Fall Out Boy brengt videoclip uit voor 'Irresistible'

Inhoud

Fall Out Boy brengt videoclip uit voor 'Irresistible' Fall Out Boy heeft de videoclip uitgebracht voor hun single 'Irresistible' van hun album American Beauty/American Psycho. Lees hier meer over de video en het album.

Fall Out Boy heeft de videoclip uitgebracht voor hun single 'Irresistible' van hun album American Beauty/American Psycho. De video werd uitgebracht op 24 februari 2015 en toont de band die optreedt op verschillende locaties, waaronder een bowlingbaan, een restaurant en een autokerkhof. De video bevat ook cameo's van enkele vrienden van de band, waaronder rapper Big Sean en acteur Wilmer Valderrama.

Achtergrond van het lied

'Irresistible' is de derde single van Fall Out Boy's zesde studioalbum, American Beauty/American Psycho. Het nummer werd uitgebracht op 20 januari 2015 en piekte op nummer 6 in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Het nummer gaat over de kracht van liefde en hoe iemand zich daardoor 'onweerstaanbaar' kan voelen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Irresistible' werd geregisseerd door Wayne Isham en werd uitgebracht op 24 februari 2015. In de video treedt de band op op verschillende locaties, waaronder een bowlingbaan, een restaurant en een autokerkhof. De video bevat ook cameo's van enkele vrienden van de band, waaronder rapper Big Sean en acteur Wilmer Valderrama.

Fall Out Boy heeft de videoclip uitgebracht voor hun single 'Irresistible' met Demi Lovato. De video volgt de band terwijl ze door een post-apocalyptische wereld reizen en een verscheidenheid aan vreemde wezens en personages tegenkomen. De video is een visuele weergave van de songtekst, die het verhaal vertelt van een persoon die de verleiding van een verboden liefde probeert te weerstaan. De video bevat ook Lovato, die het refrein voor het nummer verzorgt. Fans van Fall Out Boy en Demi Lovato zullen zeker genieten van deze video, omdat het een geweldige combinatie is van de stijlen van de twee artiesten.

Als je op zoek bent naar meer geweldige muziekvideo's, bekijk dan de bunny ranch teksten van Kid Ink of de ik voel me glorieus van Macklemore en Skylar Grey.

De video begint met het optreden van de band in een bowlingbaan. Naarmate het nummer vordert, verhuist de band naar een restaurant, waar ze optreden voor een jukebox. De video gaat vervolgens naar een autokerkhof, waar de band optreedt voor een brandende auto. De video eindigt met een optreden van de band in een magazijn, omringd door een menigte mensen.

Ontvangst van de video

De videoclip voor 'Irresistible' kreeg positieve recensies van critici. Rolling Stone prees de video en noemde het 'een leuke, energieke clip die de geest van het nummer weergeeft'. Billboard prees ook de video en zei dat deze 'de energie van het nummer perfect weergeeft'.

Het album

American Beauty/American Psycho is het zesde studioalbum van Fall Out Boy, uitgebracht op 16 januari 2015. Het album kwam binnen op nummer één in de Amerikaanse Billboard 200 en werd platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America. Op het album staan ​​de singles 'Centuries', 'Uma Thurman' en 'Irresistible'.

Conclusie

Fall Out Boy heeft de videoclip uitgebracht voor hun single 'Irresistible' van hun album American Beauty/American Psycho. De video kreeg positieve recensies van critici en bevat cameo's van enkele vrienden van de band, waaronder rapper Big Sean en acteur Wilmer Valderrama. Het album was een commercieel succes, debuteerde op nummer één in de Amerikaanse Billboard 200 en werd platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America.

FAQ

 • Q: Wat is de naam van het album?
  A: Het album heet American Beauty/American Psycho.
 • Q: Wie regisseerde de videoclip?
  A: De videoclip werd geregisseerd door Wayne Isham.
 • Q: Waar gaat het liedje over?
  A: Het nummer gaat over de kracht van liefde en hoe het iemand 'onweerstaanbaar' kan laten voelen.
 • Q: Hoe presteerde het album commercieel?
  A: Het album kwam binnen op nummer één in de Amerikaanse Billboard 200 en werd platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America.
Naam Rol
Grote Sean kamee
Wilmer Valderrama kamee

Fall Out Boy's videoclip voor 'Irresistible' is een leuke en energieke video die de geest van het nummer weergeeft. De video bevat cameo's van enkele vrienden van de band, waaronder rapper Big Sean en acteur Wilmer Valderrama. Het album was een commercieel succes, debuteerde op nummer één in de Amerikaanse Billboard 200 en werd platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America.

Ga voor meer informatie over Fall Out Boy en hun album American Beauty/American Psycho naar hun officiële website , hun YouTube-kanaal , of hun Facebook-pagina .

Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

'Slide' is een nummer van Calvin Harris, Frank Ocean en Migos. Het werd uitgebracht in 2017 en werd al snel een hit. Het nummer is een mix van hiphop en elektronische muziek, met een pakkende beat en een vloeiende flow. De tekst van het nummer gaat over het leven ten volle leven en genieten van het moment.

Lees Verder
Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

De muziekvideo 'Zero' werd uitgebracht in 2018 en werd geregisseerd door Mark Pellington. De video volgt het verhaal van een jong meisje dat worstelt met haar identiteit en haar plek in de wereld probeert te vinden. Ze wordt meegenomen op een reis door een post-apocalyptische wereld, waar ze verschillende personages ontmoet die haar helpen haar ware zelf te vinden.

Lees Verder