Halsey kondigt 'Manic'-album aan: tracklijst, releasedatum, hoes en meer

Inhoud

Halsey heeft haar aankomende album 'Manic' aangekondigd met een tracklist, releasedatum, hoes en meer. Het album komt uit op 17 januari 2020 en zal 16 nummers bevatten. Halsey heeft ook de hoes voor het album uitgebracht, met een close-up van haar gezicht met een felblauwe achtergrond. Lees verder om alle details over het album te weten te komen en wat je kunt verwachten.

halsey manische albumrecensie

Tracklijst

De tracklist voor 'Manic' bevat 16 nummers, met als eerste single 'Without Me'. Andere nummers zijn 'Graveyard', 'Clementine', 'You Should Be Sad', 'Eindelijk // mooie vreemdeling', 'Suga's Interlude', 'More', 'Still Learning', 'Killing Boys', 'Sugar on the Rim ', 'Experiment on Me', '3am', 'Alanis' Interlude', 'Still Learning', '929' en 'Without Me (Stripped)'.

Halsey heeft haar aankomende album Manic aangekondigd, dat op 17 januari 2020 zal verschijnen. Het album zal 16 nummers bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Without Me' en 'Graveyard'. De albumhoes voor het album werd ook onthuld, met een close-up van Halsey's gezicht. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van Manic, wat zeker een spannende en emotionele reis zal worden. Ondertussen kunnen ze uitchecken De Hawaïaanse vakantie van Taylor Swift of De droevige ziel van Mike Posner om hun muziekfix te krijgen.

Datum van publicatie

Het album wordt uitgebracht op 17 januari 2020. Het zal te koop zijn op cd, vinyl en digitale formaten.

Omslagdesign

De albumhoes voor 'Manic' bevat een close-up van Halsey's gezicht met een felblauwe achtergrond. Het kunstwerk is ontworpen door kunstenaar Sam Spratt.

Promotie

Halsey promoot het album op haar sociale media-accounts en op haar website. Ze heeft ook een reeks teaservideo's voor het album uitgebracht, met fragmenten van de nummers.

Tour

Halsey heeft een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van 'Manic'. De tour gaat in februari 2020 van start in Europa en zal stops maken in Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Tickets voor de tour zijn nu verkrijgbaar.

Conclusie

Halsey's aankomende album 'Manic' zal op 17 januari 2020 uitkomen. Het album zal 16 nummers bevatten en de albumhoes is ontworpen door artiest Sam Spratt. Halsey heeft ook een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van het album, die in februari 2020 van start gaat. Ga voor meer informatie over het album en de tour naar Halsey's website en sociale media-accounts.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het album 'Manic' van Halsey uit?
    A: Het album komt uit op 17 januari 2020.
  • Q: Wat is de tracklist van 'Manic'?
    A: De tracklist voor 'Manic' bevat 16 nummers, met als eerste single 'Without Me'. Andere nummers zijn 'Graveyard', 'Clementine', 'You Should Be Sad', 'Eindelijk // mooie vreemdeling', 'Suga's Interlude', 'More', 'Still Learning', 'Killing Boys', 'Sugar on the Rim ', 'Experiment on Me', '3am', 'Alanis' Interlude', 'Still Learning', '929' en 'Without Me (Stripped)'.
  • Q: Is er een tour ter ondersteuning van 'Manic'?
    A: Ja, Halsey heeft een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van 'Manic'. De tour gaat in februari 2020 van start in Europa en zal stops maken in Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Bronnen

Bekijk voor meer informatie over Halsey's 'Manic'-album en tour de volgende bronnen:

Tafel

Spoor Lengte
Zonder mij 3:22
Begraafplaats 3:17
clementijn 3:45
Je zou verdrietig moeten zijn 3:25
Eindelijk // mooie vreemdeling 3:45
Suga's intermezzo 2:00
Meer 3:17
Nog steeds aan het leren 3:45
Jongens vermoorden 3:25
Suiker op de rand 2:00
Experimenteer op mij 3:17
3 uur 's nachts 3:45
Alanis' intermezzo 3:25
Nog steeds aan het leren 2:00
929 3:17
Zonder mij (gestript) 3:45
Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani. Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani.

Lees Verder
Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD en SUGA's samenwerking 'Girl Of My Dreams' is een oprecht lied over liefde en verlangen. De twee kunstenaars onderzoeken het idee van een perfecte liefde en de strijd om die te vinden. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van het postume album van Juice WRLD, Legends Never Die. Lees verder voor meer informatie over de tekst en de betekenis achter dit nummer.

Lees Verder