Harry Styles schreef geen nummer over Taylor Swift

Inhoud

Er gaan al jaren geruchten dat Harry Styles een nummer over Taylor Swift heeft geschreven. Maar is er enige waarheid in deze geruchten? In dit artikel zullen we het bewijs onderzoeken en een diepgaande analyse van de situatie geven.

Onlangs is er gespeculeerd dat Harry Styles een lied over Taylor Swift heeft geschreven. Dit is echter niet waar. Harry Styles heeft geen nummer geschreven over Taylor Swift. In plaats daarvan heeft hij liedjes geschreven over andere onderwerpen, zoals verkoop geen songteksten . Taylor Swift, aan de andere kant, geniet van een Hawaiiaanse vakantie en pronkend met haar beruchte navel .De geruchten

De geruchten begonnen in 2012 toen Styles en Swift samen werden gespot in New York City. Fans speculeerden dat de twee aan het daten waren en dat Styles een nummer over Swift had geschreven. De geruchten werden verder aangewakkerd toen Styles in 2017 zijn debuut soloalbum uitbracht. Fans speculeerden dat het nummer 'Two Ghosts' over Swift ging.

Het bewijs

Het bewijs voor de geruchten is op zijn best indirect. Styles heeft nooit bevestigd dat het nummer over Swift gaat en heeft nooit publiekelijk over hun relatie gesproken. Bovendien is de tekst van het nummer vaag en kan deze op veel verschillende manieren worden geïnterpreteerd.

De analyse

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat Styles een nummer over Swift heeft geschreven. De twee hadden een korte relatie en het is onwaarschijnlijk dat Styles een nummer zou schrijven over iemand die hij nog maar kort kende. Bovendien heeft Styles nooit bevestigd dat het nummer over Swift gaat en heeft het nooit publiekelijk over hun relatie gesproken.

De conclusie

Op basis van het bewijsmateriaal en de analyse is het veilig om dat te concluderen. De geruchten zijn waarschijnlijk vals en moeten niet serieus worden genomen.

FAQ

  • Q: Heeft Harry Styles een nummer geschreven over Taylor Swift?
    A: Nee, de geruchten zijn waarschijnlijk vals en moeten niet serieus worden genomen.
  • Q: Welk bewijs is er voor de geruchten?
    A: Het bewijs is op zijn best indirect. Styles heeft nooit bevestigd dat het nummer over Swift gaat en heeft nooit publiekelijk over hun relatie gesproken.
  • Q: Is het waarschijnlijk dat Styles een nummer over Swift heeft geschreven?
    A: Het is hoogst onwaarschijnlijk dat Styles een nummer over Swift heeft geschreven. De twee hadden een korte relatie en het is onwaarschijnlijk dat Styles een nummer zou schrijven over iemand die hij nog maar kort kende.

Conclusie

Ten slotte,. De geruchten zijn waarschijnlijk vals en moeten niet serieus worden genomen. Het bewijs en de analyse suggereren dat de twee een korte relatie hadden en het is onwaarschijnlijk dat Styles een lied zou schrijven over iemand die hij nog maar kort kende.

Bronnen

Bron Koppeling
Rollende steen https://www.rollingstone.com/music/music-news/harry-styles-taylor-swift-two-ghosts-717072/
De beschermer https://www.theguardian.com/music/2017/may/12/harry-styles-taylor-swift-two-ghosts-review
BBC https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-41185090

Het is duidelijk dat. De geruchten zijn waarschijnlijk vals en moeten niet serieus worden genomen. Het bewijs en de analyse suggereren dat de twee een korte relatie hadden en het is onwaarschijnlijk dat Styles een lied zou schrijven over iemand die hij nog maar kort kende.

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake's 'Champagne Poetry' is een lied over zijn leven en carrière. Het nummer zit vol met verwijzingen naar zijn verleden en heden, en het is een weerspiegeling van zijn reis naar succes. Het nummer is een viering van zijn prestaties, en het is een herinnering aan het harde werk en de toewijding die nodig was om te komen waar hij nu is.

Lees Verder
Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

De teksten van 'Savage (Remix)' gaan over vrouwelijke empowerment en zelfvertrouwen. Het nummer begint met Beyonce die zingt: 'I'm a savage, classy, ​​boujee, ratchet / Sassy, ​​moody, nasty, always petty.' Deze regel gaat over het omarmen van alle aspecten van jezelf, zelfs die aspecten die de maatschappij misschien niet als 'acceptabel' beschouwt. Het lied gaat vervolgens over hoe vrouwen nooit bang moeten zijn om hun mening te uiten en voor zichzelf op te komen.

Lees Verder