Harry Styles - Watermeloen Suiker: Stroom, Tekst & Betekenis

Inhoud

Ontdek de betekenis achter Harry Styles' hitsingle 'Watermelon Sugar' en leer meer over de songtekst, streaming en meer.

De hitsingle 'Watermelon Sugar' van Harry Styles is sinds de release in mei 2020 een favoriet bij fans. Het nummer is miljoenen keren gestreamd en is een wereldwijde sensatie geworden. In dit artikel onderzoeken we de betekenis achter het nummer, de songtekst, streaming en meer.

De nieuwe single 'Watermelon Sugar' van Harry Styles is een zomers, vrolijk nummer waar fans enthousiast van worden. Het nummer gaat over de geneugten van de zomer en de simpele geneugten van het leven. De teksten zitten vol met beelden en metaforen, waardoor het leuk en interessant is om naar te luisteren. Het nummer wordt vergeleken met 'I Don't Care' van Justin Bieber en 'Mind Is a Prison' van Alec Benjamin, die beide vergelijkbare thema's hebben. Fans hebben gespeculeerd over de betekenis achter het nummer en de tekst, en het wordt zeker een zomerhit. Bekijk de Justin Bieber Orange County deken en de Mijn eigen gevangenis Betekenis om de boodschap van het lied beter te begrijpen.

watermeloen suiker harry stijlen betekenis

Wat is de betekenis van 'watermeloensuiker'?

Het nummer gaat over de geneugten van de zomer en het gevoel verliefd te zijn. De titel 'Watermelon Sugar' is een metafoor voor de zoetheid van liefde. De teksten gaan over het gevoel verliefd te zijn en de geneugten van de zomer. Het refrein van het lied is:

'Ik wil het gewoon proeven, watermeloensuiker hoog/ik wil het gewoon proeven, op mijn tong voelen/ik wil het gewoon proeven, watermeloensuiker hoog/ik wil het gewoon proeven, op mijn tong voelen.'

Wat zijn de teksten van 'Watermelon Sugar'?

De volledige tekst van 'Watermelon Sugar' is als volgt:

'Ik weet niet waarom ik bang ben/Ik ben hier eerder geweest/Elk gevoel, elk woord/Ik ben hier eerder geweest/Maar ik wil het, ik wil het/Ik wil het, ik wil het/Ik wil het, ik wil het/Watermeloen suiker hoog/Ik wil het gewoon proeven, watermeloen suiker hoog/Ik wil het gewoon proeven, voel het op mijn tong/Ik wil het gewoon proeven, watermeloen suiker hoog/Ik wil gewoon proef het, voel het op mijn tong/Ik weet niet waarom ik bang ben/Ik ben hier eerder geweest/Elk gevoel, elk woord/Ik ben hier eerder geweest/Maar ik wil het, ik wil het/Ik wil het, ik wil het/Ik wil het, ik wil het/Watermeloen suiker hoog/Ik wil het gewoon proeven, watermeloen suiker hoog/Ik wil het gewoon proeven, voel het op mijn tong/Ik wil het gewoon proeven, watermeloensuiker hoog/Ik wil het gewoon proeven, voel het op mijn tong/Ik wil het gewoon proeven, watermeloensuiker hoog/Ik wil het gewoon proeven, voel het op mijn tong/Ik wil het gewoon proeven, watermeloensuiker high/ik wil het gewoon proeven, voel het op mijn tong/ik wil het gewoon proeven, watermeloensuiker high/ik wil gewoon proeven het, voel het op mijn tong.'

Waar kan ik 'Watermeloensuiker' streamen?

Je kunt 'Watermelon Sugar' streamen op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes en Amazon Music.

Wat is de muziekvideo voor 'Watermelon Sugar'?

De videoclip voor 'Watermelon Sugar' werd uitgebracht in juni 2020 en werd geregisseerd door Dave Meyers. De video toont Harry Styles en een groep vrienden die genieten van een zomerse dag op het strand. De video is meer dan 200 miljoen keer bekeken op YouTube.

Wat is de achtergrond van 'Watermeloensuiker'?

Het nummer is geschreven door Harry Styles, Kid Harpoon en Tyler Johnson. Het werd geproduceerd door Tyler Johnson en Kid Harpoon. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het tweede studioalbum van Harry Styles, Fine Line.

Conclusie

De hitsingle 'Watermelon Sugar' van Harry Styles is een wereldwijde sensatie geworden. Het nummer gaat over de geneugten van de zomer en het gevoel verliefd te zijn. De teksten gaan over het gevoel verliefd te zijn en de geneugten van de zomer. Je kunt het nummer streamen op alle grote streamingplatforms en de videoclip is meer dan 200 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer is geschreven door Harry Styles, Kid Harpoon en Tyler Johnson en werd geproduceerd door Tyler Johnson en Kid Harpoon.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis van 'Watermeloensuiker'?
    A: Het nummer gaat over de geneugten van de zomer en het gevoel verliefd te zijn. De titel 'Watermelon Sugar' is een metafoor voor de zoetheid van liefde.
  • Q: Waar kan ik 'Watermelon Sugar' streamen?
    A: Je kunt 'Watermelon Sugar' streamen op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube Music.
  • Q: Wat is de achtergrond van 'Watermeloen Suiker'?
    A: Het nummer is geschreven door Harry Styles, Kid Harpoon en Tyler Johnson. Het werd geproduceerd door Tyler Johnson en Kid Harpoon. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het tweede studioalbum van Harry Styles, Fine Line.

Bronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over de hitsingle 'Watermelon Sugar' van Harry Styles:

Tafel

Liedje Artiest Album
Watermeloen Suiker Harry Styles Dunne lijn
Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder