Justin Bieber praat over muziekonderbreking, huwelijk met Hailey Baldwin in Vogue-interview

Inhoud

Justin Bieber opende onlangs zijn muziekonderbreking en huwelijk met Hailey Baldwin in een openhartig interview met Vogue. De zanger heeft de afgelopen jaren een pauze gehad in de muziek en hij besprak zijn reis en wat hij erover te zeggen heeft.

Justin Bieber opende onlangs zijn muziekonderbreking, huwelijk met Hailey Baldwin en meer in een openhartig interview met Vogue. Bieber besprak zijn worsteling met depressie en angst en hoe hij deze kon overwinnen. Hij vertelde ook over zijn nieuwe muziek, die volgens hem een ​​weerspiegeling is van zijn groei en volwassenheid. Het nieuwe album van Bieber komt binnenkort uit en fans kijken reikhalzend uit naar de release. Ondertussen kunnen ze uitchecken de tracklijst van het weekendalbum En kasteel op de heuvel om een ​​voorproefje te krijgen van wat komen gaat.Justin Bieber Hailey Baldwin Vogue-interview 2019

Muziekonderbreking van Justin Bieber

In het interview onthulde Bieber dat hij een pauze had genomen van muziek om zich te concentreren op zijn geestelijke gezondheid. Hij zei dat hij worstelde met depressie en angst, en dat hij wat tijd nodig had om niet in de schijnwerpers te staan ​​om zich op zichzelf te concentreren. Hij zei ook dat hij dankbaar was voor de steun van zijn vrouw, Hailey Baldwin, in deze moeilijke tijd.

Het huwelijk van Justin Bieber met Hailey Baldwin

Bieber opende ook over zijn huwelijk met Hailey Baldwin. Hij zei dat hij dankbaar was dat hij iemand had gevonden die hem begrijpt en van hem houdt om wie hij is. Hij zei dat hun relatie een bron van kracht en troost voor hem was, en hij is dankbaar voor de steun die ze hem heeft gegeven.

De nieuwe muziek van Justin Bieber

Bieber besprak ook zijn nieuwe muziek, waar hij de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Hij zei dat hij verschillende genres en geluiden heeft verkend en dat hij enthousiast is om zijn nieuwe muziek met de wereld te delen. Hij zei dat hij hoopt dat zijn muziek een bron van inspiratie en troost zal zijn voor zijn fans.

Advies van Justin Bieber voor zijn fans

Bieber deelde ook wat advies voor zijn fans. Hij zei dat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen en je te concentreren op je geestelijke gezondheid. Hij zei dat het oké is om even uit de schijnwerpers te stappen en je op jezelf te concentreren. Hij zei ook dat het belangrijk is om iemand te vinden die van je houdt en je steunt, en om je dromen nooit op te geven.

Conclusie

Justin Bieber opende onlangs zijn muziekonderbreking en huwelijk met Hailey Baldwin in een openhartig interview met Vogue. Hij besprak zijn reis en wat hij erover te zeggen heeft. Bieber onthulde dat hij een pauze had genomen van muziek om zich te concentreren op zijn geestelijke gezondheid, en hij begon ook over zijn huwelijk met Hailey Baldwin. Hij besprak ook zijn nieuwe muziek en deelde wat advies voor zijn fans.

Veelgestelde vragen

  • Q: Waarom nam Justin Bieber een pauze van muziek?
    A: Justin Bieber nam een ​​pauze van muziek om zich te concentreren op zijn geestelijke gezondheid. Hij worstelde met depressie en angst, en hij moest even weg van de schijnwerpers om zich op zichzelf te concentreren.
  • Q: Welk advies gaf Justin Bieber aan zijn fans?
    A: Justin Bieber adviseerde zijn fans om voor zichzelf te zorgen en zich te concentreren op hun geestelijke gezondheid. Hij zei ook dat het belangrijk is om iemand te vinden die van je houdt en je steunt, en om nooit je dromen op te geven.

Muziekdiscografie van Justin Bieber

Album Jaar
Mijn Wereld 2.0 2010
Onder de maretak 2011
Geloven 2012
Doel 2015
Veranderingen 2020

De reis van Justin Bieber was inspirerend en zijn verhaal is een herinnering om nooit je dromen op te geven. Ga naar voor meer informatie over Justin Bieber en zijn muziek De officiële website van Justin Bieber , Vogue-interview met Justin Bieber , En Justin Bieber's discografie op Wikipedia .

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geïnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder