie over de cover en de show.

Karen Gillan's prachtige cover van 'Chandelier' op 'Selfie' is een must om te luisteren. Haar krachtige zang en oprechte optreden maken het tot een onvergetelijke ervaring. Het nummer past perfect bij de show, omdat het spreekt over de strijd van zelfontdekking en het belang van eigenliefde. Het herinnert ons eraan dat we allemaal de macht hebben om onze eigen keuzes te maken en onze eigen persoon te zijn. Als je het nog niet hebt gehoord, moet je het zeker eens gaan bekijken! En als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, moet je ook eens kijken beweeg je heupen lied En kiezelbrein songteksten .Karen Gillan speelt Chandelier op Selfie

Achtergrond van 'kroonluchter'

'Chandelier' is een nummer van de Australische singer-songwriter Sia. Het werd in 2014 uitgebracht als de eerste single van haar zesde studioalbum, 1000 Forms of Fear. Het nummer was een commercieel succes, bereikte nummer 8 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en werd Sia's eerste top 10-single in de VS. Het is sindsdien 6x platina gecertificeerd in de VS en er zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht.

Karen Gillans cover van 'Chandelier'

Karen Gillan's cover van 'Chandelier' was te zien in de ABC-show 'Selfie'. De show volgt het verhaal van Eliza Dooley, een vrouw die geobsedeerd is door sociale media en probeert zichzelf opnieuw uit te vinden. In de aflevering probeert Eliza indruk te maken op haar baas en besluit ze een cover van 'Chandelier' uit te voeren. Gillan's cover van het nummer werd door fans geprezen om zijn prachtige vertolking van het nummer.

De show 'Selfie'

‘Selfie’ is een Amerikaanse sitcom die van 2014 tot 2015 op ABC werd uitgezonden. De show volgt het verhaal van Eliza Dooley, een vrouw die geobsedeerd is door sociale media en zichzelf opnieuw probeert uit te vinden. De showsterren Karen Gillan, John Cho, Allyn Rachel, Da'Vine Joy Randolph en David Harewood. De show werd geprezen om zijn geestige schrijven en zijn verkenning van moderne thema's zoals sociale media en zelfbeeld.

Ontvangst van de cover van Karen Gillan

Karen Gillan's cover van 'Chandelier' werd geprezen door fans vanwege de prachtige vertolking van het nummer. De hoes werd ook geprezen om zijn emotionele uitvoering en de krachtige zang van Gillan. De hoes is sindsdien een favoriet bij fans geworden en is meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube.

Conclusie

Karen Gillan's cover van 'Chandelier' op de ABC-show 'Selfie' is een must om te luisteren. De hoes werd geprezen om zijn prachtige vertolking van het nummer en de krachtige zang van Gillan. De show 'Selfie' werd ook geprezen om zijn geestige schrijven en zijn verkenning van moderne thema's zoals sociale media en zelfbeeld. Als je de cover nog niet hebt gehoord, ga hem dan zeker eens bekijken!

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Chandelier'?
    A: 'Chandelier' is geschreven door de Australische singer-songwriter Sia.
  • Q: Wie schittert in de show 'Selfie'?
    A: De showsterren Karen Gillan, John Cho, Allyn Rachel, Da'Vine Joy Randolph en David Harewood.
  • Q: Hoe succesvol was 'Chandelier'?
    A: 'Chandelier' was een commercieel succes en bereikte nummer 8 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en werd Sia's eerste top 10-single in de VS. Het is sindsdien 6x platina gecertificeerd in de VS en er zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht.

Tafel

Liedje Artiest Jaar uitgebracht
Kroonluchter Is 2014

Karen Gillan's prachtige cover van Sia's 'Chandelier' op de ABC-show 'Selfie' is een must om te luisteren. De hoes werd geprezen om zijn prachtige vertolking van het nummer en de krachtige zang van Gillan. De show 'Selfie' werd ook geprezen om zijn geestige schrijven en zijn verkenning van moderne thema's zoals sociale media en zelfbeeld. Kijk voor meer informatie op Wikipedia, de gratis encyclopedie En Wikipedia-pagina over 'Selfie' .

NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De tekst van 'Chasing (Demo)' ft. Mikayla Sippel gaat over NF's worsteling met depressie en angst. Hij vertelt hoe hij een uitweg probeert te vinden uit zijn duistere gedachten, maar hij lijkt er niet aan te kunnen ontsnappen. Hij vertelt ook hoe hij heeft geprobeerd een manier te vinden om gelukkig te zijn, maar hij lijkt die niet te kunnen vinden. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de strijd van geestelijke gezondheid.

Lees Verder
Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

'Lovely' van Billie Eilish en Khalid is een lied over de strijd van jonge liefde en de pijn van een gebroken hart. Het nummer werd uitgebracht in 2018 en werd al snel een favoriet bij fans. Het nummer wordt geprezen om zijn betekenisvolle teksten en zijn impact op de muziekindustrie.

Lees Verder