J Lo maakt een cameo in de 'Jealous'-muziekvideo van DJ Khaled

Inhoud

J Lo maakt een cameo in de 'Jealous'-muziekvideo van DJ Khaled J Lo maakt een verrassende verschijning in de nieuwe videoclip van DJ Khaled voor 'Jealous' met Chris Brown, Big Sean en Lil Wayne. Lees hier de volledige primeur over de met sterren bezaaide samenwerking.

DJ Khaled heeft zojuist zijn nieuwe videoclip uitgebracht voor 'Jealous' met Chris Brown, Big Sean en Lil Wayne, en hij barst van de sterren! Jennifer Lopez verschijnt verrassend in de video en voegt een extra laag opwinding toe aan de toch al epische samenwerking.

Jennifer Lopez verscheen verrassend in de nieuwe videoclip van DJ Khaled voor zijn single 'Jealous'. De video, die op 2 augustus werd uitgebracht, toont Lopez in een glamoureuze jurk, die danst en meezingt met het lied. De video bevat ook cameo's van andere beroemdheden, waaronder Don Julio en de dame uit Rio. De video is al een hit geworden, met fans die de prestaties van Lopez en de algehele productie van de video prijzen.

De video is een viering van liefde en loyaliteit, en het uiterlijk van Lopez past perfect bij het thema. Haar optreden is energiek en gepassioneerd, en haar aanwezigheid voegt een vleugje glamour toe aan de video. Fans waren er snel bij om haar optreden te prijzen en de video is al een virale sensatie geworden.Als je de video nog niet hebt gezien, kun je deze bekijken hier . Je kunt ook de tekst en de betekenis van het nummer bekijken hier en de dame uit het lied van Rio hier .

dj khaled jaloers chris brown lil wayne

De video begint met Chris Brown die het refrein van het nummer zingt, en gaat vervolgens over naar Big Sean en Lil Wayne die hun coupletten rappen. De video gaat dan over naar een scène van J Lo die danst in een club, en dan terug naar de andere artiesten. De video eindigt met een shot van alle vier de artiesten samen, en vervaagt dan.

De samenwerking

De samenwerking tussen deze vier artiesten is een droom die uitkomt voor fans van hiphop en R&B. Chris Brown en Lil Wayne werken al jaren samen, en Big Sean en J Lo hebben in het verleden allebei op albums van DJ Khaled gestaan. Het is de eerste keer dat ze alle vier samenkomen voor één project.

Het nummer zelf is een mid-tempo R&B nummer met een pakkend refrein en een vlotte beat. De tekst gaat over jaloers zijn op het succes van iemand anders, en de video legt de emotie van het nummer perfect vast. De video bevat ook een aantal indrukwekkende choreografieën van J Lo, die een extra spanningslaag aan de video toevoegen.

De receptie

De video kreeg positieve reacties van zowel fans als critici. Velen hebben de samenwerking tussen de vier artiesten geprezen en de video is al miljoenen keer bekeken op YouTube. Het nummer zelf is ook een hit geworden en bereikte de top 10 van de Billboard Hot 100.

De toekomst

Het is onduidelijk of deze samenwerking zal leiden tot toekomstige projecten, maar het is zeker een opwindend vooruitzicht. Fans schreeuwen nu al om meer muziek van de vier artiesten en het is waarschijnlijk dat ze in de toekomst zullen blijven samenwerken.

Conclusie

De nieuwe videoclip van DJ Khaled voor 'Jealous' met Chris Brown, Big Sean en Lil Wayne is een met sterren bezaaide aangelegenheid. De video kreeg positieve reacties van zowel fans als critici en het nummer heeft al de top 10 van de Billboard Hot 100 bereikt. Het is onduidelijk of deze samenwerking zal leiden tot toekomstige projecten, maar het is zeker een opwindend vooruitzicht.

FAQ

  • Q: Wie is te zien in de muziekvideo 'Jealous' van DJ Khaled?
    A: De videoclip bevat Chris Brown, Big Sean, Lil Wayne en Jennifer Lopez.
  • Q: Waar gaat het liedje over?
    A: Het nummer gaat over jaloers zijn op het succes van iemand anders.
  • Q: Hoe is de video ontvangen?
    A: De video kreeg positieve reacties van zowel fans als critici.

Grafiek

Artiest Samenwerkingen
Chris Bruin Lil Wayne
Grote Sean DJ Khaled
Lil Wayne Chris Bruin
Jennifer Lopez DJ Khaled

Voor meer informatie over de samenwerking tussen deze vier artiesten, check out Dit artikel van Rolling Stone, Dit artikel van Billboard, en Dit artikel van Complex.

Verschillende soorten piano's: Upright, Grand, Digital & More

Verschillende soorten piano's: Upright, Grand, Digital & More

Staande piano's zijn het meest voorkomende type piano. Ze zijn doorgaans kleiner dan vleugels en hebben een verticaal ontwerp. Staande piano's zijn geweldig voor beginners omdat ze relatief goedkoop en gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ze hebben ook een kleinere voetafdruk, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere ruimtes. Staande piano's zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine spinetten tot grote consoles.

Lees Verder
Prins en de revolutie - 'Als duiven huilen' | Songtekst Betekenis uitgelegd

Prins en de revolutie - 'Als duiven huilen' | Songtekst Betekenis uitgelegd

Het nummer is geschreven door Prince en is geïnspireerd door zijn relatie met zijn toenmalige vriendin, Susannah Melvoin. De teksten vertellen het verhaal van een relatie die op het punt staat te eindigen, en de worsteling van de verteller om de situatie te accepteren. De titel van het lied is een verwijzing naar het bijbelse verhaal van de ark van Noach, waarin een duif wordt uitgezonden om na de zondvloed naar land te zoeken.

Lees Verder