Justin Bieber brengt 11 muziekvideo's uit van het album 'Purpose'

Inhoud

Justin Bieber heeft 11 muziekvideo's uitgebracht van zijn album 'Purpose', met enkele van zijn meest populaire nummers. Het album kwam uit in 2015 en was een enorm succes, met veel van de nummers die hitlijsten werden. De muziekvideo's bevatten enkele van de grootste namen in de muziekindustrie, waaronder Skrillex, Diplo en Big Sean. Lees verder voor meer informatie over de video's en het album.

muziekvideo

De muziekvideo's

De 11 muziekvideo's die zijn uitgebracht van het album 'Purpose' zijn: 'What Do You Mean?', 'Sorry', 'Love Yourself', 'Company', 'No Pressure', 'No Sense', 'The Feeling', ' Het leven is de moeite waard', 'Waar ben je nu', 'Kinderen' en 'Purpose'. Elke video heeft een unieke stijl en bevat enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. De video's zijn miljoenen keren bekeken en geprezen om hun creativiteit en productiewaarde.

Justin Bieber heeft 11 muziekvideo's uitgebracht van zijn album 'Purpose'. De video's bevatten enkele van zijn meest populaire liedjes, waaronder 'What Do You Mean?', 'Sorry' en 'Love Yourself'. Bieber heeft ook nog een paar andere singles van het album uitgebracht, zoals 'Company' en 'Where Are U Now'. Fans van de muziek van Bieber kunnen nu de video's bekijken en genieten van de muziek van het album. Bieber heeft ook nog een paar andere singles van het album uitgebracht, zoals 'Company' en 'Where Are U Now'. Fans van de muziek van Bieber kunnen ook de gooi summo-audio En songteksten van augustus .

Wat bedoel je?

De eerste video die van het album werd uitgebracht was 'What Do You Mean?'. De video is geregisseerd door Brad Furman en toont Justin Bieber in verschillende settings. De video is meer dan 1 miljard keer bekeken en wordt geprezen om het creatieve gebruik van speciale effecten en het pakkende refrein. De video bevat ook een cameo van acteur John Leguizamo.

Sorry

De tweede video die van het album werd uitgebracht, was 'Sorry'. De video is geregisseerd door Parris Goebel en toont Justin Bieber die danst in verschillende settings. De video is meer dan 1 miljard keer bekeken en wordt geprezen om het creatieve gebruik van choreografie en het pakkende refrein. De video bevat ook een cameo van acteur John Leguizamo.

Hou van jezelf

De derde video van het album was 'Love Yourself'. De video is geregisseerd door Brad Furman en toont Justin Bieber in verschillende settings. De video is meer dan 1 miljard keer bekeken en wordt geprezen om het creatieve gebruik van speciale effecten en het pakkende refrein. De video bevat ook een cameo van acteur John Leguizamo.

Bedrijf

De vierde video die van het album werd uitgebracht, was 'Company'. De video is geregisseerd door Parris Goebel en toont Justin Bieber die danst in verschillende settings. De video is meer dan 1 miljard keer bekeken en wordt geprezen om het creatieve gebruik van choreografie en het pakkende refrein. De video bevat ook een cameo van acteur John Leguizamo.

Het album

Het album 'Purpose' werd uitgebracht in 2015 en was een enorm succes, waarbij veel van de nummers hitlijsten werden. Het album bevat enkele van de meest populaire nummers van Justin Bieber, waaronder 'What Do You Mean?', 'Sorry', 'Love Yourself' en 'Company'. Het album wordt geprezen om zijn productiewaarde en pakkende melodieën. Het wordt ook geprezen om zijn lyrische inhoud, die gaat over thema's als liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking.

Receptie

Het album 'Purpose' is een enorm succes geworden en veel van de nummers zijn hitlijsten geworden. Het album werd door critici geprezen om zijn productiewaarde en pakkende melodieën. Het wordt ook geprezen om zijn lyrische inhoud, die gaat over thema's als liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking. Het album is platina gecertificeerd in de Verenigde Staten en er zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht.

Conclusie

Justin Bieber heeft 11 muziekvideo's uitgebracht van zijn album 'Purpose', met enkele van zijn meest populaire nummers. De video's zijn miljoenen keren bekeken en geprezen om hun creativiteit en productiewaarde. Het album is een enorm succes geworden en veel van de nummers werden hitlijsten. Het album wordt geprezen om zijn productiewaarde en pakkende melodieën. Het wordt ook geprezen om zijn lyrische inhoud, die gaat over thema's als liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking.

Ga voor meer informatie over het album 'Purpose' van Justin Bieber en de bijbehorende muziekvideo's naar Justin Bieber-muziek , Aanplakbord , En Rollende steen .

FAQ

  • Q: Wat is het album 'Purpose'?
    A: Het album 'Purpose' is het vierde studioalbum van Justin Bieber, uitgebracht in 2015. Het album bevat enkele van de populairste nummers van Justin Bieber, waaronder 'What Do You Mean?', 'Sorry', 'Love Yourself' en 'Company'.
  • Q: Hoeveel muziekvideo's zijn er uitgebracht van het album 'Purpose'?
    A: Er zijn 11 muziekvideo's uitgebracht van het album 'Purpose', waaronder 'What Do You Mean?', 'Sorry', 'Love Yourself', 'Company', 'No Pressure', 'No Sense', 'The Feeling', 'Het leven is de moeite waard om te leven', 'Waar ben je nu', 'Kinderen' en 'Purpose'.
  • Q: Hoe succesvol is het album 'Purpose' geweest?
    A: Het album 'Purpose' is een enorm succes geworden en veel van de nummers zijn hitlijsten geworden. Het album is platina gecertificeerd in de Verenigde Staten en er zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht.

Grafiek

Liedje Weergaven (in miljoenen)
Wat bedoel je? 1.000
Sorry 1.000
Hou van jezelf 1.000
Bedrijf 1.000

Zoals je kunt zien in de bovenstaande grafiek, zijn alle muziekvideo's van het album 'Purpose' meer dan 1 miljard keer bekeken. Dit is een bewijs van het succes van het album en de populariteit van de muziek van Justin Bieber.

Voltooiing

Justin Bieber heeft 11 muziekvideo's uitgebracht van zijn album 'Purpose', met enkele van zijn meest populaire nummers. De video's zijn miljoenen keren bekeken en geprezen om hun creativiteit en productiewaarde. Het album is een enorm succes geworden en veel van de nummers werden hitlijsten. Het album wordt geprezen om zijn productiewaarde en pakkende melodieën. Het wordt ook geprezen om zijn lyrische inhoud, die gaat over thema's als liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking.

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder