Is Eminem die Pac-Man speelt een subtiele hint naar MGK of Joe Budden Diss binnenkort?

Inhoud

?

Eminem is de afgelopen weken gespot terwijl hij Pac-Man speelde, waardoor sommigen speculeerden dat hij misschien zinspeelde op een diss-track tegen MGK of Joe Budden. Zou dit een teken kunnen zijn dat er een nieuwe diss-track op komst is? We onderzoeken het bewijs en wat het zou kunnen betekenen.

Eminem Pac-Man Diss Joe Budden Mgk

Wat is Eminem die Pac-Man speelt?

Eminem is de afgelopen weken gespot terwijl hij Pac-Man speelde, waardoor sommigen speculeerden dat hij misschien zinspeelde op een diss-track tegen MGK of Joe Budden. De rapper is op een aantal verschillende locaties gezien terwijl hij het klassieke arcadespel speelde, waaronder een bowlingbaan en een restaurant. Hoewel het onduidelijk is waarom Eminem Pac-Man speelt, hebben sommigen gesuggereerd dat het een subtiele hint zou kunnen zijn dat er een nieuwe diss-track op komst is.

Het internet gonst van de speculaties dat Eminems recente tweet waarin hij Pac-Man speelt een subtiele hint is naar een diss-track die binnenkort zal verschijnen. Fans speculeren dat de diss-track gericht zou kunnen zijn op MGK of Joe Budden. Hoewel er nog niets is bevestigd, is het duidelijk dat Eminem iets van plan is. In de tussentijd kunnen fans genieten van enkele van zijn andere recente releases, zoals zijn samenwerking met Train op hun nieuwe single 'Call Me Sir' of Bella Poarch's 'Build a B*tch'.Machinegeweer Kelly

Wat is het bewijs?

Het bewijs voor een mogelijk diss-nummer is indirect, maar er zijn een paar aanwijzingen die suggereren dat Eminem zich opmaakt voor een nieuw nummer. Ten eerste heeft Eminem in het verleden Pac-Man gebruikt als metafoor voor zijn tegenstanders. In zijn nummer 'Rap God' rapt hij 'Ik begin me een Rap God te voelen, Rap God / Al mijn mensen van voren naar achteren knikken, knikken naar achteren / Wie denkt nu dat hun armen lang genoeg zijn om op de doos te slaan , slap box?/Ze zeiden dat ik rap als een robot, dus noem me Rapbot.” Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar Pac-Man, aangezien het personage vaak wordt afgebeeld als een robot.

MGK ziet er nu zo uit. De Pac-Man-tatoeage is nog steeds zichtbaar

Wie zou Eminem kunnen dissen?

Als Eminem inderdaad een diss-track plant, zijn MGK en Joe Budden de meest waarschijnlijke doelwitten. Eminem en MGK hebben ruzie sinds 2018, toen MGK een diss-track uitbracht gericht op Eminem. Joe Budden is ondertussen een frequente criticus van de muziek van Eminem, en de twee hebben in de loop der jaren een aantal openbare ruzies gehad. Het is mogelijk dat Eminem Pac-Man gebruikt als metafoor voor een van deze twee rappers.

Wat kan een diss-track betekenen?

Als Eminem inderdaad een diss-track plant, kan dat een aantal dingen betekenen. Ten eerste zou het het einde kunnen betekenen van de vete tussen Eminem en MGK. Het zou ook kunnen betekenen dat Eminem zijn vete met Joe Budden opnieuw wil aanwakkeren. Ten slotte zou het een teken kunnen zijn dat Eminem een ​​statement wil maken met zijn muziek en wil bewijzen dat hij nog steeds een van de beste rappers in de game is.

Conclusie

Eminem is de afgelopen weken gespot terwijl hij Pac-Man speelde, waardoor sommigen speculeerden dat hij misschien zinspeelde op een diss-track tegen MGK of Joe Budden. Hoewel het bewijs indirect is, is het mogelijk dat Eminem zich opmaakt voor een nieuw nummer. Als dit het geval is, kan dat een aantal dingen betekenen, van het einde van de vete tussen Eminem en MGK tot een verklaring van Eminem dat hij nog steeds een van de beste rappers in de game is.

FAQ

  • Q: Is Eminem van plan een diss-track te maken?
    A: Hoewel het bewijs indirect is, is het mogelijk dat Eminem zich opmaakt voor een nieuw nummer.
  • Q: Wie zou Eminem kunnen dissen?
    A: De meest waarschijnlijke doelwitten zijn MGK en Joe Budden.
  • Q: Wat zou een diss-track kunnen betekenen?
    A: Het kan het einde betekenen van de vete tussen Eminem en MGK, zijn vete met Joe Budden nieuw leven inblazen, of een verklaring van Eminem zijn dat hij nog steeds een van de beste rappers in de game is.

Tafel

Naam Vete
NSK Eminem en MGK hebben sinds 2018 ruzie.
Joe Budden Joe Budden is een frequente criticus van de muziek van Eminem.

Ga naar voor meer informatie over Eminem en zijn potentiële diss-track Dit artikel van Rolling Stone en Dit artikel van Hot New Hip Hop.

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder