French Montana debuteert 'Fire It Out'-muziekvideo met Kanye en Nas

Inhoud

French Montana heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn nieuwe single 'Figure It Out' met Kanye West en Nas. De video is geregisseerd door Eif Rivera en toont de drie rappers in verschillende omgevingen, van een weelderig landhuis tot een woestijnlandschap. De video bevat ook cameo's van de broer van French Montana, Zack, en zijn zoon Kruz.

De samenwerking

De samenwerking tussen French Montana, Kanye West en Nas laat lang op zich wachten. De drie plagen de samenwerking al maanden en de verwachting is toegenomen. Het nummer is een klassiek hiphopnummer, waarbij elke artiest zijn eigen unieke stijl aan tafel brengt. De melodische flow van French Montana wordt aangevuld met de keiharde bars van Kanye West en de kenmerkende verhalen van Nas.

French Montana heeft zojuist de videoclip uitgebracht voor zijn nieuwe single 'Figure It Out' met Kanye West en Nas. De video, die werd geregisseerd door Eif Rivera, toont de drie rappers in verschillende omgevingen, van een weelderig landhuis tot een woestijnlandschap. De video bevat ook cameo's van Diddy, de broer van French, Zack, en de zoon van French, Kruz. Het nummer is een klassieke hiphop-knaller, waarbij Kanye en Nas verzen uitwisselen op een keiharde beat. De video is een geweldige manier om de zomer in te luiden en zal zeker een hit worden bij fans van alle drie de artiesten. Als je op zoek bent naar meer geweldige muziekvideo's, bekijk dan Jennifer Lopez's 'Feel the Light' van de thuissoundtrack 2015 of het 'liefdesverhaal' van Taylor Swift liefdesverhaal taylor songteksten .

De muziekvideo

De videoclip voor 'Figure It Out' is een visueel feest. Geregisseerd door Eif Rivera, toont de video de drie rappers in verschillende omgevingen, van een weelderig landhuis tot een woestijnlandschap. De video bevat ook cameo's van de broer van French Montana, Zack, en zijn zoon Kruz. De video is een perfecte aanvulling op het nummer en het zal zeker een hit worden bij fans.

De receptie

De samenwerking tussen French Montana, Kanye West en Nas is alom geprezen. Fans hebben het nummer geprezen om zijn klassieke hiphopgeluid en de video om zijn verbluffende beelden. Het nummer zal zeker een hit worden bij fans, en het zal zeker nog jaren een hoofdbestanddeel van hiphop zijn.

De toekomst

De samenwerking tussen French Montana, Kanye West en Nas zal zeker een hit worden bij fans. De drie hebben in de toekomst meer samenwerkingen geplaagd en fans kijken reikhalzend uit naar de toekomst. Het wordt ongetwijfeld een spannende tijd voor hiphop.

FAQ

  • Q: Wie werkte mee aan het nummer 'Figuur het uit'?
    A: Het nummer 'Figure It Out' was een samenwerking tussen French Montana, Kanye West en Nas.
  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Figure It Out'?
    A: De videoclip voor 'Figure It Out' werd geregisseerd door Eif Rivera.
  • Q: Hoe is de ontvangst van de samenwerking?
    A: De samenwerking tussen French Montana, Kanye West en Nas is alom geprezen.

De kredieten

Naam Rol
Frans Montana Artiest
Kanye West Artiest
In de Artiest
Eiff Rivera Regisseur

French Montana heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn nieuwe single 'Figure It Out' met Kanye West en Nas. De samenwerking tussen de drie is met veel bijval ontvangen en de video zal zeker een hit worden bij fans. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor French Montana, Kanye West en Nas, en fans kijken reikhalzend uit naar de toekomst.

Kijk voor meer informatie over de samenwerking tussen French Montana, Kanye West en Nas Rollende steen , Hete nieuwe hiphop , En Complex .

De samenwerking tussen French Montana, Kanye West en Nas zal zeker een hit worden bij fans. Het nummer is een klassiek hiphopnummer en de video is een visueel feest. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de drie en fans kijken reikhalzend uit naar de toekomst.

Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

'Slide' is een nummer van Calvin Harris, Frank Ocean en Migos. Het werd uitgebracht in 2017 en werd al snel een hit. Het nummer is een mix van hiphop en elektronische muziek, met een pakkende beat en een vloeiende flow. De tekst van het nummer gaat over het leven ten volle leven en genieten van het moment.

Lees Verder
Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

De muziekvideo 'Zero' werd uitgebracht in 2018 en werd geregisseerd door Mark Pellington. De video volgt het verhaal van een jong meisje dat worstelt met haar identiteit en haar plek in de wereld probeert te vinden. Ze wordt meegenomen op een reis door een post-apocalyptische wereld, waar ze verschillende personages ontmoet die haar helpen haar ware zelf te vinden.

Lees Verder