Iggy Azalea brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Team'

Inhoud

Iggy Azalea brengt nieuwe videoclip uit voor 'Team' Iggy Azalea heeft haar nieuwe videoclip uitgebracht voor 'Team', de eerste single van haar aankomende album Digital Distortion. Bekijk hier de details van de video en het album.

Iggy Azalea heeft haar nieuwe videoclip uitgebracht voor 'Team', de eerste single van haar aankomende album Digitale vervorming . De video is geregisseerd door regisseur X en toont Iggy en haar vrienden die feesten in een landhuis. De video bevat ook cameo's van Tyga, Sage the Gemini en Iggy's vriend, Nick Young.

iggy azalea team muziekvideo expliciet

De muziekvideo

De videoclip voor 'Team' is een leuke en vrolijke visual die de energie van het nummer vastlegt. Iggy en haar vrienden feesten in een landhuis, dansen en hebben plezier. De video bevat ook cameo's van Tyga, Sage the Gemini en Iggy's vriend, Nick Young. De video is geregisseerd door Director X, die heeft gewerkt met artiesten als Drake, Rihanna en Kendrick Lamar.

Iggy Azalea heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor haar single 'Team'. De video toont Iggy en haar vrienden die een geweldige tijd hebben op verschillende locaties, van een strand tot een club. De video is een geweldige weergave van Iggy's stijl en haar vrolijke houding. Het nummer is een geweldige aanvulling op haar toch al indrukwekkende discografie, en fans zullen er zeker van houden. Bekijk de video voor 'Team' en zorg ervoor dat je ook haar andere nummers bekijkt, zoals Logic's supermarktliedjes En 'Zij' van Harry Styles .

Het album

De videoclip voor 'Team' is de eerste single van Iggy's aankomende album Digitale vervorming . Het album komt uit in juni 2016 en bevat samenwerkingen met artiesten als Jennifer Hudson, Tinashe en Charli XCX. Het album is Iggy's eerste sinds 2014 De nieuwe klassieker en wordt zeker een hit.

Receptie

De videoclip voor 'Team' is goed ontvangen door zowel fans als critici. De video wordt geprezen om zijn leuke en vrolijke energie, evenals de cameo's van Tyga, Sage the Gemini en Nick Young. De video wordt ook geprezen om zijn beelden, die zijn geregisseerd door regisseur X.

De toekomst

Iggy Azalea gaat zeker een mooie toekomst tegemoet. Met de release van haar nieuwe videoclip voor 'Team' en haar aankomende album Digitale vervorming , Iggy zal zeker een kracht zijn om rekening mee te houden in de muziekindustrie. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en zullen zeker tevreden zijn met de resultaten.

Conclusie

Iggy Azalea heeft haar nieuwe videoclip uitgebracht voor 'Team', de eerste single van haar aankomende album Digitale vervorming . De video is geregisseerd door regisseur X en toont Iggy en haar vrienden die feesten in een landhuis. De video bevat ook cameo's van Tyga, Sage the Gemini en Iggy's vriend, Nick Young. De video is goed ontvangen door zowel fans als critici en zal zeker een hit worden. Iggy gaat zeker een mooie toekomst tegemoet met de release van haar nieuwe album.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het nieuwe album van Iggy Azalea uit?
    A: Iggy Azalea's nieuwe album, Digitale vervorming , komt naar verwachting uit in juni 2016.
  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Team'?
    A: De videoclip voor 'Team' werd geregisseerd door regisseur X.
  • Q: Wie zijn de artiesten op het nieuwe album van Iggy Azalea?
    A: Iggy Azalea's nieuwe album, Digitale vervorming , zal samenwerkingen bevatten met artiesten als Jennifer Hudson, Tinashe en Charli XCX.

Bronnen

Bron Koppeling
Officiƫle website van Iggy Azalea http://www.iggyazalea.com/
Twitter van Iggy Azalea https://twitter.com/IGGYAZALEA
Instagram van Iggy Azalea https://www.instagram.com/thenewclassic/
Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani. Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani.

Lees Verder
Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD en SUGA's samenwerking 'Girl Of My Dreams' is een oprecht lied over liefde en verlangen. De twee kunstenaars onderzoeken het idee van een perfecte liefde en de strijd om die te vinden. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van het postume album van Juice WRLD, Legends Never Die. Lees verder voor meer informatie over de tekst en de betekenis achter dit nummer.

Lees Verder