Justin Bieber kondigt nieuw album 'Changes' aan

Justin Bieber heeft zijn nieuwe album 'Changes' aangekondigd, dat op 14 februari 2020 uitkomt. Het album bevat samenwerkingen met artiesten als Quavo, Post Malone, Travis Scott en Kehlani. Bieber heeft ook twee singles van het album uitgebracht, 'Yummy' en 'Get Me'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en kunnen niet wachten om te horen wat Bieber voor hen in petto heeft. Bieber heeft ook de songteksten van 'Yummy' en 'Get Me' uitgebracht die te vinden zijn hier En hier respectievelijk.

Inhoud

| Justin Bieber heeft zijn nieuwe album 'Changes' aangekondigd met een tracklist, hoes, features en review. Het album komt uit op 14 februari 2020 en is het vijfde studioalbum van Bieber. Het album bevat samenwerkingen met artiesten als Quavo, Post Malone, Travis Scott en Kehlani.

Tracklijst

De tracklist voor het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber is als volgt:
 • Overal om me heen
 • Gebruikelijk
 • Kom om me heen
 • Intenties (feat. Quavo)
 • Lekker
 • Beschikbaar (feat. Travis Scott)
 • Voor altijd (feat. Post Malone & Clever)
 • Overlopen (feat. Lil Dicky)
 • Reageer het op mij
 • Tweede emotie (feat. Travis Scott)
 • Get Me (feat. Kehlani)
 • ETA
 • Veranderingen
 • Bevestiging
 • Dat is wat liefde is
 • Tenminste voor nu

Omslag

Op de hoes van het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber staat een zwart-witfoto van Bieber met een witte achtergrond. Op de hoes staat ook de titel van het album in vetgedrukt wit lettertype.

Functies

Justin Biebers nieuwe album 'Changes' bevat samenwerkingen met artiesten als Quavo, Post Malone, Travis Scott en Kehlani. Het album bevat ook productie van Skrillex, Poo Bear en anderen.

Beoordeling

Het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber is een mix van pop, R&B en hiphop. Het album bevat een verscheidenheid aan verschillende geluiden en stijlen, waardoor het aangenaam luisteren is. Het album bevat een aantal geweldige samenwerkingen met artiesten als Quavo, Post Malone, Travis Scott en Kehlani. De productie op het album is ook top, waardoor het heerlijk luistert.

Conclusie

Het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber is een geweldige luisteraar. Het album bevat een verscheidenheid aan verschillende geluiden en stijlen, waardoor het aangenaam luisteren is. Het album bevat een aantal geweldige samenwerkingen met artiesten als Quavo, Post Malone, Travis Scott en Kehlani. De productie op het album is ook top, waardoor het heerlijk luistert.

FAQ

 • Q: Wat is de releasedatum van het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber?
  A: Het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber staat gepland voor release op 14 februari 2020.
 • Q: Wie zijn de artiesten op het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber?
  A: Justin Biebers nieuwe album 'Changes' bevat samenwerkingen met artiesten als Quavo, Post Malone, Travis Scott en Kehlani.
 • Q: Wat is de hoes van het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber?
  A: Op de hoes van het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber staat een zwart-witfoto van Bieber met een witte achtergrond. Op de hoes staat ook de titel van het album in vetgedrukt wit lettertype.

Tracklijst-tabel

Spoor Artiest
Overal om me heen Justin Bieber
Gebruikelijk Justin Bieber
Kom om me heen Justin Bieber
Intenties (feat. Quavo) Justin Bieber & Quavo
Lekker Justin Bieber
Beschikbaar (feat. Travis Scott) Justin Bieber en Travis Scott
Voor altijd (feat. Post Malone & Clever) Justin Bieber, Post Malone & Clever
Overlopen (feat. Lil Dicky) Justin Bieber en Lil Dicky
Reageer het op mij Justin Bieber
Tweede emotie (feat. Travis Scott) Justin Bieber en Travis Scott
Get Me (feat. Kehlani) Justin Bieber en Kehlani
ETA Justin Bieber
Veranderingen Justin Bieber
Bevestiging Justin Bieber
Dat is wat liefde is Justin Bieber
Tenminste voor nu Justin Bieber
Het nieuwe album 'Changes' van Justin Bieber wordt ongetwijfeld een hit. Met een verscheidenheid aan verschillende geluiden en stijlen zal het album zeker een genot zijn om naar te luisteren. Voor meer informatie over het album, check out De officiële website van Justin Bieber , De recensie van Billboard , En Rolling Stones review .
Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

De eerste single uit 1989, 'Shake It Off', was meteen een hit. Het was een afwijking van Swift's eerdere country-popgeluid, en het was een teken van wat komen ging. Het nummer werd geproduceerd door Max Martin en Shellback en bevatte een pakkende hook en een dansbare beat. Het nummer was een groot succes, bereikte nummer één in de Billboard Hot 100 en werd Swift's tweede nummer één single in de Verenigde Staten.

Lees Verder
The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Eleanor Rigby' vertelt het verhaal van een eenzame vrouw die door de wereld wordt vergeten. Het lied schetst een levendig beeld van een vrouw die geïsoleerd en alleen is, met niemand bij wie ze terecht kan voor troost of gezelschap. De teksten suggereren ook dat Eleanor het slachtoffer is van verwaarlozing door de samenleving, aangezien ze niet eens een behoorlijke begrafenis krijgt. Het lied is een krachtige herinnering aan het belang van het bereiken van degenen die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Lees Verder