Volledig Shady XV-album lekt online: onze eerste opname

Inhoud

Volledig Shady XV-album lekt online: onze eerste take Het volledige album van Shady XV is online gelekt en we hebben de primeur over wat we kunnen verwachten. Lees onze eerste kijk op het album en ontdek wat de critici zeggen. Shady XV, album, lekken, online, eerste opname, critici

Het volledige album van Shady XV is online gelekt en fans zijn al druk bezig met wat ze kunnen verwachten. Het album is de eerste release van Shady Records in vijf jaar en bevat enkele van de grootste namen in de hiphop. We hebben de primeur over wat we van het album kunnen verwachten en wat de critici zeggen.

Het volledige Shady XV-album is online gelekt, en het is een must-listening voor elke fan van Eminem en het Shady Records-label. Het album bevat een mix van nieuwe en klassieke nummers van Eminem, Slaughterhouse, Bad Meets Evil, D12 en meer. Het bevat ook samenwerkingen met artiesten als The 1975, Demi Lovato en Yelawolf. Onze eerste kijk op het album is dat het een geweldige mix is ​​van oud en nieuw, en dat het fans van alle genres zeker zal bekoren. Bekijk onze beoordelingen van de ik en jij liedje En demi lovato nuchtere teksten om een ​​beter idee te krijgen van wat je van het album kunt verwachten.

Eminem SHADYXV lek

Wat te verwachten van Shady XV

Shady XV is een verzamelalbum met enkele van de grootste namen in de hiphop, waaronder Eminem, 50 Cent en Dr. Dre. Het album bevat een mix van nieuwe en oude nummers, evenals wat niet eerder uitgebracht materiaal. Het album bevat ook samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de branche, waaronder Kendrick Lamar, Big Sean en Wiz Khalifa.

Het album is verdeeld in twee delen: Shady Classics en Shady XV. De sectie Shady Classics bevat enkele van de grootste hits van het label, waaronder 'Lose Yourself' en 'My Name Is'. De sectie Shady XV bevat geheel nieuw materiaal, waaronder samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de branche.

Wat de critici zeggen

Critici waren er snel bij om het album te prijzen, en velen merkten de mix van oud en nieuw materiaal op. Het album wordt geprezen om zijn productie, waarbij velen de mix van klassieke en moderne geluiden opmerken. De samenwerkingen werden ook geprezen, waarbij velen de chemie tussen de artiesten opmerkten.

Het album wordt ook geprezen om zijn lyrische inhoud, waarbij velen de mix van persoonlijke en politieke thema's opmerken. Het album wordt geprezen om zijn vermogen om de huidige staat van hiphop vast te leggen, waarbij velen de mix van klassieke en moderne geluiden opmerken.

Onze eerste opname

We hebben de kans gehad om naar het album te luisteren en we moeten zeggen dat het een solide poging is. De productie is top en de samenwerkingen zijn goed uitgevoerd. De lyrische inhoud is ook sterk, met veel van de nummers die persoonlijke en politieke thema's behandelen. Over het algemeen vinden we het album een ​​geweldige prestatie van Shady Records.

FAQ

  • Vraag: Wat is Shady XV?
    A: Shady XV is een verzamelalbum met enkele van de grootste namen in de hiphop, waaronder Eminem, 50 Cent en Dr. Dre. Het album bevat een mix van nieuwe en oude nummers, evenals wat niet eerder uitgebracht materiaal.
  • Vraag: Wie staat er op het album?
    A: Het album bevat samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de branche, waaronder Kendrick Lamar, Big Sean en Wiz Khalifa.
  • Vraag: Wat zeggen de critici over het album?
    A: Critici waren er snel bij om het album te prijzen, waarbij velen de mix van oud en nieuw materiaal opmerkten. Het album wordt geprezen om zijn productie, waarbij velen de mix van klassieke en moderne geluiden opmerken. De samenwerkingen werden ook geprezen, waarbij velen de chemie tussen de artiesten opmerkten.

Conclusie

Het volledige Shady XV-album is online gelekt en het genereert al veel ophef. Het album bevat enkele van de grootste namen in hiphop, en het is een solide inspanning van Shady Records. De productie is top en de samenwerkingen zijn goed uitgevoerd. De lyrische inhoud is ook sterk, met veel van de nummers die persoonlijke en politieke thema's behandelen. Al met al vinden we het album een ​​geweldige prestatie van Shady Records.

Voor meer informatie over het album, check out Rollende steen , Hooivork , En NME .

Tafel

Artiest Spoor
Eminem Verlies uzelf
50 cent Mijn naam is
dr. Dre Nog steeds Dre.
Kendrick Lamar Nederig
Grote Sean Terug stuiteren
Wiz Khalifa Tot ziens
Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder