Flo Rida's aankomende EP 'My House' - Alles wat je moet weten

Flo Rida zal op 7 april zijn aankomende EP 'My House' uitbrengen. De EP bevat vijf nieuwe nummers, waaronder de hitsingle 'My House', die al meer dan 10 miljoen keer is gestreamd. De EP bevat ook samenwerkingen met Pitbull, Sage the Gemini en Jason Derulo. Fans van de muziek van Flo Rida zullen zeker genieten van deze nieuwe EP, want het belooft een spannende mix te worden van hiphop, pop en dance. Fans kunnen ook uitkijken naar de videoclip voor 'My House', die binnenkort wordt uitgebracht. Voor wie op zoek is naar meer muziek om van te genieten, bekijk de 'Feel the Light'-muziekvideo van Jennifer Lopez uit de film Home, of Harry Styles' 'Watermelon Sugar' met de betekenis van stream en songtekst.

Inhoud

Flo Rida's aankomende EP 'My House' - Alles wat je moet weten Flo Rida zal binnenkort zijn aankomende EP 'My House' uitbrengen. Lees alles over de EP, de releasedatum, tracklist en meer. Flo Rida is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter die al meer dan tien jaar actief is in de muziekindustrie. Hij is vooral bekend van zijn hitsingles 'Low', 'Right Round' en 'My House'. Nu staat Flo Rida op het punt om binnenkort zijn aankomende EP 'My House' uit te brengen. Lees verder om alle details over de EP te weten te komen.

Datum van publicatie

Flo Rida's aankomende EP 'My House' staat gepland voor release op 15 april 2021. De EP wordt uitgebracht via Atlantic Records en zal beschikbaar zijn op alle grote streamingplatforms.

Tracklijst

De tracklist voor Flo Rida's aankomende EP 'My House' is als volgt:
 • Mijn huis
 • GDFR
 • Wilden
 • Ik huil
 • Fluit
 • Goed gevoel

Samenwerkingen

Flo Rida's aankomende EP 'My House' bevat samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. De EP bevat samenwerkingen met Pitbull, Chris Brown en T-Pain.

Promotie

Flo Rida heeft zijn aankomende EP 'My House' gepromoot via verschillende socialemediaplatforms. Hij heeft verschillende teaservideo's uitgebracht en is actief bezig geweest met zijn fans op sociale media.

Alleenstaanden

Flo Rida heeft twee singles uitgebracht van zijn aankomende EP 'My House'. De eerste single, 'My House', werd uitgebracht op 15 maart 2021. De tweede single, 'G.D.F.R.', werd uitgebracht op 5 april 2021.

Kritische ontvangst

Flo Rida's aankomende EP 'My House' kreeg positieve recensies van critici. De EP wordt geprezen om zijn pakkende hooks en vrolijke productie.

Conclusie

Flo Rida's aankomende EP 'My House' staat gepland voor release op 15 april 2021. De EP bevat samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie en kreeg positieve recensies van critici. Zorg ervoor dat je Flo Rida's aankomende EP 'My House' bekijkt wanneer deze wordt uitgebracht. Voor meer informatie over Flo Rida's aankomende EP 'My House', check out Rollende steen En Aanplakbord .

FAQ

V: Wanneer komt Flo Rida's aankomende EP 'My House' uit? A: De aankomende EP 'My House' van Flo Rida komt uit op 15 april 2021. V: Wie zijn de artiesten op Flo Rida's aankomende EP 'My House'? A: Flo Rida's aankomende EP 'My House' bevat samenwerkingen met Pitbull, Chris Brown en T-Pain. V: Wat is de tracklist voor Flo Rida's aankomende EP 'My House'? A: De tracklist voor Flo Rida's aankomende EP 'My House' is als volgt:
 • Mijn huis
 • GDFR
 • Wilden
 • Ik huil
 • Fluit
 • Goed gevoel
V: Hoe heeft Flo Rida zijn aankomende EP 'My House' gepromoot? A: Flo Rida heeft zijn aankomende EP 'My House' gepromoot via verschillende socialemediaplatforms. Hij heeft verschillende teaservideo's uitgebracht en is actief bezig geweest met zijn fans op sociale media.

Tafel

Titel Datum van publicatie Samenwerkingen
Mijn huis 15 april 2021 Pitbull, Chris Brown, T-Pain
Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder