Iggy Azalea achtervolgd door Jennifer Hudson in muziekvideo 'Trouble'.

Inhoud

Iggy Azalea en Jennifer Hudson spelen de hoofdrol in de videoclip voor 'Trouble', een nummer van Iggy's debuutalbum, The New Classic. De video toont de twee zangers in een spannende achtervolgingsscène, waarin Hudson de rol van detective speelt. De video werd geregisseerd door Director X en werd uitgebracht op 7 april 2014.

Iggy Azalea en Jennifer Hudson schitteren in de videoclip voor Iggy's single 'Trouble', en het is een wilde rit. De video volgt Iggy terwijl ze wordt achtervolgd door Jennifer Hudson, die vastbesloten is om Iggy's zak met geld te bemachtigen. De video zit vol actie en spanning en is een goed voorbeeld van Iggy's unieke stijl. De video bevat ook cameo's van andere rapiconen, zoals MF noodlot , En Lilith Dabin , waardoor het een must-watch is voor elke rapfan.

iggy azalea jennifer hudson

De verhaallijn van de muziekvideo

De videoclip voor 'Trouble' volgt Iggy Azalea terwijl ze wordt achtervolgd door Jennifer Hudson, die een detective speelt. De video begint met Iggy in een auto, achtervolgd door Hudson. Iggy ontsnapt dan en rent door een stadsstraat, met Hudson in de achtervolging. De video gaat dan over naar een club, waar Iggy danst met haar vrienden. Hudson haalt uiteindelijk Iggy in en de twee hebben een confrontatie. De video eindigt met Iggy die weer ontsnapt en Hudson achterlaat.

De betekenis achter de muziekvideo

De videoclip voor 'Trouble' is een metafoor voor Iggy's strijd in de muziekindustrie. De achtervolgingsscène symboliseert de obstakels die ze in haar carrière is tegengekomen en haar uiteindelijke ontsnapping eraan. De video herinnert er ook aan dat Iggy een sterke en vastberaden artiest is, die niet zal worden tegengehouden door haar worstelingen.

De ontvangst van de muziekvideo

De videoclip voor 'Trouble' kreeg positieve recensies van critici. Velen prezen de video vanwege de creatieve beelden en de chemie tussen Iggy en Jennifer Hudson. De video werd ook geprezen om zijn boodschap van doorzettingsvermogen en vastberadenheid.

De impact van de muziekvideo

De videoclip voor 'Trouble' was een groot succes voor Iggy Azalea. De video werd meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube en werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een MTV Video Music Award voor beste vrouwelijke video. De video hielp ook om Iggy's carrière vooruit te helpen, omdat het haar talent en vastberadenheid liet zien.

De erfenis van de muziekvideo

De videoclip voor 'Trouble' is een klassieker in de muziekindustrie geworden. De video wordt geprezen om zijn creatieve beelden en de boodschap van doorzettingsvermogen. De video is ook een symbool geworden van Iggy's succes in de muziekindustrie en heeft haar carrière geholpen.

FAQ

  • Q: Waar gaat de videoclip voor 'Trouble' over?
    A: De videoclip voor 'Trouble' volgt Iggy Azalea terwijl ze wordt achtervolgd door Jennifer Hudson, die een detective speelt. De video is een metafoor voor Iggy's worstelingen in de muziekindustrie en dient als een herinnering aan haar vastberadenheid en kracht.
  • Q: Hoe was de ontvangst van de videoclip?
    A: De videoclip voor 'Trouble' kreeg positieve recensies van critici. Velen prezen de video vanwege de creatieve beelden en de chemie tussen Iggy en Jennifer Hudson.
  • Q: Welke impact had de videoclip?
    A: De videoclip voor 'Trouble' was een groot succes voor Iggy Azalea. De video werd meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube en werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een MTV Video Music Award voor beste vrouwelijke video.

Prijzen en nominaties

Prijs Resultaat
MTV Video Music Award voor Beste Vrouwelijke Video Genomineerd
MTV Video Music Award voor beste popvideo Genomineerd
MTV Video Music Award voor Beste Choreografie Genomineerd
MTV Video Music Award voor beste montage Genomineerd

De videoclip voor 'Trouble' was een groot succes voor Iggy Azalea. De video werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een MTV Video Music Award voor beste vrouwelijke video. De video hielp ook om Iggy's carrière vooruit te helpen, omdat het haar talent en vastberadenheid liet zien.

De videoclip voor 'Trouble' is een klassieker in de muziekindustrie geworden. De video wordt geprezen om zijn creatieve beelden en de boodschap van doorzettingsvermogen. De video is ook een symbool geworden van Iggy's succes in de muziekindustrie en heeft haar carrière geholpen.

Ga voor meer informatie over Iggy Azalea en haar videoclip voor 'Trouble' naar De officiële website van Iggy Azalea , bekijk de muziekvideo op YouTube , of lezen Rolling Stone's recensie van de video .

De videoclip voor 'Trouble' is een bewijs van Iggy Azalea's vastberadenheid en kracht. De video is een klassieker in de muziekindustrie geworden en heeft haar carrière verder geholpen. De video herinnert ons eraan dat met hard werken en toewijding alles mogelijk is.

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder