Eminem - Without Me (stream, tekst en betekenis)

Inhoud

Eminem's 'Without Me': stream, songteksten en betekenis 'Without Me' van Eminem is een klassiek hiphoplied dat de tand des tijds heeft doorstaan. Lees hier meer over de songtekst, de betekenis en stream het.

'Without Me' van Eminem is een klassiek hiphoplied dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het nummer, uitgebracht in 2002, was de eerste single van Eminems vierde studioalbum, De Eminem-show . Het nummer was een enorm succes, bereikte nummer twee in de Billboard Hot 100 en werd Eminem's vijfde nummer één single in de UK Singles Chart. In dit artikel bekijken we de songtekst, de betekenis en streamen we het hier.

zonder mij songtekst eminem video review

Tekst & betekenis

Het nummer is een knipoog naar de opkomst van Eminem en zijn impact op de hiphopscene. In het eerste couplet rapt hij over hoe hij naam voor zichzelf heeft kunnen maken, ondanks de kansen die tegen hem waren gestapeld. Hij schiet ook een paar keer op zijn critici en zegt dat ze hem niet kunnen aanraken omdat hij 'te groot' is.

Het refrein van het nummer is een spel op de uitdrukking 'zonder mij', die vaak wordt gebruikt om iemand te beschrijven die afwezig of niet aanwezig is. In dit geval zegt Eminem dat zonder hem de hiphopscene er heel anders uit zou zien. Hij schiet ook een paar keer op zijn critici en zegt dat ze hem niet kunnen aanraken omdat hij 'te groot' is.

Eminems hitsingle 'Without Me' is een van de meest iconische rapnummers aller tijden. Het nummer, uitgebracht in 2002, was een enorm succes, bereikte nummer twee in de Billboard Hot 100 en werd Eminem's vijfde opeenvolgende nummer één single in het Verenigd Koninkrijk. Het nummer is een weerspiegeling van de opkomst van Eminem tot roem en zijn worsteling met roem en de media. De teksten zijn slim en geestig, en de beat is aanstekelijk. Als je op zoek bent naar een klassieke Eminem-track, dan is 'Without Me' een must-listening. Bekijk de 24k magische teksten betekenis En schaduwrijke xv vinyl om de volledige ervaring te krijgen.

Het tweede couplet van het nummer is iets persoonlijker, omdat Eminem nadenkt over zijn eigen worstelingen en hoe hij ze heeft overwonnen. Hij schiet ook een paar keer op zijn critici en zegt dat ze hem niet kunnen aanraken omdat hij 'te groot' is.

Het derde couplet is wat luchtiger, terwijl Eminem een ​​paar schoten op zijn critici werpt en vertelt hoe hij erin geslaagd is relevant te blijven in de hiphopscene. Hij schiet ook een paar keer op zijn critici en zegt dat ze hem niet kunnen aanraken omdat hij 'te groot' is.

Streamen en downloaden

Eminem's 'Without Me' is beschikbaar om te streamen en te downloaden op alle grote streamingdiensten, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes en Google Play.

Videoclip

De videoclip voor 'Without Me' werd geregisseerd door Joseph Kahn en uitgebracht in 2002. De video toont Eminem in verschillende omgevingen, waaronder een psychiatrische inrichting, een middelbare school en een rapgevecht. De video was een enorm succes en won in 2003 de MTV Video Music Award voor beste rapvideo.

Live optredens

Eminem heeft 'Without Me' bij tal van gelegenheden live uitgevoerd, onder meer bij de MTV Video Music Awards in 2002 en bij de Grammy Awards in 2003. Hij heeft het nummer ook uitgevoerd op verschillende festivals, waaronder de Reading en Leeds Festivals in 2004 en de Bonnaroo Muziekfestival in 2005.

FAQ

  • Q: In welk jaar kwam 'Without Me' uit?
    A: 'Zonder mij' werd uitgebracht in 2002.
  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Without Me'?
    A: De videoclip voor 'Without Me' werd geregisseerd door Joseph Kahn.
  • Q: Waar kan ik 'Zonder mij' streamen en downloaden?
    A: Je kunt 'Without Me' streamen en downloaden op alle grote streamingdiensten, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music.

Tafel

Liedje Album Datum van publicatie
Zonder mij De Eminem-show 26 mei 2002

'Without Me' van Eminem is een klassiek hiphoplied dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het nummer is een knipoog naar de opkomst van Eminem en zijn impact op de hiphopscene. Het nummer was een enorm succes, bereikte nummer twee in de Billboard Hot 100 en werd Eminem's vijfde nummer één single in de UK Singles Chart. De videoclip voor 'Without Me' werd geregisseerd door Joseph Kahn en uitgebracht in 2002. Eminem heeft 'Without Me' meerdere keren live uitgevoerd, onder meer bij de MTV Video Music Awards in 2002 en bij de Grammy Awards in 2003. Je kunt streamen en download 'Without Me' op alle grote streamingdiensten, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music.

Kijk voor meer informatie over 'Without Me' van Eminem Rollende steen , Aanplakbord , En NME .

Talking Heads - Once in a Lifetime: Lyrics Betekenis & Song Review

Talking Heads - Once in a Lifetime: Lyrics Betekenis & Song Review

Talking Heads' 'Once in a Lifetime' is een klassiek nummer van het vierde studioalbum van de band, Remain in Light. Het nummer werd in 1980 als single uitgebracht en bereikte nummer 30 in de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer is door veel artiesten gecoverd, waaronder The Roots, en was te zien in tal van films en televisieshows.

Lees Verder
Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

De songtekst van het nummer zit boordevol verwijzingen naar andere hiphopnummers, evenals verwijzingen naar de popcultuur. De flow van Eminem is ongelooflijk snel en complex, en hij slaagt erin om in korte tijd veel woorden in te passen. Hij gebruikt ook slimme woordspelingen en dubbelzinnigheden om zijn teksten interessanter te maken. Het nummer staat ook vol met opschepperige teksten, zoals Eminem opschept over zijn vaardigheden en prestaties.

Lees Verder