Hailee Steinfeld vecht tegen Jimmy Fallon in Beat Battle

Inhoud

Hailee Steinfeld en Jimmy Fallon stonden tegenover elkaar in een epische beatbattle op The Tonight Show. De twee sterren namen het tegen elkaar op in een battle of the beats, waarbij Steinfeld de overwinning pakte. De strijd was vol gelach en een aantal indrukwekkende beatbox-vaardigheden van beide deelnemers. Lees verder om meer te weten te komen over de strijd en wie er gewonnen heeft.

hailee steinfeld beat battle jimmy fallon live

De strijd begint

De strijd begon toen Steinfeld en Fallon zichzelf en hun respectievelijke beatboxvaardigheden voorstelden. Steinfeld had vertrouwen in haar capaciteiten, terwijl Fallon wat aarzelend was. De twee begonnen toen hun strijd, waarbij Steinfeld de leiding nam. Ze was in staat om een ​​gestage beat aan te houden en gooide zelfs een aantal indrukwekkende vocale effecten in. Fallon kon het tempo bijhouden, maar kon Steinfelds vaardigheid niet evenaren.

Hailee Steinfeld vocht onlangs tegen Jimmy Fallon in een Beat Battle op The Tonight Show. De twee gingen het tegen elkaar op in een spel van muzikale impressies, waarbij Steinfeld het opnam tegen Rihanna en Fallon en Kanye West's 'No Child Left Behind'. geen kinderliedje en Halsey's 'Honey' songteksten met honing . Uiteindelijk kwam Steinfeld als overwinnaar tevoorschijn, waarmee ze bewees dat ze een kracht is om rekening mee te houden in de muziekwereld.

De strijd gaat door

De strijd ging door met beide concurrenten die beats en vocale effecten uitwisselden. Steinfeld kon een gestage beat aanhouden en gooide zelfs een aantal indrukwekkende vocale effecten in. Fallon kon het tempo bijhouden, maar kon Steinfelds vaardigheid niet evenaren. De strijd ging een paar minuten heen en weer, waarbij beide deelnemers hun beatbox-vaardigheden lieten zien.

De laatste ronde

De laatste ronde van de strijd was een confrontatie tussen Steinfeld en Fallon. Steinfeld kon een gestage beat aanhouden en gooide zelfs een aantal indrukwekkende vocale effecten in. Fallon kon het tempo bijhouden, maar kon Steinfelds vaardigheid niet evenaren. Uiteindelijk werd Steinfeld uitgeroepen tot winnaar van de strijd.

De nasleep

Na het gevecht omhelsden Steinfeld en Fallon elkaar en feliciteerden ze elkaar met hun indrukwekkende beatboxvaardigheden. Ook het publiek was onder de indruk van de strijd en gaf beide deelnemers een staande ovatie. Steinfeld werd uitgeroepen tot winnaar van de strijd en ontving een trofee.

Conclusie

Hailee Steinfeld en Jimmy Fallon stonden tegenover elkaar in een epische beatbattle op The Tonight Show. Steinfeld kon een gestage beat aanhouden en gooide zelfs een aantal indrukwekkende vocale effecten in. Fallon kon het tempo bijhouden, maar kon Steinfelds vaardigheid niet evenaren. Uiteindelijk werd Steinfeld uitgeroepen tot winnaar van de strijd en ontving hij een trofee. Het was een indrukwekkende strijd en een geweldige show van vaardigheid van beide deelnemers.

FAQ

  • Wie heeft de beatbattle gewonnen? Hailee Steinfeld won de beatbattle.
  • Waar vond de strijd plaats? De strijd vond plaats op The Tonight Show.
  • Wat heeft Steinfeld gewonnen? Steinfeld ontving een trofee voor het winnen van de strijd.

Tafel

Concurrent Vaardigheidsniveau
Hailee Steinfeld Hoog
Jimmy Fallon Medium

De strijd tussen Hailee Steinfeld en Jimmy Fallon was episch. Steinfeld kon een gestage beat aanhouden en gooide zelfs een aantal indrukwekkende vocale effecten in. Fallon kon het tempo bijhouden, maar kon Steinfelds vaardigheid niet evenaren. Uiteindelijk werd Steinfeld uitgeroepen tot winnaar van de strijd en ontving hij een trofee. Het was een indrukwekkende strijd en een geweldige show van vaardigheid van beide deelnemers.

Voor meer informatie over de strijd tussen Hailee Steinfeld en Jimmy Fallon, bekijk dit artikel van ET Online . Je kan ook bekijk de strijd op YouTube .

One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

Het album zal in totaal 14 nummers bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Steal My Girl' en 'Night Changes'. Andere nummers op het album zijn 'Ready to Run', 'Where Do Broken Hearts Go' en 'No Control'. Het album bevat ook samenwerkingen met Ed Sheeran, Pharrell Williams en John Legend.

Lees Verder
Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

De Kids Choice Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die live wordt uitgezonden op Nickelodeon. Het is een van de meest populaire prijsuitreikingen voor kinderen en jonge volwassenen en er wordt op gestemd door de kijkers. De prijzen worden uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder muziek, films, televisie, sport en meer.

Lees Verder