Eminems dochter Hailie Scott spreekt voor het eerst over 'strakke' relatie met vader

Inhoud

Hailie Scott, dochter van rapper Eminem, heeft zich voor het eerst uitgesproken over haar hechte band met haar vader. In een interview met Dagelijkse mail , vertelde Hailie vandaag over haar leven en de band die ze deelt met haar beroemde vader.

eminem hailie scott jade relatie-interview

Hailie's leven vandaag

Hailie is nu 24 jaar oud en woont in Michigan. Ze studeerde in 2018 af aan de Michigan State University met een graad in psychologie en werkt nu als influencer. Hailie heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram, waar ze berichten plaatst over haar leven en haar reizen.

Eminems dochter Hailie Scott heeft zich voor het eerst uitgesproken over haar 'hechte' relatie met haar vader. In een interview met Vogue zei Hailie dat haar vader een 'geweldig rolmodel' is geweest en dat ze 'erg trots' op hem is. Ze sprak ook over haar eigen muziekcarrière en zei dat ze momenteel aan haar eigen muziek werkt en dat ze geïnspireerd is door het werk van haar vader. Hailie besprak ook hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf en niemand anders te laten bepalen wie je bent. Ze zei dat haar vader haar altijd heeft aangemoedigd om haar eigen persoon te zijn en haar dromen nooit op te geven. Hailie's opmerkingen komen terwijl Eminem een ​​van de meest succesvolle rappers ter wereld blijft, met zijn nieuwste single druppel betekenis in rap En viering post malone beide bovenaan de hitlijsten.

In

Hailie's relatie met Eminem

Hailie heeft altijd een hechte band gehad met haar vader, Eminem. Ze zei dat hij haar altijd heeft gesteund en dat ze een 'hechte band' hebben. Hailie zei ook dat Eminem een ​​geweldige vader is en dat hij er altijd voor haar is geweest.

Hailie Scott en haar vriend Evan

Eminems muziek

De muziek van Eminem ging vaak over zijn dochter, Hailie. Hij heeft verschillende liedjes over haar geschreven, waaronder 'Hailie's Song' en 'Mockingbird'. Hailie zei dat ze de liedjes waardeert die haar vader over haar heeft geschreven en dat het fijn is om te weten dat hij zoveel om haar geeft.

Hailie Scott verlaat de gymles

Hailie's toekomstplannen

Hailie zei dat ze zich momenteel concentreert op haar carrière als influencer en dat ze hoopt haar aanhang verder te laten groeien. Ze zei ook dat ze geïnteresseerd is in het nastreven van een carrière in de schoonheidsindustrie en dat ze overweegt haar eigen make-uplijn te lanceren.

Conclusie

Hailie Scott, dochter van rapper Eminem, heeft zich openlijk uitgelaten over haar hechte relatie met haar vader. Hailie zei dat Eminem haar altijd heeft gesteund en dat ze een 'hechte band' hebben. Hailie is nu 24 jaar oud en woont in Michigan, waar ze werkt als influencer. Ze overweegt ook om in de toekomst haar eigen make-uplijn te lanceren.

FAQ

  • Q: Hoe oud is Hailie Scott? A: Hailie Scott is 24 jaar oud.
  • Q: Wat doet Hailie Scott nu? A: Hailie Scott werkt als influencer en overweegt haar eigen make-uplijn te lanceren.
  • Q: Hoe is de relatie van Hailie Scott met Eminem? A: Hailie Scott en Eminem hebben een hechte band en een 'tight bond'.

Referenties

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder