Het is officieel! YouTube Rewind 2018 is de grootste flop in de Throwback-geschiedenis

Inhoud

YouTube Rewind 2018 is officieel uitgeroepen tot de grootste flop in de throwback-geschiedenis. De jaarlijkse videoserie, die bedoeld is om de grootste trends en momenten van het jaar te vieren, stuitte op een golf van kritiek en teleurstelling van kijkers. Dus wat ging er mis?

Het is officieel - YouTube Rewind 2018 is de grootste flop in de throwback-geschiedenis! De video, die bedoeld was om de grootste trends en momenten van het jaar te vieren, stuitte op een golf van kritiek van kijkers die vonden dat het te gecommercialiseerd was en de authenticiteit van voorgaande jaren ontbeerde. Ondanks de terugslag is YouTube doorgegaan met het produceren van Rewind-video's, hoewel ze nog niet hetzelfde succes hebben bereikt als voorheen.

Als je op zoek bent naar iets authentiekers en vermakelijks, kijk dan eens naar Drake's nieuwe single 'Laugh Now Cry Later' featuring Lil Durk? Of als je een muziekliefhebber bent, kun je de verschillende beschikbare soorten piano's ontdekken, van staande piano's tot vleugelpiano's en digitale piano's. Beide activiteiten zullen zeker een veel leukere ervaring bieden dan YouTube Rewind 2018!

youtube terugspoelen 2018 meest gehate video op youtube

Wat is YouTube terugspoelen?

YouTube Rewind is een jaarlijkse videoserie gemaakt door YouTube om de grootste trends en momenten van het jaar te vieren. Het wordt meestal in december uitgebracht en bevat populaire YouTubers, beroemdheden en andere beïnvloeders. De video's zijn meestal goed geproduceerd en bevatten een mix van muziek, dans en komedie.

Waarom is YouTube Rewind 2018 mislukt?

YouTube Rewind 2018 stuitte op een golf van kritiek en teleurstelling van kijkers. Velen vonden de video te zakelijk en misten de authenticiteit van eerdere Rewinds. Bovendien werd de video bekritiseerd vanwege het gebrek aan diversiteit en omdat enkele van de grootste YouTube-sterren van het jaar niet te zien waren. Ten slotte werd de video bekritiseerd vanwege de sterke afhankelijkheid van productplaatsing en gesponsorde inhoud.

Wat kan YouTube doen om toekomstige terugspoelen te verbeteren?

Om toekomstige Rewinds te verbeteren, zou YouTube zich moeten richten op het maken van video's die authentieker en representatiever zijn voor de YouTube-community. Ze moeten zich ook richten op het tonen van meer diverse videomakers en het vermijden van overmatige productplaatsing. Bovendien moet YouTube zich richten op het maken van video's die leuker en aantrekkelijker zijn voor kijkers.

Wat zijn enkele alternatieven voor YouTube Rewind?

Als YouTube Rewind niet voor jou werkt, zijn er tal van andere manieren om de grootste trends en momenten van het jaar te vieren. Je kunt je eigen videoserie maken met je favoriete YouTubers, of je kunt een compilatie maken van de beste video's van het jaar. Bovendien kun je een lijst maken met de populairste video's van het jaar of een lijst maken met de meest invloedrijke videomakers van het jaar.

Conclusie

YouTube Rewind 2018 werd officieel uitgeroepen tot de grootste flop in de throwback-geschiedenis. De video kreeg een golf van kritiek en teleurstelling van kijkers vanwege het gebrek aan authenticiteit, diversiteit en overmatige productplaatsing. Om toekomstige Rewinds te verbeteren, zou YouTube zich moeten richten op het maken van video's die authentieker en representatiever zijn voor de YouTube-community.

FAQ

 • Q: Wat is YouTube terugspoelen?
  A: YouTube Rewind is een jaarlijkse videoserie gemaakt door YouTube om de grootste trends en momenten van het jaar te vieren.
 • Q: Waarom is YouTube Rewind 2018 mislukt?
  A: YouTube Rewind 2018 stuitte op een golf van kritiek en teleurstelling van kijkers vanwege het gebrek aan authenticiteit, diversiteit en overmatige productplaatsing.
 • Q: Wat kan YouTube doen om toekomstige terugspoelen te verbeteren?
  A: Om toekomstige Rewinds te verbeteren, moet YouTube zich richten op het maken van video's die authentieker en representatiever zijn voor de YouTube-community, met meer diverse videomakers en het vermijden van overmatige productplaatsing.
 • Q: Wat zijn enkele alternatieven voor YouTube Rewind?
  A: Alternatieven voor YouTube Rewind zijn het maken van je eigen videoserie met je favoriete YouTubers, het maken van een compilatie van de beste video's van het jaar, het maken van een lijst met de populairste video's van het jaar of het maken van een lijst met de meest invloedrijke videomakers van het jaar.

Tafel

YouTube terugspoelen Alternatieven
Vier de grootste trends en momenten van het jaar Maak je eigen videoserie met je favoriete YouTubers
Focus op authenticiteit en diversiteit Maak een compilatie van de beste video's van het jaar
Vermijd overmatige productplaatsing Maak een lijst met de populairste video's van het jaar
Maak video's die vermakelijk en boeiend zijn Maak een lijst met de meest invloedrijke makers van het jaar

YouTube Rewind 2018 is officieel uitgeroepen tot de grootste flop in de throwback-geschiedenis. Hoewel YouTube stappen kan ondernemen om toekomstige Rewinds te verbeteren, zijn er ook tal van alternatieven voor YouTube Rewind waarmee je de grootste trends en momenten van het jaar kunt vieren. Kijk voor meer informatie op Dit artikel van The Verge en deze video van YouTube.

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder