Hopsin kondigt nieuw album 'Pound Syndrome' aan en onthult albumillustraties

Hopsin heeft zijn nieuwe album 'Pound Syndrome' aangekondigd en de albumillustraties onthuld. Het album wordt uitgebracht op 24 juli 2015 en zal productie bevatten van Hopsin zelf, evenals SwizZz en Kato. Het album bevat ook gastoptredens van Tech N9ne, Dizzy Wright en Jarren Benton. Hopsin plaagt het album al maanden en fans zijn verheugd om het eindelijk in handen te krijgen. Op de albumillustraties staat Hopsin in een boksring, met de titel van het album in de hoek geschreven. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen toegang tot exclusieve content. Bekijk de albumillustraties en bereid je voor op 'Pound Syndrome'!

Naast het nieuwe album heeft Hopsin ook enkele singles uitgebracht, waaronder “Sag My Pants” en “Ill Mind of Hopsin 7”. Fans kunnen deze liedjes en meer bekijken op zijn website, evenals andere liedjes over tandenteksten liedjes over tanden songteksten en drake connect songtekst betekenis Drake Connect songtekst betekenis .

InhoudHopsin Pound-syndroom

Achtergrond

Hopsin is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, producer, videoclipregisseur en acteur uit Los Angeles, Californië. Hij staat bekend om zijn gebruik van witgekleurde oogcontacten in muziekvideo's, optredens en interviews. Hij heeft vier studioalbums uitgebracht, Gazing at the Moonlight via Ruthless Records, Raw, Knock Madness en Pound Syndrome.

Hopsin pond syndroom albumhoezen

Albumdetails

Pound Syndrome is het vierde studioalbum van Hopsin en wordt uitgebracht op 24 juli 2015. Het album bevat samenwerkingen met Tech N9ne, Jarren Benton en meer. Het artwork van het album werd onthuld op 15 juni 2015 en toont Hopsin in een wit pak met een witte achtergrond.

Tracklijst

De tracklist voor Pound Syndrome is nog niet onthuld, maar er wordt verwacht dat er samenwerkingen zullen zijn met Tech N9ne, Jarren Benton en meer.

Receptie

Het album is nog niet uitgebracht, maar heeft al veel aandacht gekregen van zowel fans als critici. Velen zijn enthousiast om te horen wat Hopsin in petto heeft voor zijn vierde studioalbum.

Datum van publicatie

Pound Syndrome komt uit op 24 juli 2015.

Conclusie

Fans en critici kijken reikhalzend uit naar de release van het album.

FAQ

  • Q: Wie is Hopsin?
    A: Hopsin is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, producer, videoclipregisseur en acteur uit Los Angeles, Californië.
  • Q: Wanneer wordt Pound Syndrome vrijgegeven?
    A: Pound Syndrome komt uit op 24 juli 2015.
  • Q: Wie zijn de aanbevolen artiesten op Pound Syndrome?
    A: Pound Syndrome bevat samenwerkingen met Tech N9ne, Jarren Benton en meer.

medewerkers

Artiest Samenwerking
Tech N9ne Uitgelichte artiest
Jarren Benton Uitgelichte artiest

Voor meer informatie over Hopsin en Pound Syndroom, kijk op HipHopDX , HotNewHipHop , En XXL-tijdschrift .

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en stopt in steden als New York, Chicago, Los Angeles en Toronto. De volledige lijst met tourdata en locaties is hieronder te vinden:

Lees Verder
Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji's 'Die For You' is een lied over een persoon die bereid is alles te doen voor degene van wie ze houden, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten opofferen. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt tot de diepten van liefde en toewijding. De teksten zijn gevuld met beelden en emotie, en het nummer heeft een angstaanjagend mooie melodie.

Lees Verder