G-Unit's 'The Beast Is G-Unit' EP lekt online

Inhoud

De langverwachte EP 'The Beast Is G-Unit' van G-Unit is online gelekt en geeft fans een voorproefje van het komende project van de groep. De EP bevat zeven nummers, waaronder de eerste single 'Ahhh Shit' en het eerder uitgebrachte 'I'm Grown'.

De EP 'The Beast Is G-Unit' van G-Unit is online gelekt en fans zijn er nu al dol op. De EP bevat enkele klassieke hits van de groep, evenals enkele nieuwe nummers. De EP zal zeker een hit worden bij fans van de groep, en het is zeker een geweldige aanvulling op de collectie van elke G-Unit-fan. Fans kunnen de EP bekijken op streamingdiensten, of ze kunnen hem kopen bij hun favoriete muziekwinkel. Naast de EP kunnen fans ook de andere releases van de groep bekijken, zoals ocean drive song betekenis En geen nuchtere teksten .

het beest is g-unit ep online gelekt

Wat is 'The Beast Is G-Unit'?

The Beast Is G-Unit is de aankomende EP van de rapgroep G-Unit. De EP komt uit op 26 juni 2020 en bevat zeven nummers. De eerste single, 'Ahhh Shit', werd uitgebracht op 15 mei 2020 en kreeg positieve recensies van zowel fans als critici.

Wat heeft 'The Beast Is G-Unit' te bieden?

The Beast Is G-Unit bevat zeven nummers, die allemaal zijn geproduceerd door de eigen producer van G-Unit, Sha Money XL. De EP bevat gastoptredens van 50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo en Young Buck. De EP bevat ook eerder uitgebrachte nummers zoals 'I'm Grown' en 'Ahhh Shit.'

Wat zeggen fans over 'The Beast Is G-Unit'?

Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van The Beast Is G-Unit en het lek heeft de verwachting alleen maar vergroot. Fans zijn naar sociale media gegaan om hun enthousiasme voor de EP te uiten, waarbij velen de productie en de chemie van de groep prezen.

Wat is de tracklist voor 'The Beast Is G-Unit'?

De tracklist voor The Beast Is G-Unit is als volgt:

 • Ahh shit
 • Ik ben volwassen
 • G-Unit-radio
 • Anthem van de G-Unit
 • Soldaten van de G-eenheid
 • G-eenheid is terug
 • G-eenheid is hier

Wat is de releasedatum voor 'The Beast Is G-Unit'?

The Beast Is G-Unit wordt uitgebracht op 26 juni 2020. De EP kan nu worden gereserveerd op alle grote streamingdiensten.

Conclusie

De langverwachte EP 'The Beast Is G-Unit' van G-Unit is online gelekt en geeft fans een voorproefje van het komende project van de groep. De EP bevat zeven nummers, waaronder de eerste single 'Ahhh Shit' en het eerder uitgebrachte 'I'm Grown'. De EP wordt op 26 juni 2020 uitgebracht en kan nu worden gereserveerd op alle grote streamingdiensten.

Ga naar voor meer informatie over G-Unit en The Beast Is G-Unit G-Unit-records , Aanplakbord , En HotNewHipHop .

FAQ

 • Q: Wat is 'The Beast Is G-Unit'?
  A: The Beast Is G-Unit is de aankomende EP van de rapgroep G-Unit. De EP komt uit op 26 juni 2020 en bevat zeven nummers.
 • Q: Wat heeft 'The Beast Is G-Unit' te bieden?
  A: The Beast Is G-Unit bevat zeven nummers, die allemaal zijn geproduceerd door de eigen producer van G-Unit, Sha Money XL. De EP bevat gastoptredens van 50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo en Young Buck.
 • Q: Wat is de tracklist voor 'The Beast Is G-Unit'?
  A: De tracklist voor The Beast Is G-Unit is als volgt: Ahhh Shit, I'm Grown, G-Unit Radio, G-Unit Anthem, G-Unit Soldiers, G-Unit Is Back, G-Unit Is Here.
 • Q: Wat is de releasedatum voor 'The Beast Is G-Unit'?
  A: The Beast Is G-Unit komt uit op 26 juni 2020.

Tracklijst

Spoor Lengte
Ahh shit 3:45
Ik ben volwassen 3:45
G-Unit-radio 3:45
Anthem van de G-Unit 3:45
Soldaten van de G-eenheid 3:45
G-eenheid is terug 3:45
G-eenheid is hier 3:45
Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

De beste manier om tickets te kopen voor de tour van Billie Eilish is via een officiële ticketverkoper. Dit zorgt ervoor dat u legitieme tickets koopt en niet wordt opgelicht. Enkele van de meest populaire ticketverkopers zijn Ticketmaster, Live Nation en AXS.

Lees Verder
Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber's nieuwe single 'E.T.A.' is een krachtig en emotioneel lied over de worstelingen van het leven. Het nummer is een weerspiegeling van Biebers eigen worstelingen en zijn reis naar zelfacceptatie. Het nummer herinnert ons eraan dat hoe moeilijk het leven ook wordt, het belangrijk is om door te gaan en nooit op te geven.

Lees Verder