Hier is de volledige lijst met verborgen berichten uit 1989 van elk nummer van het album

Inhoud

Het album van Taylor Swift uit 1989 staat vol met verborgen boodschappen en geheime betekenissen. Van de songteksten tot de muziekvideo's, er zijn genoeg aanwijzingen te vinden. In dit artikel bekijken we de verborgen boodschappen in elk nummer van het album en wat Taylor Swift ons probeerde te vertellen.

Het albumlek van Taylor Swift uit 1989

Welkom in New York

Het openingsnummer van het album, 'Welcome to New York', is een ode aan de stad die nooit slaapt. Het nummer staat vol verwijzingen naar de stad, van het Empire State Building tot het Vrijheidsbeeld. Maar er zit ook een verborgen boodschap in de tekst. Taylor Swift zingt: 'Everybody here was someone else before', wat geïnterpreteerd zou kunnen worden als een herinnering dat iedereen een verleden heeft en dat we allemaal open moeten staan ​​voor nieuwe ervaringen.

Het album van Taylor Swift uit 1989 staat vol met verborgen boodschappen en paaseieren. Om je te helpen ze allemaal te ontdekken, is hier de volledige lijst met verborgen berichten uit 1989 van elk nummer van het album. Van de hitsingle 'Shake It Off' tot het oprechte 'Clean', elk nummer heeft iets speciaals te bieden. Dus neem een ​​kijkje en kijk wat je kunt vinden! En vergeet niet uit te checken kleine mix ondergoed En over troebel water songteksten voor meer verborgen berichten.Lege ruimte

Het tweede nummer op het album, 'Blank Space', is een knipoog naar Taylor Swift's reputatie als seriële dater. Het nummer staat vol met verwijzingen naar haar vroegere relaties, maar er zit ook een verborgen boodschap in de tekst. Taylor Swift zingt: 'Heb een lange lijst van ex-geliefden, ze zullen je vertellen dat ik krankzinnig ben', wat zou kunnen worden geïnterpreteerd als een waarschuwing aan potentiële vrijers dat ze niet iemand is die lichtvaardig moet worden opgevat.

Stijl

Het derde nummer op het album, 'Style', is een liefdeslied over een mysterieuze man. Het nummer zit vol verwijzingen naar de stijl en persoonlijkheid van de man, maar er zit ook een verborgen boodschap in de tekst. Taylor Swift zingt: 'You got that James Dean daydream look in your eye', wat geïnterpreteerd zou kunnen worden als een herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je niet te laten leiden door de mening van anderen.

Uit het bos

Het vierde nummer op het album, 'Out of the Woods', is een nummer over een tumultueuze relatie. Het nummer zit vol verwijzingen naar de ups en downs van de relatie, maar er zit ook een verborgen boodschap in de tekst. Taylor Swift zingt: 'The rest of the world was black and white, but we were in screaming colour', wat geïnterpreteerd zou kunnen worden als een herinnering om de schoonheid van het leven te waarderen, zelfs te midden van chaos.

Schud het af

Het vijfde nummer op het album, 'Shake It Off', is een volkslied over positief blijven ondanks tegenspoed. Het nummer staat vol met verwijzingen naar sterk blijven en je niet laten neerhalen door de haters, maar er zit ook een verborgen boodschap in de tekst. Taylor Swift zingt: 'I never miss a beat, I'm lightning on my feet', wat geïnterpreteerd zou kunnen worden als een herinnering om gefocust te blijven en nooit op te geven.

Slecht bloed

Het zesde nummer op het album, 'Bad Blood', is een nummer over een vete tussen twee mensen. Het nummer staat vol met verwijzingen naar de vijandigheid tussen de twee, maar er zit ook een verborgen boodschap in de tekst. Taylor Swift zingt: 'Band-aids don't fix bullet holes', wat geïnterpreteerd zou kunnen worden als een herinnering dat sommige wonden niet genezen kunnen worden met een simpele verontschuldiging.

Voltooiing

Het album van Taylor Swift uit 1989 staat vol met verborgen boodschappen en geheime betekenissen. Van de songteksten tot de muziekvideo's, er zijn genoeg aanwijzingen te vinden. In dit artikel hebben we gekeken naar de verborgen boodschappen in elk nummer van het album en wat Taylor Swift ons probeerde te vertellen. Of het nu een herinnering is om trouw te blijven aan jezelf of een waarschuwing voor potentiële vrijers, de verborgen berichten van Taylor Swift zullen ons zeker nog jaren bijblijven.

Ga naar voor meer informatie over het album van Taylor Swift uit 1989 en de verborgen berichten Dit artikel van Rolling Stone en Dit artikel van Billboard.

FAQ

  • Q: Wat is het album uit 1989 van Taylor Swift?
  • A: 1989 is het vijfde studioalbum van de Amerikaanse singer-songwriter Taylor Swift, uitgebracht op 27 oktober 2014.
  • Q: Wat zijn de verborgen boodschappen in het album van Taylor Swift uit 1989?
  • A: De verborgen berichten in het album van Taylor Swift uit 1989 variëren van herinneringen om trouw te blijven aan jezelf tot waarschuwingen aan potentiële vrijers.
  • Q: Wat is de betekenis achter het nummer 'Out of the Woods'?
  • A: Het nummer 'Out of the Woods' gaat over een tumultueuze relatie en de verborgen boodschap in de tekst is een herinnering om de schoonheid van het leven te waarderen, zelfs te midden van chaos.

Tafel

Liedje Verborgen bericht
Welkom in New York Iedereen hier was vroeger iemand anders
Lege ruimte Ik heb een lange lijst van ex-geliefden, ze zullen je vertellen dat ik gek ben
Stijl Je hebt die James Dean-dagdroomblik in je ogen
Uit het bos De rest van de wereld was zwart en wit, maar wij waren in schreeuwende kleur
Schud het af Ik mis nooit een beat, ik ben bliksemsnel
Slecht bloed Pleisters repareren geen kogelgaten
Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geïnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder