Harry Styles voert 'Lights Up' en 'Watermelon Sugar' Live uit op SNL

Inhoud

Harry Styles voert 'Lights Up' en 'Watermelon Sugar' uit op SNL Harry Styles zong twee van zijn hitsingles, 'Lights Up' en 'Watermelon Sugar' op Saturday Night Live. Lees verder om meer te weten te komen over het optreden en wat fans erover te zeggen hadden.

Op zaterdag 16 november betrad Harry Styles het podium van Saturday Night Live om twee van zijn hitsingles 'Lights Up' en 'Watermelon Sugar' uit te voeren. Het optreden was een enorm succes, met fans die Styles prezen om zijn energie en charisma. Lees verder om meer te weten te komen over het optreden en wat fans erover te zeggen hadden.

Harry Styles zong onlangs zijn nieuwe singles 'Lights Up' en 'Watermelon Sugar' live op Saturday Night Live. Het optreden was een enorm succes, met fans over de hele wereld die de zanger prezen om zijn geweldige zang en podiumpresentatie. Het optreden was een geweldige manier om de release van zijn aankomende album, Fine Line, af te trappen. Fans kijken nu al uit naar de release van het album en de kans om meer van Harry's muziek te horen. Ondertussen kunnen fans genieten van zijn nieuwe singles en de andere geweldige muziek die hij heeft uitgebracht, zoals 'I Feel Glorious' met Macklemore en Skylar Gray en 'Chaudhvin Ka Chand' met Zayn.

harry styles licht op watermeloen suiker live snl

Het optreden

Styles opende het optreden met 'Lights Up', de eerste single van zijn tweede studioalbum, Fine Line. Hij werd op het podium vergezeld door een groep dansers, die bijdroegen aan de energie van de voorstelling. Stijlen gingen vervolgens over in 'Watermelon Sugar', de tweede single van het album. Het optreden was een hit bij fans, die Styles prezen om zijn energie en charisma.

Reactie van fans

Fans gebruikten sociale media om hun enthousiasme over het optreden te uiten. Velen prezen Styles om zijn energie en podiumpresentatie, terwijl anderen commentaar gaven op de choreografie en de algehele productie van de voorstelling. Fans merkten ook op dat het optreden een geweldige manier was om het vakantieseizoen te beginnen.

De muziekvideo

Het optreden was een geweldige manier om de videoclip voor 'Watermelon Sugar', die eerder deze maand uitkwam, te promoten. De video toont Styles en een groep vrienden die genieten van een stranddag en wordt geprezen om zijn luchtige en leuke sfeer. De video is al meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube.

Het album

Het optreden was ook een geweldige manier om het tweede studioalbum van Styles, Fine Line, te promoten. Het album kwam uit in december 2019 en wordt geprezen om zijn mix van pop, rock en R&B. Het album is een enorm succes geworden, met fans die Styles prijzen voor zijn songwriting en productie.

Conclusie

Het optreden van Harry Styles op Saturday Night Live was een enorm succes, met fans die hem prezen om zijn energie en charisma. Het optreden was een geweldige manier om zijn nieuwe videoclip voor 'Watermelon Sugar' en zijn tweede studioalbum, Fine Line, te promoten. Fans kijken uit naar meer van Styles in de toekomst.

FAQ

  • Q: Welke nummers speelde Harry Styles op SNL?
    A: Harry Styles speelde twee van zijn hitsingles, 'Lights Up' en 'Watermelon Sugar', op Saturday Night Live.
  • Q: Wat was de reactie van fans?
    A: Fans gebruikten sociale media om hun enthousiasme over het optreden te uiten. Velen prezen Styles om zijn energie en podiumpresentatie, terwijl anderen commentaar gaven op de choreografie en de algehele productie van de voorstelling.
  • Q: Waar gaat de videoclip voor 'Watermelon Sugar' over?
    A: De videoclip voor 'Watermelon Sugar' toont Styles en een groep vrienden die genieten van een stranddag, en wordt geprezen om zijn luchtige en leuke sfeer.

Harry Styles discografie

Album Datum van publicatie
Dunne lijn 13 december 2019
Harry Styles 12 mei 2017

Het optreden van Harry Styles op Saturday Night Live was een enorm succes en fans kijken uit naar meer van de zanger in de toekomst. Ga naar voor meer informatie over Styles en zijn muziek zijn officiële website , zijn YouTube-kanaal , En zijn Instagram-pagina .

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder