Halsey kondigt 'Manic'-album aan: tracklijst, releasedatum, hoes en meer

Inhoud

Halsey heeft haar aankomende album 'Manic' aangekondigd met een tracklist, releasedatum, hoes en meer. Het album komt uit op 17 januari 2020 en zal 16 nummers bevatten. Halsey heeft ook de hoes voor het album uitgebracht, met een close-up van haar gezicht met een felblauwe achtergrond. Lees verder om alle details over het album te weten te komen en wat je kunt verwachten.

halsey manische albumrecensie

Tracklijst

De tracklist voor 'Manic' bevat 16 nummers, met als eerste single 'Without Me'. Andere nummers zijn 'Graveyard', 'Clementine', 'You Should Be Sad', 'Eindelijk // mooie vreemdeling', 'Suga's Interlude', 'More', 'Still Learning', 'Killing Boys', 'Sugar on the Rim ', 'Experiment on Me', '3am', 'Alanis' Interlude', 'Still Learning', '929' en 'Without Me (Stripped)'.

Halsey heeft haar aankomende album Manic aangekondigd, dat op 17 januari 2020 zal verschijnen. Het album zal 16 nummers bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Without Me' en 'Graveyard'. De albumhoes voor het album werd ook onthuld, met een close-up van Halsey's gezicht. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van Manic, wat zeker een spannende en emotionele reis zal worden. Ondertussen kunnen ze uitchecken De Hawaïaanse vakantie van Taylor Swift of De droevige ziel van Mike Posner om hun muziekfix te krijgen.Datum van publicatie

Het album wordt uitgebracht op 17 januari 2020. Het zal te koop zijn op cd, vinyl en digitale formaten.

Omslagdesign

De albumhoes voor 'Manic' bevat een close-up van Halsey's gezicht met een felblauwe achtergrond. Het kunstwerk is ontworpen door kunstenaar Sam Spratt.

Promotie

Halsey promoot het album op haar sociale media-accounts en op haar website. Ze heeft ook een reeks teaservideo's voor het album uitgebracht, met fragmenten van de nummers.

Tour

Halsey heeft een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van 'Manic'. De tour gaat in februari 2020 van start in Europa en zal stops maken in Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Tickets voor de tour zijn nu verkrijgbaar.

Conclusie

Halsey's aankomende album 'Manic' zal op 17 januari 2020 uitkomen. Het album zal 16 nummers bevatten en de albumhoes is ontworpen door artiest Sam Spratt. Halsey heeft ook een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van het album, die in februari 2020 van start gaat. Ga voor meer informatie over het album en de tour naar Halsey's website en sociale media-accounts.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het album 'Manic' van Halsey uit?
    A: Het album komt uit op 17 januari 2020.
  • Q: Wat is de tracklist van 'Manic'?
    A: De tracklist voor 'Manic' bevat 16 nummers, met als eerste single 'Without Me'. Andere nummers zijn 'Graveyard', 'Clementine', 'You Should Be Sad', 'Eindelijk // mooie vreemdeling', 'Suga's Interlude', 'More', 'Still Learning', 'Killing Boys', 'Sugar on the Rim ', 'Experiment on Me', '3am', 'Alanis' Interlude', 'Still Learning', '929' en 'Without Me (Stripped)'.
  • Q: Is er een tour ter ondersteuning van 'Manic'?
    A: Ja, Halsey heeft een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van 'Manic'. De tour gaat in februari 2020 van start in Europa en zal stops maken in Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Bronnen

Bekijk voor meer informatie over Halsey's 'Manic'-album en tour de volgende bronnen:

Tafel

Spoor Lengte
Zonder mij 3:22
Begraafplaats 3:17
clementijn 3:45
Je zou verdrietig moeten zijn 3:25
Eindelijk // mooie vreemdeling 3:45
Suga's intermezzo 2:00
Meer 3:17
Nog steeds aan het leren 3:45
Jongens vermoorden 3:25
Suiker op de rand 2:00
Experimenteer op mij 3:17
3 uur 's nachts 3:45
Alanis' intermezzo 3:25
Nog steeds aan het leren 2:00
929 3:17
Zonder mij (gestript) 3:45
Halsey en Lauren Jauregui nemen het tegen elkaar op in 'Strangers'-video (Lyrics Review)

Halsey en Lauren Jauregui nemen het tegen elkaar op in 'Strangers'-video (Lyrics Review)

Het nummer gaat over twee mensen in een relatie van hetzelfde geslacht die moeite hebben om bij elkaar te blijven ondanks de obstakels waarmee ze worden geconfronteerd. De teksten onderzoeken het idee om 'vreemden' te zijn in een relatie, en hoe het moeilijk kan zijn om verbonden te blijven als de wereld tegen hen is. Het nummer gaat ook in op het idee om 'onzichtbaar' te zijn in een relatie, en hoe moeilijk het kan zijn om gezien en geaccepteerd te worden voor wie je bent.

Lees Verder
Drake – Chicago Freestyle Ft. Geef op | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Drake – Chicago Freestyle Ft. Geef op | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Het nummer begint met Drake die rapt over de strijd van het leven in de stad. Hij spreekt over het geweld, de armoede en het gebrek aan kansen. Hij spreekt ook over de veerkracht van de mensen, en hoe ze in staat zijn om het beste uit hun situatie te halen.

Lees Verder