Flo Rida's aankomende EP 'My House' - Alles wat je moet weten

Flo Rida zal op 7 april zijn aankomende EP 'My House' uitbrengen. De EP bevat vijf nieuwe nummers, waaronder de hitsingle 'My House', die al meer dan 10 miljoen keer is gestreamd. De EP bevat ook samenwerkingen met Pitbull, Sage the Gemini en Jason Derulo. Fans van de muziek van Flo Rida zullen zeker genieten van deze nieuwe EP, want het belooft een spannende mix te worden van hiphop, pop en dance. Fans kunnen ook uitkijken naar de videoclip voor 'My House', die binnenkort wordt uitgebracht. Voor wie op zoek is naar meer muziek om van te genieten, bekijk de 'Feel the Light'-muziekvideo van Jennifer Lopez uit de film Home, of Harry Styles' 'Watermelon Sugar' met de betekenis van stream en songtekst.

Inhoud

Flo Rida's aankomende EP 'My House' - Alles wat je moet weten Flo Rida zal binnenkort zijn aankomende EP 'My House' uitbrengen. Lees alles over de EP, de releasedatum, tracklist en meer. Flo Rida is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter die al meer dan tien jaar actief is in de muziekindustrie. Hij is vooral bekend van zijn hitsingles 'Low', 'Right Round' en 'My House'. Nu staat Flo Rida op het punt om binnenkort zijn aankomende EP 'My House' uit te brengen. Lees verder om alle details over de EP te weten te komen.

Datum van publicatie

Flo Rida's aankomende EP 'My House' staat gepland voor release op 15 april 2021. De EP wordt uitgebracht via Atlantic Records en zal beschikbaar zijn op alle grote streamingplatforms.

Tracklijst

De tracklist voor Flo Rida's aankomende EP 'My House' is als volgt:
 • Mijn huis
 • GDFR
 • Wilden
 • Ik huil
 • Fluit
 • Goed gevoel

Samenwerkingen

Flo Rida's aankomende EP 'My House' bevat samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. De EP bevat samenwerkingen met Pitbull, Chris Brown en T-Pain.

Promotie

Flo Rida heeft zijn aankomende EP 'My House' gepromoot via verschillende socialemediaplatforms. Hij heeft verschillende teaservideo's uitgebracht en is actief bezig geweest met zijn fans op sociale media.

Alleenstaanden

Flo Rida heeft twee singles uitgebracht van zijn aankomende EP 'My House'. De eerste single, 'My House', werd uitgebracht op 15 maart 2021. De tweede single, 'G.D.F.R.', werd uitgebracht op 5 april 2021.

Kritische ontvangst

Flo Rida's aankomende EP 'My House' kreeg positieve recensies van critici. De EP wordt geprezen om zijn pakkende hooks en vrolijke productie.

Conclusie

Flo Rida's aankomende EP 'My House' staat gepland voor release op 15 april 2021. De EP bevat samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie en kreeg positieve recensies van critici. Zorg ervoor dat je Flo Rida's aankomende EP 'My House' bekijkt wanneer deze wordt uitgebracht. Voor meer informatie over Flo Rida's aankomende EP 'My House', check out Rollende steen En Aanplakbord .

FAQ

V: Wanneer komt Flo Rida's aankomende EP 'My House' uit? A: De aankomende EP 'My House' van Flo Rida komt uit op 15 april 2021. V: Wie zijn de artiesten op Flo Rida's aankomende EP 'My House'? A: Flo Rida's aankomende EP 'My House' bevat samenwerkingen met Pitbull, Chris Brown en T-Pain. V: Wat is de tracklist voor Flo Rida's aankomende EP 'My House'? A: De tracklist voor Flo Rida's aankomende EP 'My House' is als volgt:
 • Mijn huis
 • GDFR
 • Wilden
 • Ik huil
 • Fluit
 • Goed gevoel
V: Hoe heeft Flo Rida zijn aankomende EP 'My House' gepromoot? A: Flo Rida heeft zijn aankomende EP 'My House' gepromoot via verschillende socialemediaplatforms. Hij heeft verschillende teaservideo's uitgebracht en is actief bezig geweest met zijn fans op sociale media.

Tafel

Titel Datum van publicatie Samenwerkingen
Mijn huis 15 april 2021 Pitbull, Chris Brown, T-Pain
Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en stopt in steden als New York, Chicago, Los Angeles en Toronto. De volledige lijst met tourdata en locaties is hieronder te vinden:Lees Verder
Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji's 'Die For You' is een lied over een persoon die bereid is alles te doen voor degene van wie ze houden, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten opofferen. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt tot de diepten van liefde en toewijding. De teksten zijn gevuld met beelden en emotie, en het nummer heeft een angstaanjagend mooie melodie.

Lees Verder