Justin Timberlake & Chris Stapleton - Zeg Iets (Lyrics Review & Betekenis)

Inhoud

Justin Timberlake & Chris Stapleton - Zeg Iets (Lyrics Review & Betekenis) Ontdek de betekenis achter de hit 'Say Something' van Justin Timberlake en Chris Stapleton en verdiep je in de tekst met onze recensie.

De samenwerking tussen Justin Timberlake en Chris Stapleton aan het nummer 'Say Something' is een enorme hit sinds de release in 2018. Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en emotionele overbrenging. In dit artikel bekijken we de tekst van 'Say Something' en onderzoeken we de betekenis achter het nummer.

Justin Timberlake en Chris Stapleton hebben de handen ineen geslagen om een ​​geweldig nummer te maken genaamd 'Say Something'. Dit nummer is een krachtige ballad die spreekt over het belang van communicatie in relaties. De teksten zitten vol emotie en de muziek is prachtig. Het nummer wordt geprezen om zijn betekenisvolle teksten en zijn vermogen om emoties op te roepen. Het is een goede herinnering om de tijd te nemen om iets te zeggen tegen de mensen om wie je geeft. Bekijk de songteksten review en betekenis van dit nummer en check zeker ook uit tweeëntwintig taylor En kleine mix ondergoed voor meer geweldige muziek.Justin Timberlake zegt iets Chris Stapleton songtekst video review

Invoering

De samenwerking tussen Justin Timberlake en Chris Stapleton aan het nummer 'Say Something' is een enorme hit sinds de release in 2018. Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en emotionele overbrenging. In dit artikel bekijken we de tekst van 'Say Something' en onderzoeken we de betekenis achter het nummer.

Inhoud

 • Vers 1
 • Refrein
 • Vers 2
 • Brug
 • Ander
 • Conclusie

Vers 1

Het nummer begint met Justin Timberlake die zingt: 'I'm not gonna write you a love song/'Cause you ask for it/'Cause you need one, you see.' Deze regel zet de toon voor het nummer, aangezien het duidelijk is dat Timberlake geen traditioneel liefdeslied gaat schrijven. In plaats daarvan gaat hij een lied schrijven over de worstelingen van een relatie.

De volgende regel, 'Ik ga geen liefdesliedje voor je schrijven/'Omdat jij me vertelt dat het erop of eronder is', benadrukt nog meer de strijd van de relatie. Timberlake zegt dat de relatie op een breekpunt staat en dat een liefdesliedje niet genoeg zal zijn om het te redden.

Refrein

Het refrein van het nummer is het krachtigste deel van het nummer. Timberlake zingt: 'Zeg iets, ik geef je op / Ik zal degene zijn, als je dat wilt / Waar dan ook, ik zou je gevolgd hebben / Zeg iets, ik geef je op.' Dit refrein is een pleidooi voor de andere persoon om zich uit te spreken en iets te zeggen, aangezien Timberlake de relatie opgeeft.

Het refrein benadrukt ook het idee dat Timberlake bereid is alles voor de ander te doen, terwijl hij zingt: 'Overal, ik zou je gevolgd hebben.' Deze regel laat zien dat Timberlake bereid is tot het uiterste te gaan om de relatie te laten werken.

Vers 2

Het tweede couplet van het nummer is een voortzetting van het eerste couplet, zoals Timberlake zingt: 'And I am feeling so small/ It was over my head/ I know nothing at all.' Deze regel laat zien dat Timberlake zich overweldigd voelt door de situatie en dat hij niet weet wat hij moet doen.

De volgende regel, 'En ik zal struikelen en vallen/ Ik leer nog steeds lief te hebben/ Begin net te kruipen', benadrukt Timberlake's gevoelens van hulpeloosheid nog meer. Hij leert nog steeds lief te hebben en begint net uit te vinden hoe hij de relatie kan laten werken.

Brug

De brug van het nummer is een krachtig moment, terwijl Timberlake zingt: 'Zeg iets, ik geef je op/ Het spijt me dat ik je niet kon bereiken/ Anywhere, ik zou je gevolgd hebben/ Zeg iets , Ik geef het op met jou.' Deze brug is een pleidooi voor de andere persoon om zich uit te spreken en iets te zeggen, aangezien Timberlake de relatie opgeeft.

De brug benadrukt ook het idee dat Timberlake bereid is alles voor de ander te doen, terwijl hij zingt: 'Anywhere, I would've follow you.' Deze regel laat zien dat Timberlake bereid is tot het uiterste te gaan om de relatie te laten werken.

Ander

De outro van het nummer is een krachtig moment, terwijl Timberlake zingt: 'Zeg iets, ik geef je op/ Het spijt me dat ik je niet kon bereiken/ Anywhere, ik zou je gevolgd hebben/ Zeg iets , Ik geef het op met jou.' Deze outro is een pleidooi voor de andere persoon om zich uit te spreken en iets te zeggen, aangezien Timberlake de relatie opgeeft.

De outro benadrukt ook het idee dat Timberlake bereid is alles voor de ander te doen, terwijl hij zingt: 'Anywhere, I would've follow you.' Deze regel laat zien dat Timberlake bereid is tot het uiterste te gaan om de relatie te laten werken.

Conclusie

De samenwerking tussen Justin Timberlake en Chris Stapleton aan het nummer 'Say Something' is een krachtig en emotioneel nummer. De tekst van het nummer onderzoekt de worstelingen van een relatie en de wanhoop van één persoon om het te laten werken. Het refrein van het nummer is een pleidooi voor de andere persoon om zich uit te spreken en iets te zeggen, aangezien Timberlake de relatie opgeeft. De outro van het nummer benadrukt verder het idee dat Timberlake bereid is alles voor de ander te doen, terwijl hij zingt: 'Anywhere, I would've follow you.'

Als je op zoek bent naar een krachtig en emotioneel nummer om naar te luisteren, dan is 'Say Something' van Justin Timberlake en Chris Stapleton een goede keuze.

FAQ

 • Q: Wie schreef het nummer 'Say Something'?
  A: Het nummer is geschreven door Justin Timberlake en Chris Stapleton.
 • Q: Wat is de betekenis achter het nummer 'Say Something'?
  A: Het nummer gaat over de worstelingen van een relatie en de wanhoop van één persoon om het te laten werken.
 • Q: Wat is het refrein van het nummer 'Say Something'?
  A: Het refrein van het nummer is 'Zeg iets, ik geef je op / ik zal degene zijn, als je dat wilt / Waar dan ook, ik zou je gevolgd hebben / Zeg iets, ik geef je op .'

Referenties

Bij de totstandkoming van dit artikel zijn de volgende bronnen gebruikt:

Bron Koppeling
Genie https://genius.com/Justin-timberlake-say-something-lyrics
Songfeiten https://www.songfacts.com/facts/justin-timberlake/say-something
AZLyrics https://www.azlyrics.com/lyrics/justintimberlake/saysomething.html
Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's 'Girl is a Gun' is een krachtig volkslied over vrouwelijke empowerment. Het nummer is een viering van vrouwelijke kracht en veerkracht, en het moedigt vrouwen aan om hun kracht te omarmen en te gebruiken om te vechten voor waar ze in geloven. Het nummer werd in 2019 uitgebracht als onderdeel van Halsey's derde studioalbum, Manic.

Lees Verder
Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Het nummer begint met een zachte pianomelodie die zich opbouwt naar een krachtig refrein. Het refrein wordt aangedreven door een sterke beat en bevat de krachtige zang van James Arthur. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de track heeft een positieve boodschap. De productie is van topklasse en de track heeft veel energie.

Lees Verder