Green Day - Too Dumb To Die: songtekstenoverzicht en betekenis

Inhoud

Groene dagen Te dom om te sterven is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en je door niemand naar beneden laten halen. Het nummer is een oproep tot wapens voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat ze er niet bij horen of worden tegengehouden door de samenleving. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied.

groene dag te dom om te sterven nieuwe song downloaden

Inhoud

 • Invoering
 • Vers 1
 • Refrein
 • Vers 2
 • Brug
 • Ander
 • Conclusie
 • FAQ

Invoering

Groene dagen Te dom om te sterven is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en je door niemand naar beneden laten halen. Het nummer is een oproep tot wapens voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat ze er niet bij horen of worden tegengehouden door de samenleving. De teksten zijn vol energie en uitdagend, en het nummer zal zeker een hit worden bij fans van de band.

Green Day's 'Too Dumb To Die' is een krachtig en tot nadenken stemmend nummer dat spreekt over de huidige toestand van de wereld. De teksten zijn een oproep tot actie en sporen luisteraars aan om stelling te nemen tegen het onrecht in de wereld. Het lied herinnert ons eraan dat we allemaal te dom zijn om te sterven zonder een verschil te maken. Het nummer is een goed voorbeeld van hoe muziek kan worden gebruikt om een ​​boodschap van hoop en verandering te verspreiden. De teksten herinneren ons eraan dat we allemaal de kracht hebben om een ​​verschil te maken, hoe klein ook. Het nummer is een geweldige herinnering om nooit op te geven en te blijven vechten voor het goede. lijk echtgenoot mgk song , ellie goulding oscars .

Vers 1

Het eerste vers van Te dom om te sterven draait om voor jezelf opkomen en je door niemand naar beneden laten halen. De teksten vertellen hoe de hoofdrolspeler 'te dom is om te sterven' en dat ze nooit zullen opgeven. De teksten vertellen ook dat de hoofdrolspeler 'te jong is om erom te geven' en dat ze door niemand zullen worden tegengehouden.

Refrein

Het koor van Te dom om te sterven is een krachtige oproep tot wapens voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat ze er niet bij horen of worden tegengehouden door de samenleving. De teksten vertellen hoe de hoofdrolspeler 'te dom is om te sterven' en dat ze nooit zullen opgeven. Het refrein vertelt ook dat de hoofdrolspeler 'te jong is om erom te geven' en dat ze door niemand zullen worden tegengehouden.

Vers 2

Het tweede couplet van Te dom om te sterven draait om voor jezelf opkomen en je door niemand naar beneden laten halen. De teksten vertellen hoe de hoofdrolspeler 'te dom is om te sterven' en dat ze nooit zullen opgeven. De teksten vertellen ook dat de hoofdrolspeler 'te jong is om erom te geven' en dat ze door niemand zullen worden tegengehouden.

Brug

De brug van Te dom om te sterven is een krachtige oproep tot wapens voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat ze er niet bij horen of worden tegengehouden door de samenleving. De teksten vertellen hoe de hoofdrolspeler 'te dom is om te sterven' en dat ze nooit zullen opgeven. De brug vertelt ook dat de hoofdrolspeler 'te jong is om erom te geven' en dat ze door niemand zullen worden tegengehouden.

Ander

De andere van Te dom om te sterven is een krachtige oproep tot wapens voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat ze er niet bij horen of worden tegengehouden door de samenleving. De teksten vertellen hoe de hoofdrolspeler 'te dom is om te sterven' en dat ze nooit zullen opgeven. De outro vertelt ook dat de hoofdrolspeler 'te jong is om erom te geven' en dat ze door niemand zullen worden tegengehouden.

Conclusie

Groene dagen Te dom om te sterven is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en je door niemand naar beneden laten halen. Het nummer is een oproep tot wapens voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat ze er niet bij horen of worden tegengehouden door de samenleving. De teksten zijn vol energie en uitdagend, en het nummer zal zeker een hit worden bij fans van de band.

FAQ

 • Q: Wat is de betekenis van Too Dumb To Die van Green Day?
  A: Het nummer is een oproep tot wapens voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat ze er niet bij horen of worden tegengehouden door de samenleving. De teksten vertellen hoe de hoofdrolspeler 'te dom is om te sterven' en dat ze nooit zullen opgeven.
 • Q: Wie schreef Too Dumb To Die?
  A: Het nummer is geschreven door Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt en Tré Cool van Green Day.
 • Q: Wat is het genre van Too Dumb To Die?
  A: Het nummer is een punkrock anthem.

Voor meer informatie over Green Day's Te dom om te sterven , uitchecken Rolling Stones review En De songteksten van Genius .

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

De tekst van 'Tear Drops On My Guitar' vertelt het verhaal van een jong meisje dat verliefd is op een jongen die niet ook van haar houdt. Het nummer is geschreven vanuit het perspectief van het meisje en ze drukt haar verdriet en liefdesverdriet uit over de situatie. Hier zijn de songteksten:

Lees Verder
Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy is een Britse grime-artiest die is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rappers in het VK. Zijn debuutalbum Gang Signs & Prayer kwam uit in 2017 en was een enorm succes en bereikte nummer één in de UK Albums Chart. Het album kreeg lovende kritieken en won de Mercury Prize 2018. 'Lessons' is een track van het album en is een reflectie op de lessen die hij in het leven heeft geleerd en hoe deze hem hebben gevormd.

Lees Verder