Fall Out Boy's nieuwe album 'American Beauty/American Psycho' lekt online

Inhoud

Fall Out Boy's nieuwe album 'American Beauty/American Psycho' lekt online Fall Out Boy's nieuwe album 'American Beauty/American Psycho' is online gelekt en fans zijn nu al enthousiast over de nieuwe muziek. Lees verder om meer te weten te komen over het album en wat het te bieden heeft.

Fall Out Boy's nieuwe album 'American Beauty/American Psycho' is online gelekt en fans zijn nu al enthousiast over de nieuwe muziek. Het album zou oorspronkelijk op 20 januari uitkomen, maar vanwege het lek heeft de band besloten het een week eerder uit te brengen. Het album bevat een mix van vrolijke poppunk en meer rustige, introspectieve nummers en zal zeker een hit worden bij fans van de band.

Fall Out Boy's nieuwe album 'American Beauty/American Psycho' is online gelekt en fans zijn nu al enthousiast over de nieuwe muziek. Het album bevat een mix van poppunk en hiphop en zal zeker een hit worden bij fans van beide genres. Het album bevat samenwerkingen met artiesten als Eminem, Ellie Goulding en Charlie Puth, die allemaal genomineerd waren voor Best Original Song tijdens de Oscars 2016 ellie goulding oscars . Het bevat ook een cover van Justin Bieber's 'I Don't Care' van Rex Orange County Justin Bieber Orange County . Fans noemen het nu al een van de beste albums van het jaar, en het zal zeker een hit worden bij zowel oude als nieuwe fans van Fall Out Boy.American Beauty / American Psycho albumhoes

De nummers van het album

Het album bevat in totaal 11 tracks, waaronder de singles 'Centuries' en 'Uma Thurman'. Andere nummers op het album zijn 'Immortals', 'The Kids Aren't Alright' en 'American Beauty/American Psycho'. Het album bevat ook een samenwerking met rapper Big Sean op de track 'Fourth of July'.

American Beauty / American Psycho albumhoes

De reactie van de band op het lek

De band heeft het lek opgepakt en zelfs omarmd. Ze hebben een verklaring uitgebracht waarin staat dat ze 'opgewonden' zijn dat het album is gelekt en dat ze enthousiast zijn voor fans om het te horen. Ze hebben ook een video uitgebracht voor de single 'Centuries' die samenvalt met het lek.

De ontvangst van het album

Het album kreeg overwegend positieve recensies van zowel fans als critici. Velen hebben de band geprezen om hun vermogen om poppunk en zachtere geluiden te combineren, en om hun bereidheid om met verschillende genres te experimenteren. Het album wordt ook geprezen om zijn lyrische inhoud, die naar verluidt zowel attent als introspectief is.

De toekomstplannen van de band

De band heeft al plannen aangekondigd voor een tour ter ondersteuning van het album. Ze zullen shows spelen in de VS, Canada en Europa, en zullen op geselecteerde data vergezeld worden door speciale gasten. Ze hebben ook aangekondigd dat ze een deluxe editie van het album zullen uitbrengen, met bonustracks en remixen.

Conclusie

Fall Out Boy's nieuwe album 'American Beauty/American Psycho' kreeg overwegend positieve recensies en fans zijn nu al enthousiast over de nieuwe muziek. De band heeft ook plannen aangekondigd om op tournee te gaan ter ondersteuning van het album en zal een luxe editie uitbrengen met bonustracks en remixen. Als je een fan bent van Fall Out Boy, dan is dit een album dat je niet wilt missen.

FAQ

  • Q: Wanneer is het album uitgebracht?
    A: Het album zou oorspronkelijk op 20 januari uitkomen, maar vanwege het lek heeft de band besloten het een week eerder uit te brengen.
  • Q: Wat zijn enkele nummers op het album?
    A: Het album bevat in totaal 11 tracks, waaronder de singles 'Centuries' en 'Uma Thurman'. Andere nummers op het album zijn 'Immortals', 'The Kids Aren't Alright' en 'American Beauty/American Psycho'.
  • Q: Wat is de reactie van de band op het lek?
    A: De band heeft het lek opgepakt en zelfs omarmd. Ze hebben een verklaring uitgebracht waarin staat dat ze 'opgewonden' zijn dat het album is gelekt en dat ze enthousiast zijn voor fans om het te horen.

Tracklijst

Spoor Lengte
Eeuwen 3:48
Uma Thurman 15.30 uur
onsterfelijken 3:12
De kinderen zijn niet in orde 3:09
Amerikaanse schoonheid/Amerikaanse psychopaat 3:17
Vier juli 3:45

Fall Out Boy's nieuwe album 'American Beauty/American Psycho' zal zeker een hit worden bij fans van de band. Met zijn mix van vrolijke poppunk en meer rustige, introspectieve nummers zal het album zeker in de smaak vallen. De band heeft ook plannen aangekondigd om op tournee te gaan ter ondersteuning van het album en zal een luxe editie uitbrengen met bonustracks en remixen. Kijk voor meer informatie op Fall Out Boy's officiële website of Rolling Stones artikel over het lek.

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui is een Amerikaanse zanger, songwriter en voormalig lid van de meidengroep Fifth Harmony. Ze werkt aan haar solocarrière sinds de ontbinding van de groep in 2018 en heeft nu haar debuut solo-single 'Expectations' uitgebracht. Het nummer is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie en zal zeker een instant hit worden.

Lees Verder
Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Het nummer gaat over een mislukte relatie. Doja Cat en The Weeknd zingen over hoe ze allebei proberen het te laten werken, maar het lukt niet. Ze weten allebei dat het tijd is om verder te gaan, maar ze kunnen niet loslaten. Het nummer is een weerspiegeling van de moeilijkheid om een ​​mislukte relatie los te laten.

Lees Verder