Fifty Shades of Grey Soundtrack-tracklijst: heet en sexy!

Inhoud

De Vijftig tinten grijs soundtrack tracklist is onthuld en het is hot! Maak je klaar om naar enkele van de meest sexy nummers uit de film te luisteren. De soundtrack bevat een mix van klassieke en moderne nummers, die je allemaal zeker in de stemming voor de film zullen brengen. Lees verder voor meer informatie over de tracklist en de film.

Fifty Shades of Grey-soundtrack

Wat is de Fifty Shades of Grey-soundtracktracklijst?

De Vijftig tinten grijs soundtrack tracklist bevat een mix van klassieke en moderne nummers. De tracklist bevat nummers van artiesten als Beyoncé, The Weeknd, Ellie Goulding en Sia. De soundtrack bevat ook enkele klassieke nummers van onder meer Frank Sinatra en Annie Lennox. De volledige tracklist is als volgt:

De Fifty Shades of Grey-soundtrack is een hete en sexy verzameling liedjes die je het gevoel geven dat je in de film zit. Van de zwoele klanken van Beyonce's 'Crazy in Love' tot de romantische ballad van Ellie Goulding's 'Love Me Like You Do', deze soundtrack zal zeker de stemming bepalen. Andere artiesten op de soundtrack zijn onder meer The Weeknd, Sia en Annie Lennox. Voor degenen die op zoek zijn naar iets vrolijkers, zijn er ook nummers van Ed Sheeran's 'Bad Habits' en Conan Gray's 'Astronomy'. Bekijk de volledige tracklist en slechte gewoonten songteksten En astronomie teksten conan om een ​​beter gevoel voor de soundtrack te krijgen.

Fifty Shades of Grey-soundtracklijst

Vijftig tinten grijs soundtracktracklijst

Liedje Artiest
Ik Betover je Annie Lennox
Onontdekt Laura Wels
Verdiend (vijftig tinten grijs) Het weekend
Houd van me zoals jij Ellie Goulding
Achtervolgd (Michael Diamond Remix) Beyonce
Gezouten wond Is
Last dier De rollende stenen
Ik sta in brand AWOLNATIE
Over de oren verliefd Beyonce
Hekserij Frank Sinatra
Een laatste nacht Gewelven
Waar je hoort Het weekend
Ik ken jou Skylar grijs
Anna en Christian Danny Elfman

De soundtrack zal je zeker in de stemming brengen voor de film. De liedjes zijn allemaal sexy en romantisch en geven perfect de sfeer van de film weer. Dus, als je op zoek bent naar sexy muziek om naar te luisteren, de Vijftig tinten grijs soundtrack is de perfecte keuze.

Waar gaat de film Fifty Shades of Grey over?

De film Vijftig tinten grijs is gebaseerd op de bestseller van E.L. Jacobus. De film volgt het verhaal van Anastasia Steele, een jonge studente die valt voor de rijke en mysterieuze Christian Grey. De film volgt hun gepassioneerde en tumultueuze relatie terwijl ze de wereld van BDSM verkennen. In de film spelen Dakota Johnson en Jamie Dornan de hoofdrollen.

Wanneer komt de film Fifty Shades of Grey uit?

De Vijftig tinten grijs film is gepland voor release op 13 februari 2015. De film zal zeker een hit worden, en de soundtrack zal zeker net zo populair zijn. Dus, als je op zoek bent naar sexy muziek om naar te luisteren, de Vijftig tinten grijs soundtrack is de perfecte keuze.

Conclusie

De Vijftig tinten grijs soundtrack tracklist is onthuld en het is hot! De soundtrack bevat een mix van klassieke en moderne nummers, die je allemaal zeker in de stemming voor de film zullen brengen. De film staat gepland voor release op 13 februari 2015, dus maak je klaar om naar enkele van de meest sexy nummers uit de film te luisteren.

Voor meer informatie over de Vijftig tinten grijs soundtrack en film, check out FiftyShadesMovie.com , IMDb , En Wikipedia .

FAQ

  • Q: Wat is de Vijftig tinten grijs soundtrack-tracklijst?
    A: De Vijftig tinten grijs soundtrack tracklist bevat een mix van klassieke en moderne nummers van artiesten als Beyoncé, The Weeknd, Ellie Goulding en Sia.
  • Q: Wat is de film Vijftig tinten grijs over?
    A: De film Vijftig tinten grijs is gebaseerd op de bestseller van E.L. Jacobus. De film volgt het verhaal van Anastasia Steele, een jonge studente die valt voor de rijke en mysterieuze Christian Grey.
  • Q: Wanneer is de Vijftig tinten grijs film uitbrengen?
    A: De Vijftig tinten grijs film is ingesteld om te worden uitgebracht op 13 februari 2015.
Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

De tekst van 'Tear Drops On My Guitar' vertelt het verhaal van een jong meisje dat verliefd is op een jongen die niet ook van haar houdt. Het nummer is geschreven vanuit het perspectief van het meisje en ze drukt haar verdriet en liefdesverdriet uit over de situatie. Hier zijn de songteksten:

Lees Verder
Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy is een Britse grime-artiest die is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rappers in het VK. Zijn debuutalbum Gang Signs & Prayer kwam uit in 2017 en was een enorm succes en bereikte nummer één in de UK Albums Chart. Het album kreeg lovende kritieken en won de Mercury Prize 2018. 'Lessons' is een track van het album en is een reflectie op de lessen die hij in het leven heeft geleerd en hoe deze hem hebben gevormd.

Lees Verder