Grappigste parodieën op 'This Is America' ​​van Childish Gambino

Inhoud

Grappigste parodieën op 'This Is America' van Childish Gambino Bekijk de grappigste parodieën op de hit 'This Is America' van Childish Gambino. We hebben de beste parodieën op internet verzameld, zodat je ze allemaal op één plek kunt bekijken.

De hit 'This Is America' van Childish Gambino is sinds de release in 2018 ontelbare keren geparodieerd. Van grappige video's tot hilarische sketches, deze parodieën zijn niet meer weg te denken uit het internet. We hebben de grappigste parodieën op 'This Is America' op internet verzameld, zodat je ze allemaal op één plek kunt bekijken.

dit is amerika parodie kinderachtige gambino

De beste parodieën op 'This Is America'

De originele 'This Is America'-video was een krachtig statement over de staat van de natie, en de parodieën die volgden waren net zo tot nadenken stemmend. Hier zijn enkele van de beste parodieën op 'This Is America' die je online kunt vinden:

Het 'This Is America' ​​van Childish Gambino is een van de meest iconische nummers van het jaar geworden. Het heeft vele parodieën geïnspireerd, waarvan sommige hilarisch zijn. Van de parodie 'This Is Canada' tot de parodie 'This Is the DMV', er zijn genoeg grappige versies van het nummer. Deze parodieën zijn zo populair geworden dat ze zelfs in talkshows op de late avond te zien zijn. Als je op zoek bent naar een goede lach, bekijk dan enkele van de grappigste parodieën op 'This Is America' ​​van Childish Gambino. Je kunt ook kijken op de druppel betekenis in rap En roos verdwenen solo-release voor meer muziekgerelateerde inhoud.1. 'Dit is Canada' door The Beaverton

De parodie van The Beaverton op 'This Is America' is een hilarische kijk op de Canadese cultuur. De video bevat een cast van Canadese stereotypen, van een Mountie tot een hockeyspeler, en je zult er zeker om lachen. De video gaat ook in op enkele van de problemen waarmee Canada wordt geconfronteerd, zoals de opioïdencrisis en het gebrek aan betaalbare huisvesting.

2. “Dit is Nederland” door DutchReview

De parodie van DutchReview op 'This Is America' is een luchtige kijk op de Nederlandse cultuur. De video bevat een cast van Nederlandse stereotypen, van een windmolen tot een tulp, en het zal je zeker aan het lachen maken. De video gaat ook in op enkele van de problemen waarmee Nederland wordt geconfronteerd, zoals de vluchtelingencrisis en de opkomst van het populisme.

3. 'Dit is Australië' door The Betoota Advocate

De parodie van de Betoota Advocate op 'This Is America' is een ironische kijk op de Australische cultuur. De video bevat een cast van Australische stereotypen, van een kangoeroe tot een surfer, en je zult er zeker om grinniken. De video gaat ook in op enkele van de problemen waarmee Australië wordt geconfronteerd, zoals de droogte en de opkomst van racisme.

4. 'Dit is het VK' van The Poke

The Poke's parodie op 'This Is America' is een satirische kijk op de Britse cultuur. De video bevat een cast van Britse stereotypen, van een bobby tot een fish and chips-winkel, en het zal je zeker aan het lachen maken. De video gaat ook in op enkele van de problemen waarmee het VK wordt geconfronteerd, zoals Brexit en de opkomst van ongelijkheid.

5. 'Dit is Japan' door The Japan Times

De parodie van de Japan Times op 'This Is America' is een grillige kijk op de Japanse cultuur. De video bevat een cast van Japanse stereotypen, van een geisha tot een sumoworstelaar, en het zal je zeker aan het lachen maken. De video gaat ook in op enkele van de problemen waarmee Japan wordt geconfronteerd, zoals de vergrijzing van de bevolking en de opkomst van nationalisme.

6. 'Dit is India' van The Quint

De Quint's parodie op 'This Is America' is een humoristische kijk op de Indiase cultuur. De video bevat een cast van Indiase stereotypen, van een slangenbezweerder tot een Bollywood-danseres, en het zal je zeker aan het lachen maken. De video gaat ook in op enkele van de problemen waarmee India wordt geconfronteerd, zoals armoede en de opkomst van religieuze intolerantie.

Conclusie

Childish Gambino's 'This Is America' heeft sinds de release in 2018 talloze parodieën geïnspireerd. Van grappige video's tot hilarische sketches, deze parodieën zijn niet meer weg te denken uit het internet. We hebben de grappigste parodieën op 'This Is America' op internet verzameld, zodat je ze allemaal op één plek kunt bekijken.

Voor meer informatie over de parodieën op 'This Is America', check out De beschermer En Rollende steen .

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'This Is America'?
    A: Het nummer 'This Is America' is geschreven door Donald Glover, ook wel bekend als Childish Gambino.
  • Q: Wat is de boodschap van 'This Is America'?
    A: De boodschap van 'This Is America' is het belichten van de problemen waarmee de Verenigde Staten worden geconfronteerd, zoals racisme, wapengeweld en ongelijkheid.
  • Q: Wat zijn enkele van de grappigste parodieën op 'This Is America'?
    A: Enkele van de grappigste parodieën op 'This Is America' zijn 'This Is Canada' van The Beaverton, 'This Is the Netherlands' van DutchReview, 'This Is Australia' van The Betoota Advocate, 'This Is the UK' van The Poke, 'This Is Japan' van The Japan Times en 'This Is India' van The Quint.

Parodieën op 'This Is America' per land

Land Parodie
Canada Dit is Canada door The Beverton
Nederland Dit is Nederland door DutchReview
Australië Dit is Australië door The Betoota Advocate
VK Dit is het VK door The Poke
Japan Dit is Japan door The Japan Times
Indië Dit is India door De Kwint
Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylans 'Knockin' On Heaven's Door' is een van de meest iconische nummers aller tijden. Het nummer, geschreven in 1973, is gecoverd door talloze artiesten en is een tijdloze klassieker geworden. Maar wat is de diepere betekenis achter de teksten? Lees verder om erachter te komen.

Lees Verder
Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

De teksten van Deck the Halls zijn eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. Het nummer bestaat uit twee coupletten en een refrein. Het eerste couplet gaat over het versieren van het huis voor de kerstperiode. Het tweede couplet gaat over het vieren van de vreugde van het seizoen met vrienden en familie. Het refrein is een oproep om te zingen en je te verheugen in de geest van het seizoen.

Lees Verder