Hier is het bewijs dat Rihanna's nieuwe album 'R8' in 2015 zal uitkomen

Inhoud

Het bewijs dat Rihanna's nieuwe album 'R8' in 2015 uitkomt Rihanna's nieuwe album 'R8' komt uit in 2015. Ontvang het laatste nieuws en updates over het album, inclusief releasedatum, tracklist en meer.

Rihanna's nieuwe album 'R8' komt uit in 2015. Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van het album en nu is er bewijs dat het dit jaar zal verschijnen. Dit is wat we tot nu toe weten over het album, inclusief de releasedatum, tracklist en meer.

Rihanna's langverwachte nieuwe album 'R8' zal in 2015 uitkomen. Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van het album sinds Rihanna's laatste album, 'Unapologetic', uitkwam in 2012. Het album zal naar verwachting een verscheidenheid aan genres bevatten, van pop tot hiphop, en zal waarschijnlijk samenwerkingen omvatten met enkele van de grootste namen in de muziek. Fans speculeren al over mogelijke samenwerkingen en het album wordt zeker een hit. Lola lied betekenis En Valse god Taylor Swift zijn enkele van de nummers die op het album zullen voorkomen.Rihanna R8

Datum van publicatie

Rihanna's nieuwe album 'R8' staat gepland voor 2015. De exacte datum is nog niet bekend gemaakt, maar de verwachting is dat het ergens in de herfst zal verschijnen. Fans speculeren al maanden over de releasedatum en nu lijkt het erop dat ze eindelijk hun wens gaan vervullen.

Rihanna arriveert bij een opnamestudio in Chelsea

Tracklijst

De tracklist voor 'R8' is nog niet vrijgegeven, maar er gaan geruchten over welke nummers er zullen worden opgenomen. Verwacht wordt dat het album enkele van Rihanna's grootste hits zal bevatten, evenals wat nieuw materiaal. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van de tracklist, zodat ze een beter idee kunnen krijgen van wat ze van het album kunnen verwachten.

Rihanna arriveert in de opnamestudio in New York

Samenwerkingen

Het is bekend dat Rihanna samenwerkt met enkele van de grootste namen in de muziek, en 'R8' is geen uitzondering. Naar verwachting zal het album samenwerkingen bevatten met enkele van de grootste namen in de branche, waaronder Drake, Kanye West en meer. Fans zijn enthousiast om te zien wat voor soort samenwerkingen Rihanna voor hen in petto heeft.

Rihanna arriveert in de opnamestudio in New York

Promotie

Rihanna heeft veel reclame gemaakt voor 'R8' op sociale media, en ze heeft ook interviews en optredens gedaan om het album te promoten. Ze plaagt fans met fragmenten van nieuwe nummers en ze geeft ook gratis kaartjes weg voor haar aankomende shows. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, en ze zullen zeker enthousiast zijn als het eindelijk uitkomt.

Rihanna nieuw album 2015 downloaden

Voorbestellingen

Pre-orders voor 'R8' zullen naar verwachting binnenkort beginnen. Fans die het album pre-orderen krijgen toegang tot exclusieve content, zoals bonustracks en beelden van achter de schermen. Pre-orders helpen ook om ervoor te zorgen dat het album op tijd wordt uitgebracht, dus fans moeten de pre-order aankondigingen in de gaten houden.

Rihanna nieuwe muziek

Conclusie

Rihanna's nieuwe album 'R8' zal in 2015 uitkomen. De exacte releasedatum is nog niet aangekondigd, maar de verwachting is dat het ergens in de herfst zal verschijnen. De tracklist is nog niet vrijgegeven, maar zal naar verwachting enkele van Rihanna's grootste hits bevatten, evenals wat nieuw materiaal. Rihanna heeft het album veel gepromoot op sociale media en de pre-orders zullen naar verwachting binnenkort beginnen. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, en ze zullen zeker enthousiast zijn als het eindelijk uitkomt.

FAQ

 • Q: Wanneer komt Rihanna's nieuwe album 'R8' uit?
  A: Rihanna's nieuwe album 'R8' staat gepland voor 2015. De exacte datum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat het ergens in de herfst zal verschijnen.
 • Q: Wat komt er op de tracklist voor 'R8'?
  A: De tracklist voor 'R8' is nog niet vrijgegeven, maar de verwachting is dat het album enkele van Rihanna's grootste hits zal bevatten, evenals wat nieuw materiaal.
 • Q: Komen er samenwerkingen op 'R8'?
  A: Naar verwachting zal het album samenwerkingen bevatten met enkele van de grootste namen in de branche, waaronder Drake, Kanye West en meer.
 • Q: Wanneer beginnen pre-orders voor 'R8'?
  A: Pre-orders voor 'R8' zullen naar verwachting binnenkort beginnen. Fans die het album pre-orderen krijgen toegang tot exclusieve content, zoals bonustracks en beelden van achter de schermen.

Rihanna's albums

Album Datum van publicatie
Muziek van de zon 30 augustus 2005
Een meisje als ik 11 april 2006
Goede meid is slecht geworden 5 juni 2007
gewaardeerd R 23 november 2009
Luidruchtig 12 november 2010
Praat Dat Praat 18 november 2011
Onbeschaamd 19 november 2012
R8 Nader te bepalen

Rihanna's nieuwe album 'R8' staat gepland voor 2015 en fans kijken reikhalzend uit naar de release. Met de releasedatum, tracklist en samenwerkingen nog onbekend, zullen fans zeker enthousiast zijn wanneer het album eindelijk uitkomt. Voor meer informatie over het nieuwe album van Rihanna, check out RihannaNow.com , billboard. com , En mtv.com .

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Valerie' vertelt het verhaal van een vrouw die verliefd is op een man die haar gevoelens niet beantwoordt. Het lied is een pleidooi voor de man om ook van haar te houden, terwijl Winehouse zingt: 'Won't you come on over, stop met me belachelijk te maken'. Het refrein van het nummer is een pleidooi voor de man om 'Valerie, be true to me'.

Lees Verder
Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem's 'Not Afraid' is een lied over het overwinnen van angst en tegenspoed. Het nummer werd in 2010 uitgebracht als de eerste single van zijn zevende studioalbum, Recovery. Het nummer was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Billboard Hot 100 en werd de zesde nummer één single van Eminem in de Verenigde Staten. Het nummer werd ook genomineerd voor twee Grammy Awards, waaronder Best Rap Solo Performance en Best Rap Song.

Lees Verder