Justin Bieber kondigt 'Justice'-album aan - tracklijst, releasedatum, hoes en meer

Inhoud

Justin Bieber heeft zijn zesde studioalbum aangekondigd, Gerechtigheid , dat op 19 maart 2021 uitkomt. Het album is een vervolg op zijn album uit 2020 Veranderingen , en bevat samenwerkingen met Chance the Rapper, Khalid en meer. Klik hier voor de volledige tracklist, albumhoes en meer details.

Justin Bieber heeft zijn aankomende album Justice aangekondigd, dat op 19 maart 2021 zal verschijnen. Het album bevat 16 nummers, waaronder samenwerkingen met Chance the Rapper, Khalid en The Kid LAROI. Op de albumhoes staat een zwart-witportret van Bieber, met de titel van het album in vetgedrukte rode letters. Bieber heeft ook de tracklist voor het album vrijgegeven, waarop de singles 'Holy' en 'Lonely' staan. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van Justice, en Bieber heeft beloofd een album af te leveren dat 'gevuld zal zijn met opbeurende liedjes die troost, hoop en aanmoediging bieden'.

Naast Justice heeft Bieber ook nog een aantal andere singles en samenwerkingen uitgebracht, waaronder langzame handen albumhoes En sia om mens te zijn . Bieber is ook te horen geweest op een aantal andere artiestennummers, waaronder 'Monster' van Shawn Mendes en 'Stuck with U' van Ariana Grande. De fans van Bieber zijn enthousiast om te horen wat hij voor hen in petto heeft met Justice, en ze zullen zeker blij zijn met de nieuwe muziek.justin bieber gerechtigheid album

Tracklijst en functies

De tracklist voor Gerechtigheid bevat 16 nummers, met functies van Chance the Rapper, Khalid, Daniel Caesar, Giveon en meer. Het album bevat ook de eerder uitgebrachte singles 'Anyone' en 'Holy' featuring Chance the Rapper. Check de volledige tracklist hieronder:

 • 2 veel
 • Verdien je
 • Zoals ik ben (feat. Khalid)
 • Van mijn gezicht
 • Holy (feat. Kans de Rapper)
 • Unstable (feat. The Kid LAROI)
 • MLK intermezzo
 • Sterven voor jou
 • Hou vol
 • Eenzaam (feat. Benny Blanco)
 • Iedereen
 • Perziken (feat. Daniel Caesar & Giveon)
 • Ik hou van je anders
 • Dat is wat liefde is
 • Geliefd bij jou (feat. Burna Boy)
 • Gerechtigheid

Omslagontwerp en releasedatum

De albumhoes voor Gerechtigheid is ontworpen door kunstenaar Jeff Cole en heeft een zwart-wit afbeelding van Bieber met engelenvleugels. Het album komt uit op 19 maart 2021.

Pre-orderen en streamen

Het album kan nu worden gereserveerd op alle grote streamingdiensten, waaronder Apple Music, Spotify en Amazon Music. Fans die het album pre-orderen, ontvangen direct downloads van de eerder uitgebrachte singles 'Anyone' en 'Holy' featuring Chance the Rapper.

Promotie

Bieber plaagt het album al weken op sociale media en heeft ook een reeks promotievideo's voor het album uitgebracht. Hij kondigde ook een speciaal livestream-evenement aan op 18 maart 2021, waar hij nummers van het album zal uitvoeren.

Conclusie

Het zesde studioalbum van Justin Bieber, Gerechtigheid , wordt uitgebracht op 19 maart 2021. Het album bevat samenwerkingen met Chance the Rapper, Khalid, Daniel Caesar, Giveon en meer. Pre-order het album nu en ontvang direct downloads van de eerder uitgebrachte singles 'Anyone' en 'Holy' featuring Chance the Rapper.

FAQ

 • Q: Wanneer komt het album 'Justice' van Justin Bieber uit?
  A: Het album 'Justice' van Justin Bieber komt uit op 19 maart 2021.
 • Q: Wie zijn de artiesten op het album 'Justice' van Justin Bieber?
  A: De artiesten die op Justin Biebers 'Justice'-album staan, zijn onder andere Chance the Rapper, Khalid, Daniel Caesar, Giveon en meer.
 • Q: Hoe kan ik het album 'Justice' van Justin Bieber pre-orderen?
  A: Het album 'Justice' van Justin Bieber kan nu worden gereserveerd op alle grote streamingdiensten, waaronder Apple Music, Spotify en Amazon Music.

Tracklijst en functies

Spoor Functies
2 Veel -
Verdien je -
Zoals ik ben (feat. Khalid) Khalid
Van mijn gezicht -
Holy (feat. Kans de Rapper) Kans op de Rapper
Unstable (feat. The Kid LAROI) De Kid LAROI
MLK intermezzo -
Sterven voor jou -
Hou vol -
Eenzaam (feat. Benny Blanco) Bennie Wit
Iedereen -
Perziken (feat. Daniel Caesar & Giveon) Daniël Caesar & Giveon
Ik hou van je anders -
Dat is wat liefde is -
Geliefd bij jou (feat. Burna Boy) Burna jongen
Gerechtigheid -

Voor meer informatie over Justin Bieber's Gerechtigheid album, check uit De officiële website van Justin Bieber En dit artikel uit Billboard .

Eminem's 'Fall' - Een songtekstrecensie en betekenis van het nummer

Eminem's 'Fall' - Een songtekstrecensie en betekenis van het nummer

Het nummer begint met een krachtige uitspraak: 'I will not fall.' Dit zet de toon voor de rest van het nummer, dat gaat over het overwinnen van tegenspoed en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten van Eminem zitten vol met levendige beelden en metaforen, zoals 'Ik ben als een kapotte plaat die over het oppervlak van het vinyl springt'. Hij gebruikt ook slimme woordspelingen, zoals 'Ik ben een wandelende paradox, wat ik ook zeg, ik spreek het tegen'.

Lees Verder
Toto - Afrika: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Toto - Afrika: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Het nummer is geschreven door Toto's toetsenist David Paich en drummer Jeff Porcaro. De twee waren geïnspireerd door een reis naar Afrika die Paich begin jaren tachtig had gemaakt. Het nummer was oorspronkelijk bedoeld als eerbetoon aan het continent, maar werd al snel een hit en is sindsdien een klassieker geworden.

Lees Verder