Fetty Wap brengt muziekvideo uit voor 'My Way' met Monty

Inhoud

Fetty Wap heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn hitsingle 'My Way' featuring Monty. De video bevat een met sterren bezaaide cast en een unieke verhaallijn. De video werd geregisseerd door Fetty Wap en Monty en werd uitgebracht op het YouTube-kanaal van Fetty Wap. De video is al meer dan 10 miljoen keer bekeken en wordt snel een favoriet bij fans.

fetty wap my way ft monty muziekvideo

De muziekvideo

De videoclip voor 'My Way' bevat een met sterren bezaaide cast, waaronder Fetty Wap, Monty en tal van andere beroemdheden. De video volgt Fetty Wap en Monty terwijl ze zich een weg banen door een reeks obstakels en uitdagingen. De video bevat ook cameo's van andere beroemdheden zoals French Montana, PnB Rock en Quavo.De video speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en heeft een unieke verhaallijn. De video volgt Fetty Wap en Monty terwijl ze proberen in veiligheid te komen. Onderweg komen ze verschillende obstakels en uitdagingen tegen die ze moeten overwinnen om in veiligheid te komen.

Fetty Wap heeft de videoclip uitgebracht voor zijn hitsingle 'My Way' featuring Monty. De video, die werd geregisseerd door Fetty Wap zelf, toont de twee rappers in verschillende omgevingen, van een club tot een strand. De video bevat ook cameo's van andere artiesten, waaronder Wiz Khalifa en French Montana. Het nummer is een pakkend, vrolijk nummer dat zeker in je hoofd blijft hangen. De video is een geweldige manier om Fetty Wap en Monty te leren kennen en om de chemie tussen de twee te zien. Dus bekijk de video voor 'My Way' en zorg ervoor dat je ook de andere nummers van Fetty Wap bekijkt, zoals droom road trip lied En ocean drive song betekenis .

Het lied

Het nummer 'My Way' werd uitgebracht in 2016 en werd al snel een favoriet bij fans. Het nummer heeft een pakkende beat en een uniek geluid waardoor het een hit is geworden bij fans. Het nummer is meer dan 100 miljoen keer gestreamd en is te zien geweest in verschillende films en tv-shows.

Het nummer is ook te zien geweest in verschillende commercials en is gebruikt in verschillende promotiecampagnes. Het nummer is een favoriet bij fans geworden en wordt geprezen om zijn unieke geluid en pakkende beat.

De receptie

De videoclip voor 'My Way' werd positief onthaald door zowel fans als critici. De video wordt geprezen om zijn unieke verhaallijn en met sterren bezaaide cast. De video wordt ook geprezen om zijn visuals en speciale effecten.

Het nummer wordt ook geprezen om zijn aanstekelijke beat en uniek geluid. Het nummer is meer dan 100 miljoen keer gestreamd en is te zien geweest in verschillende films en tv-shows. Het nummer is ook te zien geweest in verschillende commercials en is gebruikt in verschillende promotiecampagnes.

Conclusie

Fetty Wap heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn hitsingle 'My Way' featuring Monty. De video bevat een met sterren bezaaide cast en een unieke verhaallijn. De video werd positief onthaald door zowel fans als critici en is al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Het nummer wordt ook geprezen om zijn aanstekelijke beat en uniek geluid. Als je de video nog niet hebt gezien, bekijk hem dan zeker.

FAQ

  • Q: Wie is er te zien in de videoclip voor 'My Way'?
    A: De videoclip voor 'My Way' bevat een met sterren bezaaide cast, waaronder Fetty Wap, Monty en tal van andere beroemdheden.
  • Q: Hoe populair is het nummer 'My Way'?
    A: Het nummer 'My Way' is meer dan 100 miljoen keer gestreamd en is te zien geweest in verschillende films en tv-shows.
  • Q: Wat was de ontvangst van de videoclip voor 'My Way'?
    A: De videoclip voor 'My Way' werd positief onthaald door zowel fans als critici.

Tafel

Liedje Stromen Functies
Op mijn manier 100 miljoen Films, tv-shows, commercials

Voor meer informatie over de muziekvideo van Fetty Wap voor 'My Way' met Monty, ga je naar Rollende steen , Aanplakbord , En Complex .

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder