Fergie plaagt nieuw visueel album 'Double Dutchess: Seeing Double' in september

Inhoud

Fergie heeft de release aangekondigd van haar nieuwe visuele album ‘Double Dutchess: Seeing Double’ in september. Het album is het vervolg op haar debuut soloalbum ‘The Dutchess’ uit 2006 en zal een mix bevatten van nieuwe en eerder uitgebrachte nummers. Ontvang het laatste nieuws en updates over het album, de tracklist en meer.

Fergie heeft zojuist haar aankomende visuele album 'Double Dutchess: Seeing Double' aangekondigd, dat in september zal verschijnen. Het album bevat een mix van nieuwe muziek en visuals en wordt het eerste album van Fergie sinds 'The Dutchess' uit 2006. Fans kunnen nieuwe muziek van Fergie verwachten, evenals samenwerkingen met andere artiesten zoals Calvin Harris en Eminem. Fans kunnen zich ook verheugen op de bijbehorende visuals, die samen met het album zullen verschijnen. Fans kunnen een voorproefje van het album krijgen door de nieuwe videoclip van Calvin Harris voor 'Feels' te bekijken voelt calvin harris en Eminems 'Without Me' eminem zonder mij .fergie visual album double dutchess ziet dubbele trailer

Wat is een visueel album?

Een visueel album is een album dat gepaard gaat met een visuele component, zoals een film of een reeks video's. Visuele albums worden steeds populairder als een manier voor artiesten om hun creativiteit te uiten en een verhaal te vertellen door middel van hun muziek. Fergie's 'Double Dutchess: Seeing Double' wordt een visueel album, waarbij de zanger de release van een reeks video's plaagt om het album te begeleiden.

Wat is de tracklist van ‘Double Dutchess: Seeing Double’?

De tracklist voor ‘Double Dutchess: Seeing Double’ moet nog worden onthuld, maar Fergie heeft bevestigd dat het album een ​​mix van nieuwe en eerder uitgebrachte nummers zal bevatten. De zanger heeft al twee singles van het album uitgebracht, ‘Hungry’ en ‘You Al Know’, waarop respectievelijk Nicki Minaj en will.i.am te zien zijn.

Wanneer komt 'Double Dutchess: Seeing Double' uit?

Fergie heeft aangekondigd dat ‘Double Dutchess: Seeing Double’ in september 2017 uitkomt. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar fans kunnen verwachten dat het album ergens in de herfst uitkomt.

Wat is het verhaal achter 'Double Dutchess: dubbel zien'?

Het verhaal achter 'Double Dutchess: Seeing Double' is nog steeds een mysterie, maar Fergie heeft laten doorschemeren dat het album thema's als identiteit en zelfontdekking zal onderzoeken. De zanger heeft gezegd dat het album 'een reis van zelfontdekking en empowerment' is en dat het 'een viering van de dualiteit van het vrouw zijn' zal zijn.

Wat is het artwork voor ‘Double Dutchess: Seeing Double’?

Het artwork voor 'Double Dutchess: Seeing Double' moet nog worden onthuld, maar Fergie heeft geplaagd dat het 'een visuele weergave zal zijn van de dualiteit van het vrouw zijn'.

Conclusie

Fergie heeft de release aangekondigd van haar nieuwe visuele album ‘Double Dutchess: Seeing Double’ in september. Het album is het vervolg op haar debuut soloalbum ‘The Dutchess’ uit 2006 en zal een mix bevatten van nieuwe en eerder uitgebrachte nummers. Ontvang het laatste nieuws en updates over het album, de tracklist en meer.

Voor meer informatie over Fergie's 'Double Dutchess: Seeing Double', check out Fergie's officiële website , Billboards artikel op het album, en Rolling Stones artikel .

FAQ

 • Q: Wat is een visueel album?
  A: Een visueel album is een album dat gepaard gaat met een visuele component, zoals een film of een reeks video's.
 • Q: Wat is de tracklist van ‘Double Dutchess: Seeing Double’?
  A: De tracklist voor ‘Double Dutchess: Seeing Double’ moet nog worden onthuld, maar Fergie heeft bevestigd dat het album een ​​mix van nieuwe en eerder uitgebrachte nummers zal bevatten.
 • Q: Wanneer komt ‘Double Dutchess: Seeing Double’ uit?
  A: Fergie heeft aangekondigd dat ‘Double Dutchess: Seeing Double’ in september 2017 zal verschijnen.
 • Q: Wat is het verhaal achter ‘Double Dutchess: Dubbel zien’?
  A: Het verhaal achter 'Double Dutchess: Seeing Double' is nog steeds een mysterie, maar Fergie heeft laten doorschemeren dat het album thema's als identiteit en zelfontdekking zal onderzoeken.
 • Q: Wat is het artwork voor ‘Double Dutchess: Seeing Double’?
  A: Het artwork voor 'Double Dutchess: Seeing Double' moet nog worden onthuld, maar Fergie heeft geplaagd dat het 'een visuele weergave zal zijn van de dualiteit van het vrouw zijn'.

Tracklijst

Spoor Artiest
Hongerig Fergie met Nicki Minaj
Je weet het al Fergie met will.i.am
Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Black Parade' is een viering van de zwarte cultuur en een oproep tot actie voor de zwarte gemeenschap. Beyoncé zingt over het belang van zwarte trots en eenheid, en de noodzaak om samen te staan ​​in tijden van tegenspoed. Ook spreekt ze over de kracht van de zwarte cultuur en haar invloed op de wereld.

Lees Verder
Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem betrad het podium van Boston Calling 2018 en leverde een onvergetelijk optreden. De rapper voerde enkele van zijn grootste hits uit, waaronder 'Stan' en 'Rap God'. Fans waren dolenthousiast om Eminem live te zien optreden en de video's van zijn optreden circuleerden online.

Lees Verder