Stel je voor dat draken 'Whatever It Takes' live uitvoeren vanuit YouTube Space

Inhoud

Imagine Dragons voerde onlangs hun hitsingle 'Whatever It Takes' live uit vanuit YouTube Space. Het optreden werd live gestreamd op YouTube en was een groot succes. Fans van over de hele wereld stemden af ​​om de band hun hit te zien spelen. Bekijk het optreden van binnen en leer meer over de band.

Het optreden

Het optreden werd live gestreamd vanuit YouTube Space in Los Angeles. De band speelde hun hitsingle 'Whatever It Takes' en het publiek was absoluut opgewonden. Het optreden zat vol energie en de band zette een geweldige show neer. Het optreden werd live gestreamd op YouTube en werd bekeken door miljoenen fans over de hele wereld.

Over Stel je Draken voor

Imagine Dragons is een Amerikaanse rockband uit Las Vegas, Nevada. De band bestaat uit leadzanger Dan Reynolds, leadgitarist Wayne Sermon, bassist Ben McKee en drummer Daniel Platzman. De band heeft vier studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen albums en 30 miljoen singles verkocht. Ze hebben twee Grammy Awards gewonnen en zijn voor nog een aantal genomineerd.

Imagine Dragons voerde onlangs hun hitsingle 'Whatever It Takes' live uit vanuit YouTube Space. Het optreden maakte deel uit van hun voortdurende samenwerking met YouTube, waardoor ze een reeks video's en live optredens uit de YouTube Space hebben uitgebracht. Het optreden was een krachtige en energieke vertolking van het nummer, waarbij de band een indrukwekkend optreden afleverde dat hun muzikale talent liet zien. Fans van de band kunnen het optreden op YouTube bekijken, maar ook andere video's van de band bekijken, zoals shawn mendes verlichten torrent En muziekvideo's strippen .

De muziek van de band

Imagine Dragons heeft vier studioalbums uitgebracht, Nachtvisies , Rook + Spiegels , Ontwikkelen , En Oorsprong . De band heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Radioactive', 'Demons', 'Believer' en 'Thunder'. De band heeft ook verschillende live-albums en EP's uitgebracht. Hun muziek is te zien in verschillende films en tv-shows.

Awards en onderscheidingen van de band

Imagine Dragons heeft twee Grammy Awards gewonnen, voor Best Rock Performance en Best Rock Album. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de American Music Awards, de MTV Video Music Awards en de Billboard Music Awards. De band is ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Brit Awards, de Juno Awards en de NME Awards.

Het optreden in YouTube Space

Het optreden in YouTube Space was een groot succes. De band speelde hun hitsingle 'Whatever It Takes' en het publiek was absoluut opgewonden. Het optreden werd live gestreamd op YouTube en werd bekeken door miljoenen fans over de hele wereld. Het optreden zat vol energie en de band zette een geweldige show neer.

De toekomstplannen van de band

Imagine Dragons werkt momenteel aan hun vijfde studioalbum. De band heeft nog geen releasedatum voor het album aangekondigd, maar ze hebben gezegd er hard aan te werken. De band heeft ook verschillende tourdata voor 2020 aangekondigd, waaronder data in de Verenigde Staten, Canada en Europa.

Conclusie

Imagine Dragons voerde onlangs hun hitsingle 'Whatever It Takes' live uit vanuit YouTube Space. Het optreden werd live gestreamd op YouTube en was een groot succes. Fans van over de hele wereld stemden af ​​om de band hun hit te zien spelen. Bekijk het optreden van binnen en leer meer over de band.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie over Imagine Dragons hier of volg ze op Instagram .

FAQ

  • Q: Welke prijzen heeft Imagine Dragons gewonnen?
    A: Imagine Dragons heeft twee Grammy Awards gewonnen, voor Best Rock Performance en Best Rock Album.
  • Q: Wanneer komt het vijfde studioalbum van Imagine Dragons uit?
    A: De band heeft nog geen releasedatum voor het album aangekondigd, maar ze hebben gezegd er hard aan te werken.
  • Q: Waar kan ik het optreden van Imagine Dragons bekijken vanuit YouTube Space?
    A: Het optreden werd live gestreamd op YouTube en kan worden bekeken hier .

Discografie

Album Datum van publicatie
Nachtvisies 4 september 2012
Rook + Spiegels 17 februari 2015
Ontwikkelen 23 juni 2017
Oorsprong 9 november 2018

Het optreden in YouTube Space was een groot succes. Fans van over de hele wereld stemden af ​​om de band hun hit te zien spelen. Bekijk het optreden van binnen en leer meer over de band. Bezoek hun officiële website voor meer informatie over Imagine Dragons hier of volg ze op Instagram .

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde's nummer 'Oceanic Feeling' is een krachtige en suggestieve verkenning van liefde, verlangen en nostalgie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van haar album Melodrama en werd al snel een favoriet bij fans. De teksten zitten vol beelden en emoties en ze vertellen een verhaal over liefde, verlies en verlangen.

Lees Verder
Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californië. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Lees Verder